spot_img
18.8 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Gura lui Braniște adevăr grăiește: acțiune electorală pe spinarea vasluienilor!

- Advertisement -

PESEDERIZARE… Iată, în sfârșit un candidat care recunoaște că își face campanie electorală din bani publici. Mândru, ca de obicei, pentru fiecare manifestare, acțiune organizată în Vaslui de Primărie, Braniște a simțit nevoia să și-o asmune politic. Acesta a postat pe Facebook comunicatul Primăriei Vaslui. Nimic anormal, până aici. Ciudat este faptul că Braniște a simțit nevoia să se acopere legal cu un cod pentru decontarea electorală, ce aparține PSD, partid pentru care candidează la funcția de primar. Și de aici marea mirare, este o acțiune publică plătită din banii vasluienilor pentru vasluieni sau o acțiune electorală plătită tot din banii vasluienilor pentru campania electorală a lui Lucian Braniște?

Iată, postarea- comunicat însoțită de codul electoral:

“Începând de vineri, 17 mai, până duminică 19 mai, Centrul Civic va găzdui ediția a VIII-a a mult așteptatului eveniment Serbarea Florilor. Cu toții vom putea achiziționa, sau doar admira multitudinea de flori sau bulbi, sau utilaje necesare îngrijirii spațiilor verzi, iar foaierul Casei de Cultură va redeveni spațiul expozițional în care instituții publice își vor demonstra măiestria în arta aranjamentelor florale. Țin să mulțumesc colegilor din Primaria Municipiului Vaslui care sunt implicați în organizarea acestui frumos eveniment precum și salariaților SC Goscom Vaslui SA, domnului director general ec. Popa Vasile, pentru aranjamentele pregătite să ne încânte și la această ediție.

Vă așteptăm în număr cât mai mare.
Viceprimar,
Ing. Lucian BRANIȘTE

CMF 21240002”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. daca iese Arcaleanu sau Sandu, trebuie sa parasim Vasluiul…..jale si pirjol vor face. Cel putin Arcaleanu…vai de noi…nici carte nu stie si nici sa vorbeasca nu are habar. candidatii la primarie…offff

 2. Ca sa vedeti cine a condus judetul vostru atata timp , ciuma in adevaratul sens al cuvantului uitati-va pe YouTube la fosta nevasta a lui Buzatu cum facea cand dadea un interviu la pro tv. Fereasca Dumnezeu pe toata lumea și fie la ea acolo …. !!! Apoi cautati pe buzatu ..apoi uitati-va la fata domnului Solomon..serios . Priviti 1 minut fata domnului solomon:))) ..apoi fina diferenta intre el si popica ..apoi antiteza cu trifan ..pavel ciupilan .. :)))) bourosu acela sunt la fel !! Voua va convine sa va manance de bani crescadu-le ceafa lor indivizii astia?? Si daca nu , de ce nu ii taxati????

 3. Toti c3i care stiu ca au furat sa li se usuce si sa le cada mana fie cea cu care a semnat hotia, fie cea din buzunar, fie cea din portbagaj, frigider etc!! Prafu sa se aleaga de ei indiferent de culoare si sa dea Dumnezeu asta minte prostilor sa vada dincolo de ajutorul social si sa aleaga dracu un om pentru vasluiul asta : un pol al prostiei al betiei al putorilor si al curvelor !!

 4. Sondaj electoral ( Top cei mai prosti INTERLOPI, derbedei): 1 Mosailove ( Prostul nr 1 al județului Vaslui 2 Alis Gentimir ( Vine din urmă puternic prostul al 2 lea….3. Gentimir Ciprian ( aproape il egalează pe dobitocul de Alis. 4. Crăciun Gabi prostanul orașului….5 Balauta …criminalu’ județului Vaslui….6 Ciprian Paraschiv….marja eroare +/- 3%.

 5. Sondaj pentru Primarul și partidele politice din CL Vaslui la data de 15.05. 2024:
  1. Braniște = 27% PSD = 25%
  2. Arcăleanu = 25% ADU = 25%
  3. Sandu = 25% AUR = 27%
  4. Vlada = 21% PNL = 21%
  5. Pintilie = 2% PUSL= 2%
  Ca orice sondaj serios, marja de eroare este de +/- 3%.

  • Ciordesti curent de ceva timp… Mai ai oleacă, doar ca după 10 iunie sa le faci oleacă în comparație dacă ești asa deștept.. Succes… Vezi ca Marius își termină, din nou, un sondaj, ia legătura cu el

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.