Horoscopul politicienilor vasluieni

  Senator Cristian David – PNL, capricorn, ornitorinc

  Cel mai tare primar al dvs., Vasile Puiu de la Vetrisoaia face mare sãrbãtoare în sat. E pãcat sã ratati acest eveniment. Nu o sã pãtiti rusinea ca la Berezeni, când pe scenã v-ati trezut cu fostul presedinte de la PNL, care v-a luat fata la discurs. Primarul Puiu e un adevãrat liberal, care respectã valorile partidului, chiar dacã unii zic cã nu prea are carte. E o solutie bunã si pentru a candida pentru un colegiu uninominal.

  Senator Vasile Pintilie – PD-L, capricorn, gugustiuc

  V-a apucat durerea de cap când l-ati vãzut pe Plesu la sedinta Colegiului Director. Mai întâi v-ati frecat la ochi, cã nu vã venea sã credeti mai apoi ati pu mâna pe telefoane. Asa ati aflat cã prezenta securistului la Bucuresti se datoreazã celor de la centru care cordooneazã activitatea organizatiei, mai exact a distinsului deputat de Dâmbovita, Gheorghe Albu. Cicã acesta l-ar fi întrebat pe Dan Marian cine e vicepresedinte la Vaslui si a rãmas surprins când a aflat cã niciun parlamentar nu îndeplineste aceastã functie.

  Deputat Adrian Solomon – PSD, taur, vulpoi

  În sfârsit vi s-au recunoscut meritele de gurã-mare în Camera Deputatilor. Colegii dvs. din PSD v-au uns purtãtorul lor de cuvânt în Parlament, vãzând cât de bine dati la microfon. Cred cã acum v-ati gãsit menirea, mai ales cã pe cei din PD-L i-au cam luat cu frisoane când au auzit aceastã veste. Iatã cã de data asta, proverbul “ Gura bate curu!” nu prea se mai verificã. Felicitãri si vã urãm sã o ajungeti din urmã pe Doina Silistru.

  Deputat Dan Marian, PDL sau independent, maimutã

  Ati plecat în concediu taman când partidul a dat în clocot. Ati trimis chiar un înlocuitor la sedinta de Colegiu Director de la Bucuresti, for care a ras cãpãtânile a sase ministri. Nu prea întelegem cum de ati lipsit de la aceste evenimente. Ori v-a fost fricã, ori ati considerat cã sunteti de prea putin timp în PD-L ca sã participati la astfel de decizii. Asa se explicã si faptul cã l-ati delegat pe veteranul Plesu sã participe la aceastã sedintã, când toatã lumea stia cã acesta e tras de mult pe linie moartã. Cert e cã decizia aceasta n-ati luat-o numai de capul dvs.

  Deputat Viorel Cãrare – PDL Leu- mâtã blândã

  Ati bãtut toate recordurile cu cea mai hazlie întâmplare din lumea politicã. La ultimul meci al “nationalei” Parlamentului României, jucat în compania celor din Parlamentul Turciei, dvs. ati fost singurul fotbalist care v-ati accidentat exact în momentul schimbãrii. Cu alte cuvinte cãnd ati fost introdus în teren, v-ati lovit de bancã si vi s-a umflat genunchiul. Arbitru a fost nevoit sã accepte altã schimbare, iar dvs. ati figurat cu cel mai mic timp posibil jucat la un meci de fotbal oficial.

  Senator Doina Silistru – PSD, scorpion, pupãzã

  Ati trecut pragul maturitãtii politice. Dupã ce ati fost schimbatã din functia de secretar al Senatului nu ati mai plâns. E un adevãrat record, mai ales cã ati fost mazilitã pe nedrept. Mai degrabã ni s-a pãrut cã a plâns Geoanã dupã plecarea dvs., erati ultimul sãu om din structuri. Sperãm sã aveti în continuare o prezentã bunã în plen, punctul forte al activitãtii dvs. politice si cel care v-a recomandat atunci când ati urcat pe treptele ierarhice la Senat.

