8 C
Vaslui
08-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Deputat Florin Ciurariu – PNL berbec, porc

Ati rãmas fãrã primari liberali în colegiu. De la Bãcesti, Todiresti, Rafaila, sau Vulturesti primarii si-au luat zborul cãtre alte zãri. Acum vor avea stuchit la furcã cei care vã contestau în partid si cam pe bunã dreptate. Fãrã primari, ce fel de presedinte sunteti?

Deputat Sergiu Vizitiu – UNPR gemeni, sarpe

Deja ati antamat discutiile cu trei primari care sunt pe ultima sutã sã sprijine firavul dvs. partid. Cel care va plânge de pe urma acestor miscãri va fi PC, care e pe cale sã-si piardã si bruma de primari pe care o avea. Ei, adicã ultimii membri PC, vor sã dea marea loviturã la Banca, nestiind cã deja acolo locul e ocupat.

Deputat Ana Birchall – PSD Fecioarã, bivolitã de rasã

Desi în campanie ati promis cã le rezolvati oamenilor din Floresti (problema apartenentei lor), ca de obicei nu vã tineti de cuvânt. Portãreii au venit sã ia arhiva la Poienesti. De mult ati fi putut rezolva aceastã problemã, dacã tot spuneti cã sunteti foarte apropiatã de Ponta. Dacã ar fi fost precum senatorul Roibu, rezolvati rapid acest caz

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

Ati luat-o prin colegiu si ati fãcut un popas la Feresti, unde se pare cã l-ati convins pe primar sã revinã asupra deciziei de a pleca la PSD. Vreti sã-i demonstrati lui Ciurariu cum se procedeazã. Unii vã dau deja pe la UNPR, mai ales cã în ultima perioadã vã cam place sã vã jucati dea militarul. Mai ales de când ati primit certificat ORNISS de la NATO.

Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

Aveti probleme cu mobilizarea pentru campanie si cum la finante e Ramona, deja v-a luat cu nervii. Noroc cã pe Vaslui, Tighici a preluat frãiele, iar la Husi tata Jan e pe felie. Astfel ati fi ajuns la portofelul doamnei care se joacã cu trecutul judetului nostru. Vã propunem sã-i dati drumul lui Cosnitã la produs bani.

Senator Nelu Tãtaru – PNL Balantã, sobolan

Dacã pãnã acum Iacob vã dãdea lectii de politicã, iatã cã a ajuns acum de râsul curcilor în CL. Cu doar un singur consilier si vreo trei de împrumut, cel care vã învata cum e cu liberalismul, ar trebui sã vinã de urgentã la o consultatie. Nu la dvs. ci la un psihiatru. Si-a pierdut uzul ratiunii.

Dumitru Buzatu – PSD, presedinte CJ Vaslui Leu, sobolan rosu

Dupã lovitura de imagine datã la Husi, acum oamenii trimisi de dvs. sã punã bomboanele pe coliva lui Dan Marian s-au cam fãcut de cacao. Nu prea le-au iesit pasii, desi totul era simplu. Mai trimiteti-i la scoala de cadre pe Cãciulã si Hoha. Pe de altã parte ne bucurãm cã vã cumpãrati un loc în rai. Am auzit cã episcopul îi primeste pe doritori si cu bani în rate egale de un miliard.

Andrei Puicã – prefect, vãrsãtor, sobolan rosu

Oamenii din PSD tocmai v-au adus de la Husi o plãcintã fierbinte care stã sã bubuie. Analizati-o cu atentie, fiindcã e posibil sã vã sarã capul. Nu sunteti dvs. vinovat cã niste neastâmpãrati si nesãtui de putere nu si-au fãcut temele cum trebuie. Ei, unde vãd loc liber pe hârtie, completeazã cu PSD. De data aceasta trebuia sã lase loc liber în dreptul cuvintelor „un grup de consilieri ….“

Corneliu Bichinet, presedinte PNL, Fecioarã, bursuc

Cum ati fãcut si cum ati dres, dar bunul dvs. prieten Ciurariu a rãmas fãrã primar taman la dvs. acasã. O fi soarta, o fi cineva care o forteazã, dar aceastã conjucturã vã vine la fix. Punem pariu ca, dacã mâine sunteti dvs. presedinte la PNL, majoritatea primarilor fac dreapta împrejur.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Tocmai ati votat ca Vasluiul sã devinã un fel de buricul pãmântului în agricultura Moldovei. Suntem curiosi cum veti face acest lucru, într-o zonã unde vor fi 2500 de sonde si mii de kilometri de conducte. Oare bãietii aia care v-au luat banii pe strategia de dezvoltare, nu ar fi trebuit sã se gândeascã la ceva ce îsi doreste si Guvernul sã facã la Vaslui… cã Ponta vrea gaze de sist, de exemplu.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, Vãrsãtor, rãtoi gripat

A venit toamna. Ati pus-o de-un festival, mai apoi de o conferintã de presã, unde ati spus numai prostii. Cum ar fi de exemplu, cã, dacã nimeni nu vrea sã concesioneze constructiile faraonice pe care tocmai le-ati terminat de construit, poate pune botul, citãm „Dobro“. Si sã mai ziceti cã noi suntem rãi. Întotdeauna, gura bate curu’.

Ioan Ciupilan, primar Husi, Peste, sarpe

V-ati enervat cã Buzatu nu v-a consultat când a decis cã viitorul viceprimar al Husului, va fi Cãciulã. Nu cã ar fi contat, însã dvs. ati fi preferat ca Nicu Ciupilan sã mai rãmânã, fiind ferm convins cã dupã întorcerea sa din concediu, l-ati fi convins sã revinã în PSD. Clanul Marian-Dogaru, specializat în dezinformãri încearcã acum sã foloseascã furia lui Nicu, în eternul lor rãzboi cu Husul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.