2.6 C
Vaslui
31-ian.-2023

Hora Unirii în care s-au prins consilierii PSD cu scaun la (în) cap, transformată în bătuta de la Huși

- Advertisement -
BĂTAIA ANULUI… Consilierul județean PSD Bogdan Popa, temporar și director la spitalul din Huși, bătaie ca-n „Șapte Păcate” cu regizorul Claudiu Romila, consilier local PSD în barul Gin Tonic.

CONTURI REGLATE… Scene șocante s-au petrecut ieri în barul Gin Tonic din municipiul Huși, unde doi membri de seamă ai organizației locale a PSD au încins o bătaie cum doar în filme mai vezi! Și-au aruncat cu paharele de whisky între ochi, și-au cărat pumni și și-au dat cu scaunele în cap, mai rău ca în filmele cu Mărgelatul. Protagoniștii au fost regizorul Claudiu Romila și managerul Spitalului municipal „Dimitrie Castroian” Huși, medicul Bogdan Popa. Cei doi abia ce jucaseră împreună cu primarul Ioan Ciupilan și cu alți colegi de partid, hora unirii în parcul „Cuza”, ca la nici două ceasuri distanță, să încingă un fel de… sârbă a dezbinării, în cârcima de lângă Poștă. Acolo au ajuns cu toții la invitația primarului Ioan Ciupilan, care a vrut să ude evenimentul cu un „șpriț” colegial, la Gin Tonic. Numai că în timp ce toată lumea era relaxată, spun martorii, managerul Bogdan Popa ar fi avut un comportament ciudat și deranjant, adresând expresii ironice inclusiv către primarul Ioan Ciupilan și către colegele de partid, prezente la agapă. Preventiv, după ce i-a întors câteva replici, primarul Ciupilan și ceilalți social-democrați au părăsit barul, la masă rămânând doar regizorul Claudiu Romila să îi țină companie managerului de la spital. Numai că, în loc să petreacă prietenește, ca doi buni colegi de partid, lucrurile au luat-o razna. Discuțiile au început să se încingă, mai ales că erau stropite cu coniac și whisky din belșug. Managerul Bogdan Popa ar fi vrut atât de tare să îi demonstreze regizorului că îi este superior intelectual, încât a ajuns să îl facă „gunoi” și să îl amenințe că „îl va tăia pachete” și îl va băga în portbagaj. Regizorul, spun cei care au tras cu urechea la discuțiile destul de sonore, de altfel, ale celor doi, îi dădea replici calculate, care îl scoteau și mai tare din sărite pe managerul pus pe harță. Angajații barului au presimțit că treaba se va complica, astfel că, pentru a-i mai potoli pe protagoniști, le-a dus „din partea casei” și o pizza la masă. Degeaba, însă! În loc să mănânce, s-au luat la bătaie. Primul a reacționat regizorul Romila, care, jignit de o vorbă a medicului, a pus mâna pe un pahar de whisky și i l-a aruncat managerului Popa direct în față. De aici s-a declanșat o bătaie mai ceva ca în filme. Numai că ea nu prea a fost echitabilă, întrucât Claudiu Romila, incomparabil mai vânjos decât Popa, i-a cărat câțiva pumni serioși managerului neastâmpărat, finalizându-și apoi toată „intervenția” cu un scaun în cap. Când a scăpat din mâinile regizorului, vizibil șifonat, Bogdan Popa a sunat repede la 112, chemând Poliția în ajutor.

Ideea ca festivitatea din parcul „Cuza” să fie încheiată la un șpriț a aparținut primarului Ioan Ciupilan. Acesta și mai mulți colegi și colege din PSD Huși au mers în barul de lângă Poștă, Gin Tonic. Între cei prezenți era și regizorul Claudiu Romila, dar și managerul spitalului Huși, Bogdan Popa. Din spusele unora dintre cei prezenți în bar, managerul Popa avea o atitudine ciudată și replici deranjante pentru unii dintre colegii săi de partid. „Dacă vreți să mai întăriți partea inteligentă a mesei, pot să vin eu acolo să vă ajut”, s-ar fi adresat Bogdan Popa primarului Ciupilan, care stătea lângă câteva colege de partid. Primarul nu l-a răbdat și i-a dat la rândul său o replică destul de tăioasă și autoritară. Cum Popa părea pus pe harță, l-ar fi luat în vizor pe regizorul Romila. Întâmplarea a făcut ca Popa și Romila să rămână doar ei la masă, după ce toți ceilalți colegi au plecat. Tot ceea ce au discutat cei doi în separeul pe care l-au ocupat nu a rămas un secret pentru nimeni din jur, căci ambii vorbeau atât de tare, că era posibil să se audă din stradă vorbele lor de duh. La un moment dat, Bogdan Popa și-ar fi adus aminte că regizorul Romila a aspirat la funcția de conducere a PSD Huși și, iritat de o așa cutezanță, a început să îi spună verde în față că e „un nimeni”, că e „un gunoi” și că discursul său de la alegeri a fost prea lung și prea… enervant. Regizorul Romila, care, prin natura activității sale profesionale, se cam pricepe să pună în scenă o „reacție” cu efect garantat, nu s-a lăsat nici el mai prejos. Cum pe masă curgea ba coniacul în paharul regizorului, ba whiskyul în paharul medicului Bogdan Popa, tensiunea se acumula de la o clipă la alta.

