Gibilan a vrut sã refacã USL, Uzatu a adus primarii, însã Harcãleanu n-a avut presiune… la jet! | PAMFLET

Dan Material, Gibilan si Miticã Uzatu s-au sãturat sã tot câstige alegerile la partidele lor, asã cã au venit peste liberali. Probabil din plictisealã, fiindcã nu credem cã ar fi venit sã-l sustinã pe Harcãleanu, omul cãruia nu-i iese vreun milion de euro în declaratia de avere. Cel care i-a mirosit a fost Flutur de la Suceava, care, când a venit sã dea mâna cu proletarii din Vaslui, i-a simtit duhoarea lui Dan Material. “Bã, aici nu-i mâna lui Uzatu, se simte miros de tigãri de contrabandã de la tine, Dane!”, ar fi zis omul dupã ce i-a strâns mâna beteagã a lui Miticã. Mai la doi pasi de grupul de conducãtori erau instigatorii, pusi sã tipe si sã strige pentru a-i da un imbold de învingãtor lui Harcãleanu, care stãtea mai la dos, fiindcã trebuia sã memoreze discursul lucrat tocmai la Londra.

Când a vãzut Miticã cã premierul nu vrea sã stea de vorbã cu el, si-a luat gasca si a plecat, precum copilul care nu a primit tâtã. Cel mai supãrat a fost însã Boul Ros, fiindcã a fost lãsat descoperit. Nu mai spunem cã Uzatu si Dan Material îi promiseserã cã vine cu vreo 560 de alesi locali. Numai Material se angajase cã aduce vreo 100, însã nu a reusit sã aducã decât un primar cu cãmasa scoasã din pantaloni, gata sã spunã poezia cu lipsa fondurilor.În salã, comedia a fost mai mare. Alde Harcãleanu, convins cã Miticã Uzatu si Dan Material încã mai sunt în fatã, a început sã delireze atât de tare, cã deputatul Roman i-a zis scurt dupã discursul acestuia: “Bãi nene, ia-ti pastilele, cã esti grav de tot”. Si dacã tot ne-am pus pe povesti, sã mai spunem si de duelul între Harcãleanu si Boul Ros care s-au certat de la microfon, precum copiii de la înghetatã. Cel mai destept a cedat, dar a si exclamat a lehamite: “Bãi, dar chiar esti prost!”.

Accesul de sinceritate al Boului Ros nu s-a terminat aici. Ca la spovedanie, i-a zis lui Florin Roman dupã ce a vãzut cã a capitalizat cam 5% din voturile pe care Tãtaru le-a avut: “Eu am gresit, trebuia sã-l ascult pe ministru si astãzi eram prim-vicepresedinte”. Dar cum mortul nu se mai întoarce de la groapã, acum Boul Ros se pregãteste sã predea cheile de la Cetatea de pãmânt, chiar dacã prostul copiilor, adicã cel ce se joacã de-a senatorii, a rupt hârtia prin care erau somati cã trebuie sã pãrãseascã bârlogul
1 COMENTARIU

  1. 😂Iar mâncați căcat 😂Luci tot timpu”ai stat lângă Buzatu cât a fost la sala sporturilor ai ras cu ei. E. T. C și te dai lovit. Acum lovești în cei din PNL după ce PSD-ul te-a îndepărtat și nu mai poți pleca cu sticlele învelite în ziare(de pe la instituții) . P. S știi tu ce zic. 😂Dar îți mai spun ceva nu mor caii când vrea Marcel Boul în cazul de fata (MR. Sandaluta)

LĂSAȚI UN MESAJ