1.5 C
Vaslui
04-dec.-2022

Fraudă electorală? 500 de fluturaşi care imită buletinele de vot descoperiţi într-o tipografie

- Advertisement -

Poliţiştii din TImişoara au găsit într-o tipografie aproximativ 500 de fluturaşi, tip buletine de vot, de unde au fost confiscaţi, în urma verificărilor stabilindu-se că aceştia urmau să fie distribuiţi ca supliment la un ziar din Moraviţa.

În urma unui apel telefonic, poliţiştii Secţiei 4 au mers, joi seară, la o tipografie din Timişoara, unde au găsit tipăriţi 498 de fluturaşi care imitau buletinele de vot.

„Aşa-zisele buletine de vot aveau pe o parte toţi candidaţii de la Primăria Moraviţa, iar în dreptul unuia dintre candidaţi era ştampila „VOTAT”. Buletinul era tipărit în format A4, iar pe faţă şi pe verso era imprimată inscripţia „ANULAT”. În urma verificărilor s-a stabilit că a fost primită o comandă pentru tipărirea respectivilor fluturaşi care urmau să fie distribuiţi ca supliment la un ziar local din Moraviţa în cursul acestei zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Timiş.

Potrivit sursei citate, materialele identificate „au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tipărire şi utilizare de buletine de vot false”.

www.antena3.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

301 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.