2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Fosta iubită a vasluianului înșelat cu mii de euro, sfidătoare în fața judecătorilor! Nici cu mandat de aducere nu a venit în sala de judecată!

- Advertisement -
ȘANSE… Pentru vasluianul înșelat cu mii de euro de iubita mai tânără cu 30 de ani, se adună nori negri. Tânăra refuză să se prezinte în fața judecătorilor

TUPEU… Chiar dacă părea că, după aproape 5 ani, Constantin Popa, bărbatul înșelat cu mii de euro de iubita cu 30 de ani mai tânără, părea să aibă șanse să-și vadă visul împlinit, acest lucru încă nu s-a întâmplat. După ce magistrații au admis plângerea formulată împotriva procurorilor de clasare a faptelor, Popa a sperat că i se va face dreptate, dar acest lucru pare să fie încă departe. Chemată în fața judecătorilor, inclusiv cu ordin de aducere, tânăra a refuzat, până acum, să se prezinte în sala de judecată. Povestea începută cu ani în urmă pare departe să fie finalizată. Sub promisiunea unei relații serioase și chiar a căsătoriei, Constantin Popa a fost păcălit cu 10.000 de euro și acum dorește să-și recupereze banii. Pentru a-și duce la capăt dorința, bărbatul de 52 de ani a cerut sprijinul unui avocat.

După aproximativ 5 ani în care a tot încercat să-și caute dreptatea, pentru Constantin Popa, vasluianul înșelat cu zeci de mii de euro de iubita cu 30 de ani mai tânără, părea că își va vedea, în sfârșit, visul cu ochii. După ce și-a dat seama că a fost, de fapt, victima unei înșelăciuni, vasluianul de 52 de ani a făcut plângere împotriva tinerei, pentru înșelăciune. A apelat și la serviciile unui avocat dar, într-o primă fază, procurorii au decis să respingă plângerea formulată. Încercând să-și găsească dreptatea, Popa s-a adresat instanței de judecată cu plângere împotriva soluției procurorului și a sperat că, în sfârșit, fosta sa iubită va ajunge în fața judecătorilor. Numai că, până acum, tânăra din Oșești a decis să ignore chemarea în fața judecătorilor chiar dacă a fost citată și chiar dacă pe numele ei a fost emis un mandat de aducere. Constantin Popa a povestit că a cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o adolescentă de 15 ani pe atunci, pe Facebook, în 2015 și a crezut că și-a găsit și marea dragoste. În schimb, după cîțiva ani a realizat că, de fapt, a fost victima unei înșelăciuni care i-a scos din buzunare peste 10.000 de euro. A încercat că-si găsească dreptatea și s-a adresat, în 2018, autorităților, cu plângere penală pentru înșelăciune. Din păcate, răspuns la plângerea sa a primit după aproximativ doi ani. „După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat și am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat. Mi-am angajat și avocat, dar degeaba”, spunea Constantin Popa. De asemenea, bărbatul și-a spus povestea de iubire și cum a ajuns să fie victima unei fete cu 30 de ani mai mică decât el. „Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Oșești, în 2015. Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau asa îmi spune ea, dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a povestit Constantin Popa. De asemenea, bărbatul a povestit că suma cheltuită a depășit 40.000 de euro, dar plângerea a formulat-o pentru 10.000 de euro pentru că atât a putut dovedi, cu acte, că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Constantine, esti rasul curcilor! Oare ….oare cum ai putut crede tu, hodorog ce esti, ca o puștoaică cu 30 de ani mai tânără se va uita la tine și se va marita cu tine? Ce sa vadă la tine Costică? Ce? Se marita cu tine, la vârsta ei, dacă erai milionar în euro, dar de culcat se culca cu altul Costică….tu ești hodorog, esti ca si tatăl ei nebunule! Tu nu puteai sa i rezisti Costică, te bătea puștoaica……nu te mai crede super sex…..ai văzut prea multe filme porno si ….nu e bine! Iar tu, după ce ca esti un pampalau , te mai si duci la presa sa te știe toti! Rade toată lumea de tine! Pune cruce la bani, baga capul în nisip ca struțul si masturbează te de dorul ei! N ai ce face! Te a obligat sa i dai bani? Nu. Ti a promis ca ti da pasarica pe vecie asa i? Si tu ai crezut! Bravo ma! Si întrebarea e următoarea: vrei banii înapoi? Te ai facut de ras …te faci de ras…..si cred ca dobitoci de teapa ta fac județul Vaslui de ras în toată tara! Parerea mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.