Dramatic: regizorul Romila i-a aruncat cu paharul de whisky în față managerului Popa. Riposta medicului însă… a eșuat lamentabil!

La un moment dat, cei doi, băuți strașnic și unul și altul, aveau o atitudine de nu se mai înțelegea exact dacă sunt cei mai buni prieteni sau dacă au de gând să se ia la bătaie. „Când vorbeau liniștiți, când se făceau în fel și chip și se înjurau. Medicul de la spital era mai tare în gură și îi spunea celuilalt că îl bate și îl bagă în portbagaj”, a spus povestit, amuzat, unul dintre martorii involuntari ai situației. La un moment dat, medicul Popa a comandat o sticlă întreagă de whisky și s-au apucat să bea. Angajații barului, văzând scena și anticipând, prin prisma experienței, că cei doi sigur se vor încăiera, le-ar fi dus la masă chiar și o pizza „din partea casei”, cu chip să mai și mănânce, nu doar să bea fără măsură. Degeaba, însă! La un moment dat, Bogdan Popa a început să strige la regizor și să îl facă „gunoi”, timp în care regizorul, enervat, s-a ridicat de la masă, i-a luat paharul cu whisky din față și i l-a aruncat direct în față. Popa s-a ridicat și el, gata de bătaie, numai că Romila, mai dibaci, se pare, într-ale confruntărilor fizice, a început să îi dea câțiva pumni managerului, după care, ca într-o scenă de film, a pus mâna și pe un scaun cu care nu s-a sfiit să-i dea peste cap. Apoi, a părăsit localul, în timp ce bietul manager striga ca din gură de șarpe „poliția, poliția”. În învălmășeala generală, se pare că regizorul Claudiu Romila i-ar fi luat telefonul lui Popa, dar s-a întors înapoi și i l-a înapoiat. La fața locului a ajuns și Poliția în scurt timp de la ora la care s-a sunat la 112, și anume 14:41. Fără îndoială că tot balamucul social-democrat a fost surprins pe camerele de supraveghere ale locației, iar anchetatorii care au deschis deja un dosar penal vor analiza întreaga situație, secvență cu secvență.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

55 COMENTARII

 1. În vremurile de început în ale meseriei la spitalul din Huși, inteligenția sa dr Bogdan Popa, s-a bătut cu un alt chirurg, peste pacientul aflat pe masa de operație sub anestezie, revendicându-și acel pacient. Inacceptabil și de netolerat comportamentul acestui individ, care se vrea salvator de vieți.

 2. Nu stiu ce sanse sunt dar mesajul asta e pt Tudorel B NU MAI UMBLA CU BEETIVUL ASTA ITI VA FACE RAU….se lauda peste tot ca sunteti prieteni…e pacat…

 3. Popa e salvator de vieti ?de cand? Da ,o apendicita poate sa o faca ,restul ma putin ,ati vazut ca a operat de 3 ori in 2 sapt ,ca adica el se trezea la Viena 😅 pesemne ca nu mai e nimeni capabil de o apendicita decat el ,chrurgia vasculara e la noroc ,se stie ,din mana lu Popa ,asta daca macar nu ii tremura mana de la bautura ,saracul ,asta se crede D-zeu.Asta si in pace sa fie lasat vine peste om si face valuri singur ,sociopatul .Nu a mai vazut lumea un asa geniu,un asa doctor ,manager si politician ,pe bune mai astia care nu stiti sa scrieti corect ,ati mai vazut vreodata in viata voastra un om mai inteligent ca Vasile?

