Focar de infecţie în Paşcani. 26 de muncitori din cadrul firmei Proinvest au fost depistaţi pozitiv. Activitatea firmei a fost suspendată

UPDATE: Ceilalţi 80 de angajaţi au fost trimişi timp de 14 zile în autoizolare la domiciliu iar activitatea firmei a fost suspendată în acesta perioadă. Au fost testaţi şi aceşti angajaţi dar rezultatele au ieşit negative. Majoritatea erau asimptomatici.

După cele 14 zile de autoizolare activitatea firmei poate fi reluată.

UPDATE: Conform unor surse, iniţial ar fi fost depistat pozitiv un angajat din cadrul companiei Proinvest. Apoi s-a trecut la testarea în masă a angajaţilor şi astfel au fost găsite 26 de cazuri de infectare cu COVID-19. Angajaţii infectaţi au fost transportaţi la spital.

Stire inițială

Focar de infecţie în judeţul Iaşi. Mai exact, 26 de muncitori din cadrul firmei Proinvest din Paşcani au fost depistaţi pozitiv la COVID-19.

Va reaminitim că, până astăzi, 6 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 20.290 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 14.419 au fost declarate vindecate şi externate. …https://www.bzi.ro/focar-de-infectie-in-pascani-26-de-muncitori-din-cadrul-firmei-proinvest-au-fost-depistati-pozitiv-3964579?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