Forțele NATO au eliberat orașul Nikolaevka. Patru nave militare NATO au intrat în apele Mării Negre

Pe teritoriul Lugansk sunt 20 de tancuri și 122 de mașini blindate, care au fost trimise din Rusia, scrie inforesist.org.

(UPDATE 11.20) Forțele ucrainene în această dimineață lângă Slaveansk

(UPDATE 11.20) Patru nave militare ce aparțin NATO au intrat în apele Mării Negre.

(UPDATE 11.15) În Kramatorsk, în timpul unui atac, un obuz a ajuns în redacția unui ziar local. Presa scrie că în clădirea atacată, pe lângă redacția ziarului sunt și apartamente.
(UPDATE 11.10) O explozie a avut loc în această noapte la un comisariat din Odesa. În urma deflagrației o persoană a avut de suferit și a fost internată de urgență la spital.

(UPDATE 11.00) În această noapte, în Donețk teroriștii au tras focuri de armă din artilerie grea.

(UPDATE 09.50) Teroriștii au atacat forțele antiteroriste în această noapte cu tancuri si lansatoare de rachete.

(UPDATE 09.28) Stația de alimentare cu anergie electrică din Slaveansk a luat foc aseară, 3 iulie.

(UPDATE 09.03) În urma atacului teroriștilor asupra orașului Kramatorsk au fost uciși cetățeni ucraineni. Anunțul a fost făcut de către serviciul de presă al Administrației din Donețk.

(UPDATE 08.48) Forțele antiteroriste au eliberat orașul Nikolaevka. Presa ucraineană scrie că sunt morți. Din rândul teroriștilor au fost uciși 150 de persoane, iar forțele ucrainene de luptă au pierdut 2 soldați, iar 4 sunt răniți.

(UPDATE 08.17)

(08.00) Noul ministru ucrainean al Apărării, Valeri Gheletei, promite că armata ucraineană va recuceri regiunea Crimeea, anexată de Rusia, restabilind integritatea teritorială a Ucrainei, relatează BBC.
Totodată, preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, a discutat cu vicepreşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, transmiţându-i că este dispus să instituie un alt armistiţiu dacă vor fi întrunite anumite condiţii, relatează Kyiv


sursa: inforesist.org
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