spot_imgspot_img
17.9 C
Vaslui
25-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

Dacã e sã luãm de bune zicerile “colegului” Buzatu, dvs. ati cam rãmas fãrã nici un primar. La întâlnirea de la Everest, au fost si ultimii primari mohicani pe care vã mai bazati. Nu disperati, pânã la alegeri mai e cale lungã si lucrurile se pot rãsuci la 180 de grade.

Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

În Bârlad, s-a deschis un culoar favorabil pentru dvs. Ar fi cazul sã speculati acest lucru si sã anuntati acum candidatura la primãrie, dacã cumva vã bate vreun gând. Lumea a început sã priceapã cã mai existã si alti politicieni, în afarã de Titi, capabili sã rezolve problemele orasului.

Doina Silistru – PSD, scorpion, pupãzã

Noroc cã ati tinut o conferintã de presã, cã uite asa am aflat si noi cã mai sunteti senator de Vaslui, sau senator al PSD cum v-ati exprimat chiar dvs. Cu aceastã ocazie am aflat si mãretele dvs. realizãri, cum ar fi: prezenta bunã la ore, pardon, la lucrãrile Senatului, cã v-ati fãcut temele pentru acasã si v-ati fãcut fatã mare, pentru cã nu mai plângeti când vã sicaneazã colegii. Felicitãri!

Deputat Dan Marian, PDL sau independent, maimutã

În sfârsit ati reusit sã-l enervati rãu pe Miticã Buzatu. Pentru prima datã acesta s-a pozitionat în defensivã si a acceptat cã sunteti un adversar de acelasi talie. Îndemnul acestuia, “Trebuie sã luptãm împotriva lui Dan Marian !” vã conferã, cumva, o usoarã pozitie de favorit în bãtãlia pentru Consiliul Judetean.

Deputat Viorel Cãrare – PDL Leu- mâtã blândã

În sfârsit s-a întâmplat minunea. Spãlãtoria dvs. rapidã care curãtã orice în 3,5 minute functioneazã, dupã douã lansãri esuate. Probabil v-au blestemat primarii care au fost vãduviti de banii pe care i-ati dat la Roman si nu în judet. Pentru acestia ar trebui sã le spãlati masinile gratis. Mãcar cu atâta sã se aleagã de pe urma dvs.

Dan Bordeianu, deputat PNL Taur, vulpoi

Afacerile vã merg bine. Ati început sã vã schimbati masinile ca pe sosete. Unii zic cã nu din constructii vin acesti bani, ci de la fratele care, întâmplãtor, ocupã functia de sef în Vama Albita. Tot întâmplãtor, în aceeasi perioadã si Romicã, îngerul pãzitor al fratelui si totodatã al traficului de tigãri din vamã si-a luat masinã nouã, când toatã lumea stie cã e dator vândut.

Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

Vã râcãie tare faptul cã negrestenii nu prea vã înghit. E normal, fiindcã nu ati fãcut nimic pentru ei de 20 de ani. Acum vi s-a pus pata si pe primarul Cozma si ati ticluit un plan sã-l dati jos, prin referendum. Numai cã pentru aceasta vã trebuie spijinul concitadinilor dvs., sprijin pe care nu-l aveti. Si uite asa vã râde în nas primarul.

Levente Szekely – prefect Vaslui, Taur, ornitoring

V-ati fãcut un prieten de nãdejde. Romicã Lorent e un bãiat fain, care stie cam totul despre vãmi, trafic de tigãri si evaziune fiscalã. N-ar fi rãu sã-l luati si consilier pe aceste probleme la Prefecturã. Are expe­rientã. Acum o consiliazã pe Mihaela Popa, sefa PD-L de la Iasi si chiar a reusit niste transferuri de succes. Cum e Muntenescu, la sefia Gãrzii.

Corneliu Bichinet, vicepresedinte PRM, Fecioarã, bursuc

Frumos gestul dvs. cã ne-ati cinstit cu o sticlã de whiskey, dar si mai tare e faptul cã ati recunoscut în fata lui Buzatu cã la acel congres al PSD ati zis: “Pesedisti, mânca-v-as curu’,/ De ce ati votat cu PUR’u?” Cei drept si noi am dezinformat , fiindcã am transcris un pic altfel zicerea dvs, adicã:”Pesedisti, mânca-mi-ati curu’,/ De ce ati votat cu PUR’u? Totusi varianta noastrã sunã mai frumos.

Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

Tot vin la primãrie o grãmadã de constructori si se intereseazã de licitatia de la marea asfaltare. Îi cam sictiriti pe toti, fiindcã le puneti în vedere cã doriti sã faceti o treabã mai de calitate. Adicã asfalt ca la Viena, borduri aliniate ca la Paris si ieftin ca în China. Suntem si noi curiosi ce constructori vor câstiga în cele din urmã.

Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

Ar fi fost frumos sã fi venit si dvs. la Everest, la întâlnirea parlamentarilor PD-L cu primarii din judet. Pentru cã la Bucuresti nu mai conteneati cu laude la adresa Guvernului Boc si a parlamentarilor puterii care v-au sprijinit la implementarea PIDU-lui. Cu ocazia aceasta ar fi avut si Buzatu un informator la acea întâlnire.

Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

Buzatu v-a scris pe toacã. E negru de supãrare cã nu mai sunteti acel bãiat ascultãtor, ca acum sase ani când vã pãcãlea cã o sã ajungeti senator si fãcea chiar si alegeri interne în partid pentru a stabili acest lucru. Suntem curiosi ce replicã îi veti da, fiindcã a fost extrem de vehement fatã de dvs, dar mai ales fatã de prietenia dvs. cu Dan Marian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.