23.2 C
Vaslui
05-iul.-2022

German, caut nevastă româncă. Serioşi, fideli şi hotărâţi, tot mai mulţi cetăţeni germani îşi caută jumătatea în România

Nu puţini sunt străinii vrăjiţi de frumuseţea româncelor, de calităţile lor de gospodine, dar şi de interesul acestora pentru întemeierea unei familii. În acelaşi timp tot mai multe românce caută bărbaţi germani, austrieci, elveţieni pentru seriozitatea, respectul şi siguranţa pe care aceştia ştiu să le ofere.

Antoaneta Hambitzer este o arădeancă emigrată în Germania în perioada comunistă, în 1986 şi reîntoarsă în România, după 1990. Îşi împarte timpul între România, unde locuieşte şi Germania, unde are o agenţie matrimonială.  „Ideea de a înfiinţa o astfel de agenţie matrimonială axată pe relaţii stabile, serioase şi căsătorii între bărbaţii nemţi şi femeile românce mi-a venit după ce am citit într-un ziar din Germania despre o astfel de firmă care intermedia căsătorii între bărbaţi nemţi şi femei din Polonia. M-am gândit că este un lucru pe care mi-ar plăcea şi mie să îl fac. Cunoscând atât cultura din România, cât şi pe cea din Germania mi-a venit ideea să deschid şi eu o agenţie. Dintotdeauna mi-a plăcut să interacţionez cu oamenii, inclusiv prin natura jobului de recepţioner la hotel pe care îl practicasem până atunci”, povesteşte Antoaneta.

Agenţia a apărut în 1993, pe vremea când nu existau reţele de socializare şi cererea pentru servicii matrimoniale era încă mare. ”Nu a fost deloc uşor la început, am muncit enorm ca să ajung să îmi fac o cartotecă, să îmi dezvolt un portofoliu de bărbaţi şi femei. M-am menţinut pe piaţă, prin originalitate şi seriozitate: spre deosebire de alte platforme de dating, la mine focusul a fost dintotdeauna pe căsătorie. Persoanele care apelează la ajutorul meu nu îşi doresc relaţii de-o vară”, mai spune arădeanca.

Citeste mai mult: adev.ro/r3behx

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here