 4. Pana sa pocmeasca vena sau artera ,Vasile ,vezi sa nu iti pocneasca si tie ficatul de la tarie si capul de atatea idei geniale ,ia mai bine scrie tu un roman cu titlul:Lupta cu Inertia!

 5. Vietile sunt salvate pe la Iasi de obicei ha ha,si sunt platiti pentru a salva vieti inteleptule ,curat trebuie sa fie ,macar atat daca altceva nu ,medicamente de ex ,iar Popa ce eforturi face?cred ca face ca nu e ca stie si manageriat ,el nici medicina nu o stie cum trebuie iar politica zero ,e doar o imitatie ,mai bine ar face literatura si gramatica ,vad ca e cu punctul si virgula dar cam atat,substanta zero ,repeta ca un papagal ce au spus altii cu abi si ani in urma ,nimic nou sub soare,daca poti intelege ce vreau sa zic bai asta cu distanta de ani lumina a profesionistului Vasile 😅

 6. Vezi ca iti scrii singur comentarii Vasilica ,ai gasit carul cu prosti la Husi?Hai mai bea o dusca sau trage ceva pe nas ca nu ne intereseaza inteligenta ta absolut deloc,nu te ajuta la nimic .

 7. Bai asta care tot ii dai inainte cu inteligenta lui Popa eu te intreb :de ce s-a oprit aceasta somitate exact in Husi la marginea lumii,lumea se uita lung la el pentru ca e nebun in primul rand si doi:pentru ca el foloseste niste cuvinte pe care prostii nu le inteleg e drept ,dar daca e atat de inteligent ar putea sa se faca inteles elegant nu cu aroganta ,ai vazut tu vreodata in viata ta un om inteligent care arunca cu apelativul :muiste sau gunoaie ?Oricine va spune :Nu .Ai vazut tu om inteligent sa se ia de niste adolescenti?Pai un om inteligent mediaza o problema nu sare la scandal si totusi sa plece printre inteligenti ,de fapt tu piticanie frustrata.

 8. Comentarii de tot r…. facute de “eminente cenusii” ale ziarului de toata bafta… daca nu sunteti in stare sa scrieti corect gramatical, folositi google. Iar acesta pseudo ziarista, care slujeste interesele meschine are unui parvenit, daca tot doreste sa se afirme, sa scrie adevarul, nu sa se manjeasca pe la gura…iar voi cei ce nu mai puteti de invidie, frustrari etc in legatura cu managerul, chirurgul, Bogdan Vasile Popa, pot sa va dau mai multe citate, dar voi alege unul singur: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia..inainte sa va manjiti pe la gura si sa va activati Necuratul din voi, ati putea sa adunati ceva informatii, nu sa va dati cu parerea doar ca sa va simtiti importanti ca ati zis si voi ceva…p.s. in viata privata fiecare face ce vrea…nu mai mancati rahat ca e degeaba…da, sunteti prea mici, la distanta de ani lumina de profesionistul Bogdan Vasile Popa si neinsemnati pentru omul Bogdan Vasile Popa… si mai mancati rahat nici despre spital…este unul din cele mai curate spitale din tara, se fac eforturi sa fie medici buni care sa va trateze si sa va salveze vietile, si asta prin efortul managerului Popa, a primarului si a 99% din angajatii spitalului indiferent de functia fiecaruia…si nu mai mancati nici despre primar care este un om de toata isprava, un im devotat husenilor, gospodar, atent la nevoile concetatenilor sai…sunteti o mana de frustrati care nu au viata personala, nu au realizari, nu au prea dat pe la scoala si v-ati gasit sa aruncati cu noroi…agramati, insipizi, inodori, incolori..noroc cu gazetuza asta ca va simtiti si voi importanti…bafta la manjit la gura im continuare…si aveti grija sa nu va pocneasca vreo vena sau artera ca, ghici ce? Va trebui sa va salveze chirurgul Popa, fraierilor…

  • Pentru stimabilul ” inteligent” : draga inteligentule , daca virtutea aceasta se masoara in numar de varice si hemoroizi ( uneori indoielnic operate) , in marlania de a arata poze cu femeile pe care le-ai f…ut ( cum spui tu) , in a conduce beat si a veni beat la spitalul pe care Cu onor il conduci, prin a trimite mesaje noaptea( romane foileton cum zici tu porno pe la femei maritate) a zice despre nevasta unuia cu care mai nou te afisezi peste tot ca-i buna si ai f .. te-o(zicandu-i in public de n ori ca singurul ei defect e ca-i maritata :)) acum esti prieten la culme cu defectul…ei.. desigur…daca inseamna sa te bati prin baruri sa bati femei si copii atunci felicitari!!! Ai toate calitatile unui om inteligent!!! Si pentru a dormi tu linistit nici ultimul boschetar avand demnitate nu vrea sa fie in locul tau . Nimeni nu aduna frustari in antiteza cu tine ci ii multumeste lui dumnezeu pentru ceea ce este!

