2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

„Fratii de aur” ai Clubului Scorpions Bârlad, salbã de medalii la Kick Boxing!! (FOTO)

- Advertisement -

FRATII DE AUR…Adelina Maria Botu, elevã la Scoala Gimnazialã „George Tutoveanu” din Bârlad, un copil competitiv la cei 9 ani ai sãi, a surprins plãcut la toate competitiile de Kick Boxing la care a participat! Membrã a Clubului Sportiv „Scorpions”, Adelina Botu, în doar un an de când se antreneazã cu Dãnut Hurduc, antrenor de performantã la acest club, a reusit sã obtinã doar locul I, adunând 12 medalii de aur, plus cupe si trofee! În acest an, pe 16 aprilie, Adelinei i s-a alãturat în competitii si frãtiorul ei, David Ionut Botu, de 7 ani. Si el practicã acelasi sport ca si sora sa si, desi este în clasa I-a, David a cîstigat si el, ca si Adelina, tot 12 locuri I, medalia de aur, plus cupe si trofee! Doi frati care practicã acelasi sport, antrenati de acelasi Dãnut Hurduc, cîstigã orice competitie la care participã! Adelina (Adrenalina cum îi zice antrenorul) si David (alintat de antrenorul Hurduc „Leul din Bârlad”), bat orice adversar si urcã doar pe prima treaptã a podiumului!

Sâmbãtã, 3 decembrie, a avut loc gala internationalã de Kick Box (K1) „Asediu în Vaslui”, eveniment ce s-a desfãsurat în Sala Polivalentã. Din banii pe biletele achizitionate de la clubul Tornado Vaslui sau de la antrenorii Daniel Huzum si Radu Arghir, 10 % vor fi donati cãtre patru cazuri sociale, cãtre patru copii cu posibilitãti reduse, dar care practicã sportul. De asemenea, organizatorii au oferit copiilor fãrã posibilitãti echipament sportiv gratuit.  Au participat peste 250 de copii din Vaslui, Bârlad, Tecuci, Brasov, Focsani, Pascani, Onesti, Iasi si Republica Moldova (aproximativ 100 de sportivi). Printre ei s-au numãrat si fratii Adelina -„Adrenalina”, de doar 9 ani, si fratele ei David, „Leul din Bârlad”, de doar 7 ani, ambii campioni la Kick box. Adrenalina si Leul din Bârlad s-au situat si la aceastã competitie pe locul I, obtinând medalia de aur! Trebuie mentionat cã cei doi frati Botu, Adelina si David, practicã acest sport de doar un an de zile si, în toate competitiile la care au participat, au obtinut doar primul loc pe podium! Au adunat într-un singur an fiecare câte 12 medalii de aur, plus cupe si trofee! „Pe 19 noiembrie am avut competitii la Iasi, iar David a cîstigat douã meciuri din trei. Adelina a avut douã meciuri cîstigate din douã sustinute. Am avut competitii si pe 5 noiembrie, unde la fel, Adelina a cîstigat douã meciuri din douã sustinute. Urmeazã sã avem ultima competitie din acest an, pe 18 decembrie, la Bucuresti”, ne-a dezvãluit, foarte mândrã, Maria Botu, mama celor doi frati campioni la Kick boxing. .

Adelina si David, foarte buni si la învãtãturã, îsi lustruiesc mãnusile de box în asteptarea lui Mos Nicolae!

„Sportul educã, sportul te disciplineazã, sportul îti oferã încredere în tine”. Aceasta este deviza care a atras-o pe Adelina si pe fratele ei David, din Bârlad. Adelina practicã acest sport ce este, aproape exclusiv, practicat doar de bãieti, nu si de fete: Kick box! Acum un an, când a pãsit pragul sãlii de sport a Clubului „Scorpions” din Bârlad, Adelina nu avea încredere în ea, dar ambitia si munca au fãcut-o puternicã! A cãpãtat încredere în fortele proprii. Usor, usor, Adelina a reusit sã dobândeascã o mentalitate de învingãtoare și, prin rezultatele ei de exceptie, obtinute în numai un an de pregãtire, a rãsplãtit din plin încrederea pe care au investit-o antrenorii si pãrintii în ea. David, frãtiorul ei, avea doar 6 ani când i-a urmat exemplul si s-a înscris odatã cu ea. A devenit în cel mai scurt timp un „leut” în lupte, cîstigând, ca si sora lui, în doar un an câte 12 medalii de aur (primul loc) la fiecare, plus cupe si trofee. La Cupa Scorpions Bârlad, desfãsuratã acum câteva luni (aprilie – n.r.), ambii copii au luat Cupa Scorpions la Bârlad, fiecare la categoria lui de vârstã. Adelina, o ambitioasã si jumãtate, a avut înaintea luptelor douã episoade vomitive, din cauza emotiilor, dar s-a mobilizat exemplar si a spus cu pumnii strânsi: „Nu vine nimeni la mine acasã sã-mi ia cupa din fatã”. Si nu i-a luat-o nimeni, Adelina a câstigat toate luptele! Iar David i-a urmat exemplul si a câstigat si el toate competitiile la care a participat, astfel cã cei doi frati Botu sunt cei mai buni sportivi juniori ai Clubului Scorpions din Bârlad. Însã cei doi campioni la Kick Boxing sunt la fel de buni si la scoalã! „Sunt doi copii fericiti, cu o familie frumoasã care îi susttine si îi încurajeazã în tot ceea ce fac. Iar noi, adicã eu, învãtãtoarea si colegii de clasã, suntem tare mândri de campioana noastrã, care bate bãietii la Kick box!”, a precizat Vicuta Burlacu, învãtãtoarea Adelinei Maria Botu, cãreia îi prevede un viitor strãlucit, nu numai în sportul pe care îl practicã, ci si în viatã, deoarece învatã foarte bine si este deosebit de sârguincioasã! La fel si David, „Leul din Bârlad” are doar FB în clasa I-a, iar asta anuntã cã este la fel de ambitios … ca un leu! Iar pentru rezultatele obtinuite în sport si la scoalã, Mos Nicolae si Mos Crãciun si-au pregãtit sacii cu daruri pentru Adelina Adrenalina si pentru Leutul David, care, în asteptarea lor, își lustruiesc … mãnusile de la kick box!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Ce mare realizare….niste tigani de a lu Bilhac, tot ciorici cu mama care se prostitua in Spania iar tacsu un infractor la furat la parnaie a fost …..ce sa zic

      • Asta sigur este vreun frustrat care la parasit femeia pentru altu mai tanar😂😂😂! Cunosc personal familia Boțu si nu ai cum sa ii vorbesti pe acesti oameni de rau! El este sofer profesionist (daca faci puscarie cum sustii tu ca a facut nu avea cum sa isi obtina carnetul de tir pentru ca ar avea cazierul patat) iar sotia lui este o mama devotată 100 la 100 familiei ei. Sa iti fie rusine analfabetule frustrat pentru acuzele aduse! Forța fratii Boțu de la Barlad!! O sa ajungeti mari daca o tineti tot asa!

  2. Să nu exagerăm ! La vârsta lor, majoritatea meciurolor se termină la egalitate, pentru încurajarea copiilor, și de asta iau mereu locul 1.

    • Aurel vlaicu in calitatea mea de antrenor iti spun ca asa este ai dreptate ca se da egalitate pentru a nu descuraja copii. Treaba asta o favem la copii pana in 8 ani.,dar din afara ringului se observa cine are potential si cine a condus meciul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.