27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Frații Dedeman au dat o super lovitură în plină pandemie! Abia acum s-a aflat ce au făcut, de fapt

Dragoș și Adrian Pavăl, fondatorii rețelei de magazine de bricolaj Dedeman, au dat o nouă lovitură în plină pandemie. Una dintre companiile la care sunt acționari a înregistrat un profit net de peste 40 de milioane de lei în primele nouă luni ale acestui an.

Frații Dedeman au dat mega-lovitura în plină pandemie! Profit uriaș înregistrat în primele nouă luni ale 2021

Compania Cemacon, deținută în proporție de 91,21% de Pavăl Holding, concertat cu PIF Industrial, a înregistrat, în primele nouă luni ale acestui an, un profit operațional de 54,46 milioane de lei. Profitul net înregistrat este de 42,63 milioane de lei, se arată într-un comunicat al companiei.

„Cemacon se menţine pe un trend ascendent în ceea ce priveşte rezultatele financiare, obţinând în trimestrul al III-lea al anului 2021 o creştere cu 40% a cifrei de afaceri, comparativ cu perioade similare din anii precedenţi. Atât dinamica pieţei care a fost favorabilă consumului, cât şi deciziile strategice de management pentru anul în curs au generat o serie de rezultate peste cele prognozate pentru companie: la 30 septembrie 2021, compania Cemacon înregistrează un profit operaţional de 54.460.528 lei şi un profit net de 42.634.838 lei”, se menţionează în comunicat.

Creșteri de prețuri la toți jucătorii importanți de pe piață

În comunicatul trimis de Cemacon se arată că preţurile crescute la materii prime şi energie, precum şi cheltuielile variabile la nivel logistic au pus presiune pe întregul sector de producţie din piaţa construcţiilor, generând creşteri de preţuri la toţi jucătorii importanţi. …https://www.capital.ro/fratii-dedeman-au-dat-o-super-lovitura-in-plina-pandemie-abia-acum-s-a-aflat-ce-au-facut-de-fapt.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here