20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Gabriella Nastas, Megan Fox de România, operată de urgență la sâni!

Superba solistă originară din Republica Moldova, Gabriella Nastas, căreia i se spune și Megan Fox de România, a ajuns recent pe mâna medicilor. Vedeta, care şi-a luat cetăţenie română, a fost supusă unei operaţii care s-a dovedit a fi mai complicată decât se așteptau medicii.

Medicii i-au descoperit două chisturi la sâni

Gabriella Nastas (27 de ani) a trecut prin multe schimbări în ultimii ani şi a slăbit 35 de kilograme. A dorit să îşi facă un lifting mamar, însă medicul a trimis-o la o mamografie şi i-au fost descoperite două chisturi la sâni, pe care a trebuit să le opereze de urgenţă. Pentru asta, şi părinţii Gabriellei au venit în România.

„După doi ani, au venit părinții mei în țară din cauza problemelor de sănătate. După ce am slăbit 35 de kilograme, mi-am dorit să fac un consult la un medic ca să văd ce probleme am, pentru că atunci când slăbești, există niște riscuri. În zona pieptului mi-am dorit să fac un lifting mamar – o ridicare a sânilor. Medicul mi-a explicat că problema nu va putea fi rezolvată din cauza înălțimii și mă voi întoarce în jumătate de an din nou pe masa de operație. Am înțeles și medicul m-a trimis să-mi fac o ecografie sau mamografie. În momentul acela, mi s-au descoperit două chisturi pe care trebuia să le operez de urgență”, a povestit Gabriella Nastas, pentru Click!…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gabriella-nastas-megan-fox-de-romania-operata-de-636397.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here