1.3 C
Vaslui
04-feb.-2023

HALUCINANT: patronul unui magazin a dat un tun de zeci de mii de lei unei firme de curierat!

- Advertisement -
ÎNȘELĂTORIE… Curierul a livrat o comandă către un individ din Bârlad, cu o valoare impresionantă de 80.000 de lei. A primit 24 de colete cu telefoane performante, pentru care nu a plătit niciun leu.

ÎNȘELĂTORIE… Lovitură cruntă pentru o firmă de curierat din Bârlad, care, în ziua de 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, s-a ales cu o pagubă uriașă, din cauza naivității unui tânăr angajat! Concret, curierul de 20 de ani, a livrat o comandă către un individ din Bârlad, cu o valoare impresionantă de 80 000 de lei. Toate cele 24 de colete în care se aflau mai multe telefoane performante, au fost livrate unei singure persoane. Numai că, la momentul predării coletelor, individul l-a convins pe tânărul curier să îi predea toate coletele. Sub pretextul că va face rost în scurt timp de bani, bârlădeanul l-a păcălit pe curier să îi lase toate telefoanele. Nu a durat mult până când reprezentanții firmei de curierat și-au dat seama că au de a face cu o escrocherie, iar tânărul curier, care lucra în domeniu de doar 2 luni, a fost mult prea ușor amăgit și a fost alertată imediat poliția. Între timp, individul în cauză și-a închis toate telefoanele de contact, ba chiar și-a dezactivat și contul de Facebook, pentru a-și pierde urma. Poliția face cercetări pentru a-l găsi pe autorul acestei fapte.

Un tânăr bârlădean, Gabriel Calancea, de 20 de ani, trece printr-o situație greu de dezlegat! Este bun de plată la firma de curierat, din Bârlad, unde este angajat doar de două luni. Pe 27 decembrie, de Sf. Ștefan, tânărul curier a fost vicima unui individ dubios din Bârlad, care are o firmă de telefoane și cu care Gabriel Calancea se înțelegea bine, fiind unul din clienții care plăteau coletele la timp. Așa că, pe 27 decembrie, i-a livrat o comandă mai mare, însemnând 24 de colete cu telefoane, în sumă de 80.000 de lei. Adică 800 de milioane de lei vechi! După ce a descărcat coletele, pe care le-a preluat B.B. și le-a pus în portbagaj, acesta a precizat curierului că peste maxim o oră îi va livra banii. Numai că, nu prea s-a întâmplat așa!

„Pe 27 m-a sunat B.B., ca să-i aduc coletele, că a vorbit cu patronul unei firma că îi dă bani. I-am ridicat marfa, am pus în mașina firmei, am luat chitanțele cu mine și am ajuns să i le livrez. Le-am scanat, el și le punea în portbagaj. După ce am terminat, i-am dat chitanțele și așteptam să-mi dea banii. Eram încrezător că am mai avut cu el așa probleme, când nu avea toată suma și venea apoi și se achita. Într-adevăr, erau sume mult mai mici, cea mai mare fiind una de 10.000 de lei. Acum mi-a zis că nu are banii, dar merge pe la unul Costel și mă sună el într-o oră maxim. M-a sunat, a zis că e la Vaslui. Am văzut că nu m-a sunat, l-am apelat eu și tot așa, într-o oră vin îmi zicea. Ultimul apel a fost pe la ora 18.00, iar de atunci nici unul. Au venit și reprezentanții firmei, dar nu l-am mai găsit. Și-a închis telefoanele, și-a șters și pagina de Facebook, a dispărut din oraș! Am fost la Poliția Bârlad, unde am depus plângere, am fost audiat, le-am spus polițiștilor tot ce vă spun și dumneavoastră și la șefii mei de la firmă! Acum îl caută, sper să-l găsească poliția”, a spus Gabriel Calancea.

Reprezentanții firmei de curierat au depus și ei plângere la poliție împotriva angajatului!

Reprezentanții firmei de curierat au depus și ei plângere la poliție împotriva tânărului curier, care are și funcția de gestionar al bunurilor pe care trebuie să le livreze. „Nu știm ce să mai credem! Nu am avut așa pagubă niciodată! E colosală pentru noi! Paguba trebuie recuperată de la curier, că el răspunde, nu trebuia să lase marfa fără să ia și banii! Sperăm ca polițiștii să-l găsească repede ca să putem recupera banii, că altfel rămânem fără salarii pe luna Ianuarie. E mare păcat că tânărul curier este așa naiv, pentru că este foarte muncitor și cuminte. A avut încredere, a știut individul cum să-l păcălească”, a precizat și reprezentantul firmei de curierat din Bârlad. În prezent, poliția face cercetări pentru a-l prinde pe individul din Bârlad, care este cunoscut ca practicând acest gen de înșelătorii!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.