19.7 C
Vaslui
14-aug.-2022

FOTO | Se întâmplă în Vaslui! Stradă ruptă pe mijloc, ambulanța circulă pe trotuar pentru a ajunge cât mai repede la o persoană căreia i s-a făcut rău

- Advertisement -

DE NECREZUT… Bătaia de joc a firmei Ludwig Pfeiffer, responsabilă cu modernizarea și extinderea rețelei de apă și canal în muncipiul Vaslui, pare să nu mai aibă limite. După ce au nenorocit aproape toate străzile și trotuarele din oraș, muncitorii societății timișorene par să-și dea „licența”, zilele acestea, pe strada Păcii, care, în ciuda numelui, arată ca după război. Cratere de aproape un metru adâncime, carosabil tăiat în lung și în lat, trotuare transformate în ulițe, praf cât cuprinde, lucrări nesemnalizate corespunzător, toate aceastea fac parte din coșmarul pe care vasluienii din zona Gării îl trăiesc de câteva luni de zile. Oamenii tot trag semnale de alarmă, fie prin intermediul presei locale, fie pe rețelele de socializare, în speranța că șefii din Primăria Vaslui vor lua, într-un final, atitudine față de batjocura teribilă la care sunt supuși, însă până acum nu au primit niciun răspuns. „E ceva de neimaginat de trăim noi aici : sapă, astupă, iar sapă. Acum lucrările sunt abandonate. Au mai trântit un wc pe trotuar în fața blocurilor. L-au uitat și pe el”, ne-a declarat o femeie care locuiește pe strada respectivă. Din cauza lucrărilor la rețeaua de apă și canal, nu doar infrastructura rutieră are de suferit, ci și alimentarea cu apă. Așa se face că în perioada asta, când țara e străbătută de un val de caniculă, vasluienii care locuiesc pe strada Păcii sunt nevoiți să stea, de dimineața până seara, fără apă. Din păcate, toate borcanele se sparg în capul muncitorilor de la Aquavas Vaslui, care repară din urmă tot ce strică „meșterii” de la Ludwig.

Cu ambulanța pe trotuar

Miercuri, de Sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel, la Biserica Sf. Împărați Constantin și Elena din gară a fost solicitată ambulanța după ce unei persoane i s-a făcut rău în lăcașul de cult. Pentru a ajunge cât mai repede la caz, șoferul de pe ambulanță a fost nevoit să circule pe trotuar, deoarece strada era impracticabilă. Așa cum era firesc, acest lucru a stârnit și mai mult revolta vasluienilor, care fac un nou apel la cei din conducerea orașului să rezolve situația de pe strada Păcii. „Din ce se vede în Vaslui contează doar anumite zone unde se pompează bani, și ce sa vezi tot bani noștri plătitori de taxe și impozite. Domnule primar, consilieri, prefect și restul celor votați pentru a oferi un trai decent celor ce v-au votat, vă înțeleg că nu vreți să vă rupeți mașinile, dar o puteți lua la pas sa vedeți dezastru din ultimu an.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

 1. In primul rând compania care lucrează la apa și canal este adusă de cj, nu de primărie, după cum știți ei lucrează in mai multe zone din județ, in al doilea rând atât timp când un contract este in derulare nimeni nu se poate atinge de amplasament inafara de firma in cauza, nu mai spargeți tot in capul primărie și arătați-va multumirea guvernanților care fac legile, s-ar putea putea ca ăla care da in judecată firma constructoare sa se judece ani de zile și lucrarea sa se sisteze și noi tot cu gropile alea rămânem fiindcă din nou nimeni nu se poate atinge de amplasament. In condițiile astea și cei de la cj sunt legati de mâini. Asta e țara in care trăim, in care toți meseriașii au plecat inafara iar firmele constructoare își bat joc de banii publici pe baza unor legi din care fiecare înțelege ce vrea.

 2. Jenant, de doi ani de zile Vasluiul e un santier – gropi, mizerie si praf. Care e pozitia Primariei? Care e data de finalizare a acestor lucrari?

 3. Niște nesimțiți in frunte cu toata conducerea orașului stau și ma întreb locatarii din zona îs așa prosti încât nu fac reclamații peste reclamații ? Dormiți pe voi ma ca o sa va trezească Putin acus

  • Evident ca se fac reclamatii. Dar de fiecare data cei de la primarie ori nu raspund ori te mint in fata si zic ca o sa ia masuri cat mai repede cu putinta. Pur si simplu ceilor din primarie li se rupe.

 4. E dezastru. Cine io adus pe astia sa lucreze aici? Au angajat oameni cu ziua care habar nu au de meserie.Acuma au plecat si au lasat dezastru asta pe capul nostru. Domnule primar ce faceti?

  • Domnule inginer vrei ca Aquvas sa va plateasca asfaltul de 3 ori ? Invatati sa lucrati ,nu tori azi maine tai ca esti proast si nu stii sa faci o lipitura apoi iar torni asfalt , nu e vina noastra ca sunteti voi ciobani ingineri facuti pe malu garlei

 5. De la primarie si pana la Copou, baietii astia au lucrat in ritm alert si au si reparat ce au stricat. In restul orasului, printre blocuri e dezastru. Asfalt? Baietii astia au auzit de asa ceva doar cand lucrau de la Copu la primarie. Pentru restul orasului avem trotuare si strazi acoperite cu pietris. Nu am auzit pe nimeni din primarie sa zica ceva. Oare de ce? Oare s-a dat spaga?

  • Au făcut șanțuri ,au băgat țevi,au turnat beton de îți rupi cauciucurile! Asta e reparația pina la Copou.
   De la poliția judet pina la clubul tineretului au lucrat 3 muncitori și un utilaj; le-a luat o lună de zile, cite 5 metri pe zi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.