8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Galațiul încearcă să-și convingă medicii să rămână să lucreze în spitalele din județ

- Advertisement -

Pentru a convinge medicii să rămână să lucreze în spitalele din județ, autoritățile din Galați au anunțat că le vor deconta naveta și chiria. Acestea sunt cadre medicale din Galați, Brăila, Focșani și chiar București.

Decizia a fost luată de Consiliul Județean Galați, din cauza lipsei de medici cu care se confruntă unitățile medicale din orașele mici. Este vorba de Spitalul din Tecuci, care asigură servicii medicale pentru aproximativ 100.000 de oameni din zonă.

„Toată lumea știe că spitalele din orașele mai mici se confruntă cu o lipsă acută de medici, mai ales atunci când trebuie asigurate liniile de gardă. (…) Am decis să-i sprijinim financiar si să le decontăm transportul și chiria, astfel încât aceștia să rămână în continuare la Spitalul din Tecuci”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

În unitatea medicală de la Tecuci lucrează medici care fac naveta zilnic de la zeci de kilometri distanță, de la Galați, Brăila, Focșani și Adjud. În plus, la această unitate medicală lucrează și medici din București care stau cu chirie în Tecuci…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/galatiul-incearca-sa-si-convinga-medicii-sa-ramana-2238613.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.