Florin Cîţu atac dur la adresa PSD: “Experţii psd-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani”

Florin Cîţu a acuzat experţii PSD că “au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani şi au privatizat un număr de companii pentru ca tot ei să le căpuşeze”. Ministrul Finanţelor a precizat că Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democraţilor, “se face că a uitat care este istoria privatizărilor eşuate din epoca PSD-istă”. “Românii trebuie să ştie, pentru că Ciolacu se face că a uitat, care este istoria privatizărilor eşuate din epoca PSD-istă. “Experţii” psd-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani. Au avut două strategii. Prima. Ca să vadă Europa cât sunt ei de “open” au privatizat un număr de companii, dar cu condiţia să poată tot ei să le căpuşeze după privatizare. A doua. Trebuiau să demonstreze românilor cum “eficientizează” activitatea acestor firme, bineînţeles în schimbul unor comisioane uriaşe prin intermediul firmelor de casă”, a scris ministrul Finanţelor, într-un mesaj publicat pe Facebook.

https://www.romaniatv.net/florin-citu-atac-dur-la-adresa-psd-expertii-psd-isti-mandri-ca-sunt-romani-au-vandut-tara-pe-nimic-in-ultimii-30-de-ani_525838.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