FRF îsi bate joc de echipele din Liga 4

Fotbalul mic

INCREDIBIL… FRF schimbã, din nou, regulile în timpul jocului. Cu doar patru etape înainte de finalul Ligii 3, FRF a modificat sistemul competitional si nicio echipã nu va mai retrograda direct, asa cum se stabilise la începutul sezonului. Pentru a promova în Liga 3, campioana Vasluiului va juca în prima fazã un prim baraj într-o singurã mansã, urmând ca în a doua etapã sã întâlneascã, în dublã mansã, o echipã de Liga 3.

Asociatia Judeteanã de Fotbal Vaslui trebuie sã organizeze un campionat cu minimum 7 etape. Pe baza noului regulament, AJF-urile din tarã vor trebui sã îsi anunte reprezentanta în etapa “I” a barajului de promovare în Liga 3 pânã în data de 8 mai, ora 24.00, în aproximativ o lunã de zile! Campioana Vasluiului va fi acceptatã la baraj doar dacã va participa într-o competitie cu minimum patru echipe în componentã si sã aibã sapte jocuri disputate în 30 de zile. Pânã acum, CSM Vaslui, Rapid Brodoc, FC Vulturesti si FC 2007 Gârceni si-au anuntat intentia de a participa la editia 2020-2021 a Ligii 4 Vaslui. Sefii AJF Vaslui vor lua o decizie în zilele urmãtoare.

Lupta pentru un loc în Liga 3 se va desfãsura în douã etape

Mentinerea/promovarea în Liga 3, editia 2021-2022, se va desfãsura în douã etape. În prima etapã, pe 12 mai, cele 42 de campioane judetene vor fi împerecheate prin tragere la sorti, fãrã a se tine cont de criteriul geografic, pentru a disputa un tur preliminar constând într-un singur joc pe teren neutru. Vor rezulta 21 de echipe care se vor califica în etapa a II-a. În cea de-a doua etapã, cele 21 de echipe calificate vor întâlni în dublã mansã echipele de pe locurile retrogradabile din Liga 3.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