20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Gabi Bădălău a dus-o pe Bianca Drăgușanu în sânul familiei

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au negociat marea împăcare la Nuba, la doar câteva zile după ce și-au spus adio. Dovada supremă de asumare a relației, marea lor problemă, a fost gestul afaceristului la care nimeni nu se aștepta. Click! a aflat că milionarul a dus-o pe diva showbiz-ului românesc la nunta celebrei Nicole Cherry, în locația de lux a a familiei, chiar în Bolintin Vale. Pont: acolo se afla și Sabina Bădălău!

Diva din showbiz și milionarul cuceritor și-au negociat dur împăcarea! Nici Bianca Drăgușanu nu se aștepta la un asemenea gest!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt, din nou, împreună, iar de această dată relația lor este mai serioasă ca oricând, căci afaceristul a acționat împotriva tuturor și a dus-o fix în cel mai important loc pe care milionarul îl deține: în Bolintin Vale, chiar în restaurantul de 5 stele, unde prietenii apropiați, dar și sora afaceristului se aflau, la nunta lui Nicole Cherry…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/badalau-a-dus-o-bianca-dragusanu-in-sanul-familiei-636084.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here