1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Florin Ristei a fost depistat cu COVID. Mesaj îngrijorător pentru fani

- Advertisement -

Florin Ristei și-a îngrijorat fanii de pe Instagram după ce a anunțat că s-a infectat cu coronavirus.

Florin Ristei le-a transmis urmăritorilor săi că e infectat de câteva zile și că de aceea nu și-a mai făcut apariția la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Juratul de la X Factor a mărturisit că se simte bine și că de săptămâna viitoare se întoarce pe platourile de filmare.â

„Că tot erați curioși, mă întreba lumea de ce nu mai sunt la Neatza, de ce n-am mai apărut, te-a dat afară, ce ai făcut?! Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare, am agățat doar puțin de COVID, de câteva zile, de vreo nouă, sunt bine.”, a spus Florin Ristei pe Instagram.

Artistul trăiește o perioadă foarte bună a vieții lui. În urmă cu două luni Ristei a anunțat că s-a logodit cu Naomi Hedman cu care are o relație foarte frumoasă.

Cântărețul a mărturisit în cadrul podcastului HappyFishTV că s-a logodit cu partenera sa de viață, însă evenimentul nu a fost făcut recent, ci în luna decembrie a anului trecut, mai exact în apropierea Revelionului. „M-am logodit, n am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei.

Originară din Londra, Naomi Hedman este hostess, model și se ocupă și cu muzica, având o serie de piese înregistrate…..https://www.romaniatv.net/florin-ristei-a-fost-depistat-cu-covid-mesaj-ingrijorator-pentru-fani_5791298.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.