8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Gropile apar ca ciupercile după ploaie pe străzile din municipiul Vaslui! (FOTO)

- Advertisement -

NEPĂSARE… În municipiul Vaslui, gropile continuă să apară peste noapte, pe multe străzi. În plus, în multe zone în care se intervine pentru anumite reparații la rețeaua de apă sau canal, refacerea străzilor este făcută de mântuială.

Săpăturile care sunt făcute pe străzile din Vaslui pentru diverse reparații la rețeaua de apă sau canalizare creează din ce în ce mai multe probleme șoferilor. Nici gropile care apar în asfalt fără să se facă săpături nu sunt de neglijat. Luni dimineața, după ce orașul a fost măturat de o ploaie puternică, mai mulți vasluieni au trimis poze la redacția ziarului Vremea Nouă, pentru a arăta urmările prăpădului.

O problemă semnificativă a fost semnalată pe strada Războieni, la Moara Grecilor. Strada a fost spartă pe o mare bucată din lungimea ei, pentru aceleași lucrări de extindere a rețelei de apă și canal, iar acum arată jalnic. Peste săpătură s-a pus doar pământ, netasat, la fel cum s-a procedat aproape peste tot în oraș. Din cauza lucrărilor de mântuială, o mașină de gunoi a rămas împotmolită în șanțul de pe mijlocul străzii. O altă problemă a fost semnalată pe strada Dimitrie Sturdza, unde pentru a doua oară în decurs de trei luni, mașinile au rămas blocate în aceleași șanțuri netasate corespunzător.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.