6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Gravidã în douã luni – moartã în pat, concubinul – chef cu prietenii!

- Advertisement -

ACCIDENT SAU CRIMÃ LA PRIBESTI?!

SOCANT: În timp ce femeia era în agonie în pat si îsi dãdea ultima suflare, concubinul acesteia se cinstea, la un pahar de bãuturã cu prietenii!

SUSPECT…O femeie de 38 de ani, gravidã în douã luni, din Pribesti, si-a gãsit sfârsitul în conditii suspecte. Femeia a plecat duminicã de acasã, la mama ei, în acelasi sat, sã verifice dacã postasul i-a adus pensia. A rãmas peste noapte acolo si a doua zi, concubinul sãu, Costel Gherasim a mers sã o ia acasã. Bãrbatul povesteste cã a gãsit-o dormind, sub influenta bãuturilor alcoolice, fãrã foc în casã si fãrã mâncare, cu sticlã de vin la cap. A luat-o acasã, dar, pe drum, a scãpat-o din mânã si femeia a cãzut cu fata în zãpadã. A reusit sã ajungã cu ea acasã, ajutat de un verisor cu care s-a apucat apoi de bãut. La un moment dat, a verificat starea femeii si a constatat cã murise. Cazul este acum anchetat de politisti, iar cadavrul a fost preluat de medicina legalã. Oamenii din sat spun cã, de fapt, femeia a murit din cauza bãtãilor primite de la concubinul sãu. Bãrbatul are un trecut violent si sãtenii povestesc cã, între cei doi au fost dese scandaluri, mai ales cã ambii erau cunoscuti ca si consumatori de alcool. Examenul medico-legal va stabili dacã este vorba de o moarte accidentalã sau de o crimã.

Moartea unei femei de 38 de ani din Pribesti, comuna Codãesti, a pus pe jar politia vasluianã. Si asta pentru cã decesul este unul suspect în conditiile în care femeia prezenta rãni pe fatã în momentul în care a fost ridicatã pentru examenul medico-legal. Întrebat de cele întâmplate, concubinul femeii, Costel Gherasim, spune varianta sa legat de ce s-a întâmplat. Bãrbatul spune cã, dupã ce a ajuns cu victima acasã, s-a apucat de bãut împeunã cu un verisor. La scurt timp, a gãsit-o moartã, în pat si a sunat la 112. “Duminicã dimineatã a luat douã borcane cu compot si a plecat la soacrã-mea acasã. Voia sã verifice dacã nu cumva i-a venit pensia. Avea probleme si lua o pensie de handicap. Pânã seara nu a mai ajuns acasã. A doua zi, pe la prânz, am plecat dupã ea sã vãd ce face si sã o aduc acasã. Am gãsit-o ruptã de bãuturã. Si pe ea, si pe mamã-sa. Dormea în pat, fãrã nimic de mâncare în casã, fãrã foc în sobã si cu o sticlã de vin la cap. M-am supãrat, i-am luat sticla si am vãrsat vinul. Apoi am luat-o de brat sã o duc acasã. Pe la jumãtatea satului i-am dat drumul cã ne vedea lumea din sat si râdea de noi. Nu a reusit sã se tinã pe picioare decât doi metri, apoi a cãzut cu fata în zãpadã. S-a zdrelit la nas si la buzã. Un vecin a vãzut-o cãzutã si mi-a spus sã nu o las acolo cã îngheatã. Nu am mai fost în stare sã o ridic si am sunat un verisor sã mã ajute sã o iau acasã cu cãruta. Am dezbãcat-o de hainele ude, le-am pus pe sobã la uscat si am scos o canã cu vin sã o beau cu cei care m-au ajutat sã o aduc acasã. La un moment dat, am mers sã pun lemne pe sobã si sã vãd dacã este bine. O lãsasem dormind. Sforãia. Când am fost din nou, am gãsit-o cu spume la gurã si moartã. Am sunat dupã ajutor. Prima datã la post la comunã, am sunat de vreo sase ori, dar nu mi-a rãspuns nimeni. Apoi am apelat 112 si au venit politistii de la Vaslui. M-au luat la întrebãri de ce e zgâriatã pe nas si pe buzã si de ce i-am pus hainele la uscat pe sobã”, povesteste Costel Gherasim, concubinul femeii decedate de la Pribesti.

Satul merge pe varianta crimei

Chiar dacã bãrbatul spune cã nu este vinovat de moartea femeii cu care trãia si cã totul nu a fost decât un accident, oamenii din sat sunt de altã pãrere. Acestia povestesc cã ambii aveau darul betiei si îi puteai vedea beti mai tot timpul. De asemenea, spun cã între cei doi scandalurile si bãtãile se tineau lant. Mai mult, povestesc cã, în urmã cu 12 ani, acesta si-ar fi bãtut si mama foarte rãu. În urma bãtãilor primite, bãtrâna a ajuns la spital având craniul sfãrâmat si are o placã metalicã acum, în locul unei bucãti de os. De atunci zace la pat, iar Costel Gherasim îi are grija pentru banii de pensie pe care îi primeste. “Omul acesta trebuia sã fie în puscãrie de multã vreme. Nu m-ar mira sã aud cã el a omorât-o pe Adriana. O bãtea des si foarte tare. De mamã-sa mai avea grijã pentru banii de pensie. Dar de femeia asta îsi bãtea joc ori de câte ori avea ocazia. Nici nu stiu exact ce era între ei. Azi erau împreunã ca mâine sã se batã si sã se despartã. A bãtut-o si pe mamã-sa de are acum o placã de metal la cap. Dar atunci nu a depus femeia plângere si a scãpat”, povesteste un consãtean. Dacã a fost sau nu vorba de crimã, acest lucru îl vor stabili medicii legisti. Deocamdatã, cadavrul femeii este supus examenului medico-legal care va stabili cu exactitate, cauzele decesului. De asemenea, Gherasim a dat primele declaratii în fata politistilor, iar criminalistii au cercetat zona în care femeia s-ar fi prãbusit la pãmânt.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.