Gabriela Szabo are coronavirus. Care este starea fostei campioane

Fosta mare campioană Gabriela Szabo are coronavirus. Anunțul a fost făcut de către aceasta pe pagina sa personală de Facebook. Fosta atletă a spus că are simptome ușoare și că se va izola pentru o perioadă de 14 zile.

De asemenea, aceasta a adăugat că a ținut cont de toate măsurile de prevenție, însă acest lucru nu a fost suficient.

Gabriela Szabo are coronavirus

Szabo a făcut anunțul pe contul personal de Facebook, și i-a îndemnat pe urmăritorii săi să fie extrem de atenți în lupta cu noul coronavirus.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțîn bune. Știu că nu aveți chef de așa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obișnuim cu astfel de noutăți în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfințenie măsurile impuse de autorități, iată, nu suntem feriți în niciun fel de acest virus care ne-a dat viețile peste cap.

Am ținut să aflați despre starea mea de sănătate de la mine și nu din alte surse. În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Și sper să fiu așa și peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: „gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare”. Nu știu ce să mai cred. Aveți grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejați-vă. Să ne auzim cu bine!”, a scris Szabo în postarea să pe Facebook. … https://www.bzi.ro/gabriela-szabo-are-coronavirus-care-este-starea-fostei-campioane-4063450?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