21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Fostul Biancăi Drăgușanu, ridicat de mascați, după ce a sechestrat o fată și a obligat-o să se prostitueze

Locuința fraților Tristan și Andrew Tate a fost percheziționată de oamenii legii. Ce au descoperit aceștia în locuința fostului iubit al Biancăi Drăgușanu?

În cursul zilei de luni, politiștii și procurorii din Ilfov au intrat în casa fraților Tate pentru percheziții. Cei doi ar fi sechestrat femei în locuința care deservește, de asemenea, și ca studio de videochat, potrivit g4media.ro.

Săptămâna nu a început prea bine pentru Tristan și Andrew Tate, deoarece aceștia s-au trezit cu mascații peste ei în casă. Vila din Pipera a fost percheziționată atent, iar în aceasta se pare că au fost găsite două tinere, una dintre ele fiind de origine americană. Potrivit unor surse apropiate anchetei, aceștia au intrat în locuința fraților Tate, după ce bărbații ar fi lipsit de libertate două tinere pe care le-ar fi obligat-o să se prostitueze.

De asemenea, în locuință s-ar fi descoperit un adevărat studio de videochat, amenajat de frații cu pricina…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/fostul-biancai-dragusanu-ridicat-de-mascati-dupa-564465.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here