 9. Cred ca meritau, ceea ce merita oricine altciva care procedeaza in acest mod. Politia, jandarmeria, incatusati si dusi cu duba, pentru tulburarea ordinii si linistii publice, loviri si distrugere si altele, avand in vedre ca scanalul lor au evacuat barul. Erau retinuti si atrstati. Dar cine sa faca acesta??? Alooo, cei ce aparati ordinea de drept, unde ati fost, caci sa sunat la 112???

  • Tu ar trebui sa fii arestat pentru infractiunea de “ucidere”a limbii romane… mai nervosule..ca sa se intample ce ai scris tu, trebuie sa existe faptele enuntate de tine…vai de voi intelectualilor care le cunosteti pe toate…poate citim putin inainte sa ne dam destepti pentru ca in final, sa ramanem tot prosti..spor

 10. Popa e prost si cand e treaz daramite beat,ca sa te bati cu doi pustani …probabil i-au parut mai smecheri decat el si din invidie bataie ,atat de prost este iar cu Ciupilan o mana spala pe alta .

  • Vulpea care nu ajunge la struguri…mai atoatestiutorule…si invidiosule..diferenta dintre tine si Popa e ca si mort de beat, Popa e mai destept decat tot neamul tau…noroc ca va puteti exprima in scris, agramat si lipsit de continut..ca altfel, cand vorbeste Popa va uitati la el ca la emisiunea Teleenciclopedia 😂😂😂😂….nu mai stati slugi si puneti mana pe o carte…asa macar veti putea raspunde la intrebarea: care este ultima carte pe care ati citit-o? Jalnicilor…

 11. Ete că există și o parte bună a acestei întâmplări, s-a creat un precedent. Dacă până acum a scăpat „neatins” la numeroasele ieșiri în decor pe la evenimentele mondene la care a fost invitat, acu’ și-o găsit nașul! Felicitări catolicului !

 12. Si Ciupilan trebuie indepartat pentru ca el a adunat si a permis acestuia asa ceva ,ala stie ca e manipulat de Ciupilan si Popa stie neregulile lui Ciupilan ,ei raman cu scaunul dar noi ?Indepartat raul incepand cu Ciupilan

 13. Deci,oameni buni trebuie sa deschideti ochii odata ,trebuie ,spitalul si orasul e al nostru ,al tutror ,nu al lichelelor ,golanilor ,betivilor ,imaginati-va ca acest om e capabil de multe ,nu tolerati

 14. Pacat ca un dependent de alcool se afla la conducerea unei institutii… cred ca ii terorizeaza oamenii pe acolo. La inceputul lunii acesta jigodie s-a luat la bataie si a agresat niste pustani de 17-18 ani in Trumpets in Iasi. Tot cu pahare si sticle sparte s a lasat

 15. Dr Popa e omul lui Ciupilan. Tot spitalul este plin de neamuri, prieteni de pahar, amici de vânătoare și altecele…dumneata chiar nu realizezi ca nu te mai vrem primar ?

 16. Am fost prezent ieri in parc la aceasta sarbatorire ,am vazut cum politicienii mimeaza patriotismul ,mai aveau un pic si te dadeau jos ,ei contau si coroanele lor ,nevrotici toti nu se stia de ce ,l-am vazut pe acest Popa singurul care dadea pe dinafara de inteligenta si se vedea ca e agitat tare de parca ar fi vrut sa il dea intr-o parte pana si pe primar,am zis in mintea mea ceva nu e in regula cu acest om .Iar fata de acesti politicieni am simtit oare scarba nu pentru ca am ceva cu ei…ci asa pentru ca sunt disperati dupa ceva ce nici ei nu inteleg…macar daca ar si sa faca politica ,sunt doar tiriplici ,dragi cetateni am vazut ieri atmosfera dintre ei ,nu stiu care e mai ceva decat altul si ii doare exact in cot de altele si nu pentru ca nu ar vrea ci pentru ca nu ii duce capul la mai mult .

