10.3 C
Vaslui
20-mart.-2023

GIMNASTICĂ | “Fetele de aur” ale Bârladului

- Advertisement -
DE VIITOR… O nouă performanță pentru gimnastica bârlădeană. Echipa CSȘ Bârlad a luat aurul la categoria junioare III, nivel 7.

CAMPIOANE… Avem junioare de aur la gimnastică. CSȘ Bârlad a câștigat aurul pe echipe la Campionatului Național de gimnastică, la categoria junioare III, nivel 7. Micuțele campioane, Miriam Giușcă, Giulia Cismaru, Ecaterina Căldăraru, Marian Costan șI Alexandra Bălan, sunt pregătite de Ana Maria Iordache, Liviu Iordache și Paula Fotache.

Viitorul gimnasticii bârlădene arată foarte bine. La ediția din acest an a Campionatului Național de gimnastică, CSȘ Bârlad a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, clasându-se pe primul loc pe echipe, la categoria junioare III, nivel 7, seria competițională A. Competiția s-a desfășurat la Constanțat și au evoluat 150 de gimnaste, de la 18 cluburi din țară. “Este o nouă performanță pentru echipa de gimnastică a CSȘ Bârlad obținerea titlului de campioană națională pe echipe. Am reușit, ca de obicei, să ne întoarcem acasă cu multe medalii și cu titlul național.”, a spus Ana-Maria Iordache. CSȘ Bârlad a câștigat în total 8 medalii de aur, 8 de argint și 5 de bronz. Au mai urcat pe podium: Gabriela Roșca (locul 2 individual compus, locul 3 la sărituri, locul 2 la paralele, locul 2 la bârnă și locul 3 la sol), Andra Bucătaru (locul 1 la individual compus, locul 1 la sărituri, locul 1 bârnă, locul 1 paralele), Ilona Bălan (locul 1 sol, locul 2 individual compus și locul 2 bârnă), Maria Drestaru (locul 2 individual compus, locul 1 paralele, locul 1 bârnă, locul 2 sol, nivel 5), Maria Căldăraru (locul 3 individual compus, nivel 5) și Daria Cazacu (locul 3 bârnă, nivel 5).

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.