  Vasile Mihalachi – PSD, presedinte CJ, taur, buldog bãtrân

  Vi s-a îndeplinit visul. Aveti la Vaslui un spital curat de datorii precum funduletul unui bebelus protejat de pampers. Nu prea mai aveti cum s-o dati la întors si va trebui sã-l preluati. Oricum fratele s-a mai descurcat si el de ceva bãnuti pe la Casa de Asigurãri. Noi prevedem cã o sã aveti niste Sãrbãtori Fericite cu de toate, cum se spune pe la Negresti, mai ales cã primarul Cozma v-a si adus gazul la botul calului.

  Levente Szekely – prefect Vaslui, Taur, ornitoring

  Sunteti din ce în ce mai morocãnos. Nu prea v-a convenit cã lumea a aflat detalii intime din viata dvs. privatã. De nervi, l-ati trimis pe Jecu de la Mediu în control si i-ati ars pe toti primarii mai cu mot din judet. Prin urmare actiunile au început usor sã vã creascã, iar dupã ce ungurul de la Ministerul Sãnãtãtii a dat si banii la spital, acestea au înregistrat un record istoric. Asta fiind zise, misiunea dvs. la Vaslui s-a cam încheiat si puteti pleca linistit la Galati.

  Corneliu Bichinet, vicepresedinte PRM, Fecioarã, bursuc

  Un zvon prinde contur încet, încet la Vaslui. Cicã pedelistii nu v-au uitat si sunt pe cale sã vã facã o propunere soc, mai ceva ca cea de acum doi ani. Vãzând cã stati bine în sondaj si cã sunteti un politician apreciat la Vaslui, vor cu orice pret sã vã punã sã candidati pentru CJ. Chiar Flutur prin unele cercuri a dat zvon în tarã cã e interesat de serviciile dvs. si a fixat un premiu pentru cel care vã va convinge sã acceptati.

  Vasile Pavãl, primar Vaslui, Bou, vãrsãtor

  Bãietii cu bâlciulsunt negri de supãrare ( pe lângã negreala lor naturalã) cã le-qati mãrit chiriile. Ei se asteptau sã fie mai mici, mai ales cã este crizã, neîntelegând cã practic sunt la concurentã cu tot ceea ce se întâmplã în tarã. Ce nevoie mai avem de bâlci, când bâlci este peste tot. Si în politicã si în viata de zi cu zi. Din partea noastrâ bine le-ati fãcut. Oricum nu ne fac cinste aceste manifestãri, din ce în ce mai maneliste, în ultimii ani.

  Titi Constantinescu - primar Bârlad, vãrsãtor, rãtoi gripat

  Suntem curiosi când veti mai face prima excursie în Deltã. Cã de când ati avut beleaua cu Curtea de Conturi care v-au cãutat la barcã, e mai greu. Nu mai aveti cu ce face troc cu nea Milu. Si cum vã stim strâns la pungã ne mirãm sã scoateti verzisori din buzunar. Pentru astfel de situatii s-au inventat sponsorii. Vã sfãtuim sã folositi aceastã manevrã. O sã aparã si la noi firmele de loby, dar pânã atunci mai este.

  Ioan Ciupilan, primar Husi, peste, sarpe

  Ati fugit în concediu, când noi vã credeam pe la Bucuresti cu treburi importante. Oricât de rãutãciosi am fi, nu putem sã spunem cã nu meritati. Asa cã odihnã plãcutã!. Sã vã relaxati, fiindcã toamna la Husi vine cu multe actiuni, de la Festivalul Damingenius, pâna la Serbãrile vinului si o sã aveti mult de lucru. În acest concediu puteti reflecta si la doctrina politicã, pentru cã a venit timpul sã îmbrãcati haina politicã potrivitã.
  NICIUN COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