 17. Voi va framantati pe aici si astia neaga ca s-ar fi intamplat ceva ,asta pentru ca tin foarte mult la scaunele lor ,mai mult decat la demnitate ,adica na si-a luat-o Popa dar nu conteaza ,scaunul e mai important si celalalt ca sa nu i se faca dosar penal zice si el nu si uite asa raman lichelele pe scaunelele lor ,adica nu se pune nimic ,cainii latra ursul merge si partidul ne vrea .

 18. Tara asta se duce de rapa pentru ca oamenii sunt mandri ca sunt prosti in loc sa le fie rusine …si cand te gandesti ca ieri statea Popa cu mana la piept patruns de patriotism si se sarbatorea unirea ,ca la o ora sa strige gunoi la cineva …si celalalt l-a bagat in seama ,aici a gresit ,iata ce face politica din oameni

 19. Felicitari Romila !Asta este ,trebuia sa si-o ia ,oricum sa fiu in locul lui as intra in pamant de rusine ha ha ,el saracul vrea si el sa fie barbat dar din gura ca muierile 😅

 20. Bai asta ,ce inseamna curve ?Pana nu exista curvari nu exista curve ,sa ne intelegem .Si sa ziceti multumesc pentru ca exista aceste „curve”poate macar asa scapati de betii si violenta de orice natura inclusiv violuri

 21. Iaca trebui sa vina Popa sa va lumineze bai astia impresionati de cultura lui ,se vede cata cultura are incat a ajuns la Husi saracul,ma intreb la ce ii foloseste atata cultura ,probabil ati citit atat de putin in viata voastra incat cand vine unul si va toarna niste citate ramaneti impresionati ,halal barbati are Husiul sa ne traiasca ,trebuia sa vina un ratat sa va invete ce e cultura

 22. Bai asta cu baietii culti ,umblati ,spune-mi si mie ce cultura vezi in asta?Doamne fereste ,e plina lumea de nevrotici,atata cultura au incat s-a ajuns la bataie ,ideea e alta acest individ nu e la prima abatere ,nu e la prima provocare ,asta se simte un nimeni si provoaca pe altii apoi o face pe victima

 23. Apropo , Jan Ciupilan ce vina are?bai mocartanilor,cum adica, Jan sa se duca la ei sa i demita pt un diferend dintre doi oameni maturi?
  Cine va credeti voi ca sa judecati?
  Bai nebunilor judecatori vedeti va de problemutele voastre ,

  • Da bai in tara lu papura voda ce pretentii poti sa ai???tu ai auzit ca-s consilieri?? Tu esti chiar nauc daca crezi ca un CHIRURG tbbsa fie mort de beat la 14???manager de spital??? Spital ce tine de PRIMARIE?? cum adica ce treaba are jan? Da jan asta are treaba doar cand ii convine?

 24. Ii cunosc pe amandoi ,ma mir ca s a ajuns la chestii de astea, sunt doi baieti misto , inteligenti , culti , umblati , pacat ca au dat satisfactie „judecatorilo” de la Husi , un oras plin de fruntasi in ceea ce priveste spritzul , hai sa fim seriosi, pana la urma nu are dreptul nimeni sa judece, nu s au batut nici in spital ,nici la primarie si nici in alta institutie publica, cred ca doar ei doi isi pot imparti dreptatea si orgoliile si ar trebui sa nu dea satisfactie mancatorilor de cacat , pana la urma ce au facut?au baut un spritz , sport olimpic la Husi si nu numai , daca se bateau la curve sigur se spunea ca sunt si curvari😅, hai sa nu exageram ,frustratii sa si vada de problemele lor si sa nu mai comenteze

 25. Ce urmeaza-i mai misto pt cei care credeau ca se vor petrece demiteri. Dupa ce au baut s-au batut au facut circ national astia doi acum se pupa si se impaca. RUSINE!!!

 26. Bogdan Popa este coleric, irascibil, bețiv. Este un bun manager pentru spital și un om inimos, care ajută oamenii. Insa pentru asemenea atitudine trebuie demis, este intr-o functie publica. La fel si dl Romila, aceeasi solutie, trebuie demis din orice functie publica detine. Amandoi trebuie cercetati pentru lovire si tulburarea ordinii si linistii publice si trimisi in judecata. Comportamentul aceasta nu poate fi tolerat in nicio societate civilizata si ar trebui ca amandoi sa adreseze scuze publice si sa fie trasi la raspundere. Nu poate exista toleranta pentru comportamentele acestea si amandoi sunt suficienti de mari (desi se poarta ca niste copii) pentru a suporta consecintele, care trebuie sa fie foarte dure.

