spot_imgspot_img
spot_img
4.9 C
Vaslui
03-dec.-2023

Frații Tate își cer înapoi mașinile de lux și averea. Nu mai vor nici control judiciar, pentru a putea părăsi țara

- Advertisement -

Frații Tate își vor banii și bolizii înapoi. Milionarii britanici revin ușor-ușor la viața luxoasă și cer în instanță ridicarea sechestrului de pe avere. Nici măsura controlului judiciar nu le convine și cer restabilirea condițiilor pentru a putea părăsi țara. Magistrații au cerut mai mult timp pentru a lua o decizie.

În garajul procurorilor, spun surse judiciare, se află o colecție impresionantă de mașini care aparțin fraților Tate. Sub sechestru sunt puse trei autoturisme Porsche, două BMW, două Ferrari, un Aston Martin, un McLaren, un Lamborghini şi cinci maşini Mercedes, în valoare totală de peste 3 milioane de euro. Numai mașina Rolls Royce, ridicată de autorități, costă în jur de 360 mii de euro. Acum milionarii vor cu orice preț să le recupereze. Sub sigiliu sunt plasate și zece imobile, case și terenuri pe care le dețin milionarii britanici pe raza județului Ilfov. Toate ar urma să fie scoase la licitație dacă ei vor fi condamnați definitiv și se stabilește că nu au bani cu care să plătească despăgubirile către părțile vătămate din dosar.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/fratii-tate-isi-cer-inapoi-masinile-de-lux-si-averea-nu-mai-vor-nici-control-judiciar-pentru-a-putea-parasi-tara-2567303

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.