 27. Apoi fratilor nu e de ras ,e de plans ,atat pentru acesti i divizi cat si pentru Huseni ,daca lumea nu face nimic sa ii huiduiasca si sa ii demita din functii….e de plans chiar,nu se poate ca un asemenea individ practic ratat sa o faca pe managerul ….totusi populatia asta a Husiului doarme ?Sa se duca acest intelectual printre intelectuali daca la Husi s-a rasturnat carul cu prosti ,cine nu il lasa pe acest golanoi

 28. De ce santeti atat de rai cu D -nul Doctor Manager Intelectual !! a vrut si el sa isi afirme cu vigoare INTELECTUL doar ca era turmentat de aia nu a avut reflexele bune ca altfel.. .
  Dar RAMBO se va intoarce ..!!
  Este minunat !!!
  VA RUGAM UN ALT GIN TONIC si UN SCAUN IN CAP

 29. Daca nici acum nu-l demite ciupilan” demisie de onoare” da-o-n mortii masii de treaba! Si dat afara din psd si din CJ . Ca lipitoru asta de afise ( popa) este consilier CJ. Cum dracu sa umbli beat asa frate cand ai un statut?? Vine beat la spital( stie ciupilan care il apostrofeaza cu ” te-ai trezit betivane” , stiu colegii lui , stie un spital intreg si nimeni nu face nimic?? Pai asta-i si doctor asteptati sa se intample nefacute??

 30. UNIRE IN CUGET SI N SIMTIRI .. NUMAI ASA SE VEDE UNIREA … DACA NU E SI UN PIC DE SCANDAL CE ROL ARE DISTRACTIA / BAUTURA.
  Stiu ei cu ce se dreg/ trata ulterior .

 31. Sa-i dea Dumnezeu sanatate domnului Romila!! Felicitari!! Ati procedat excelent sper sa nu fie repercusiuni! Stiu acest excrement si a primit exact ce merita!!

 32. Fratele Popa și-a luat-o bine peste cap. Dl Romila ar trebui sa meargă și pe la spital mai des sa ii mai dea câte o corecție la acest intelectual al societății, guru, smardoi, un gunoi așa cum caracterizează el pe alții.
  Mai oameni buni scoateți gunoiul și trimiteți-l la tac-su la Vaslui.
  Don Primar chiar nu vedeți pe cine angajați sa aibă grija de sănătatea și bunăstarea acestui oraș ?
  Don Primar ! Trezirea tata !
  Don Primar chiar nu știți ce se petrece prin acel spital ?
  Don Primar sunteți degeaba ?
  Don Primar ia și fa putina curățenie !
  Don primar unde găsești toate gunoaiele astea ?
  Don primar așteptăm sa cureți orașul de lichele

  • Domn primar stie foartr bine dar nu stiu de ce inchide ochii. L-a nenorocit pe var’ su ( op de popa) a facut prostii enorme si da trece cu vederea. Principalul vinovat este primarul pt ca ar putea sa adune CA ul si sa il zvarla dracu pe infractoru asta afara.

 33. Tin sa il felicit pe domnul Romila! Stimate domn, era timpul!
  Va felicit si de acum inainte, cand e la o adica, apelam la dumneavoastra,
  ;)))))))))) Iar isi ia bataie ;)))))
  Asa director de spital aveti, batut cu scaunele in cap prin baruri? ;)))))) Uhhaaaaa !!!!
  Traiasca domnul Romila! Fe-Li-ci-tari!!

 34. Cine sa ne facă nouă autostrăzi drumuri exprese centuri ocolitoare?!?!? Astfel de personaje toxice?!? Când o sa scăpăm de ei ?!? Ăștia vin în politică doar ptr interese proprii .

 35. Cine îl știe cât de puțin pe don manager cunoaște obiceiurile bahice ale acestuia, faptul că de la lmk a fost dat afară și ,, transferat ” la Huși, că facultatea a făcut-o așa cum a făcut-o, rezidențiatul la luat după muuuulte încercări, iar ca om este zero, dar bag de seamă că partidului roșu îi plac astfel de personaje toxice. Țineți-o tot așa băieți!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.