8.1 C
Vaslui
10-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Daniel Olteanu

Acum cã Tãriceanu s-a decis sã candideze, a venit timpul sã sunati adunarea în partid. Sperãm sã se mai strângã lumea, fiindcã ultimele alegeri au cam turnat plumb în papuci, la unii oportunisti care se aciuase la partid.

Adrian Solomon

Sunteti în concediu. N-am reusit sã aflãm unde, dar stim singur cã sunteti pe undeva prin România, fiindcã ati aflat de la Edi cã voucher-ele nu merg decât în tarã. Totusi ar trebui sã faceti ceva ca tichetele de vacantã sã meargã si în Europa, cã doar suntem si noi cetãteni cu drepturi egale în UE.

Irinel Stativã

Ati asteptat sã termine fetele cu examenele si cu înscrierele ca sã puteti pleca în vacantã. De data aceasta, chiar meritati! N-ati mai stricat masina, iar de copii v-ati ocupat ca la carte si rezultatele s-au vãzut. Ce mai la deal, la vale! Sunteti un tãtic perfect. Felicitãri!

Mihai Botez

Cu cât v-ati învechit în politicã, cu atât ati început sã copiati obiceiurile baronilor. Noi spunem cã i-ati întrecut. Chiar si pe Vrânceanu l-ati depãsit. Dvs. v-ati adus lãutarii chiar în partid si i-ati miluit cu functii. Vârnceanu sau Marian le dãdeau bacsis.

Aurel Cãciulã

Nunta fiului dvs. a fost de vis. Totul a fost ca la carte, iar colegii nostri de la gazetã au declarat-o nunta anului. Noi avem o obiectie, însã. Pãi, cum sã punã, nene, artificiile alea de doi euro în frumusetea aia de tort? Si patru ca la mort!

Ion Hadârcã

Acum cã seful dvs. s-a decis sã candideze la presedintie, vom vedea câte voturi veti aduce din R. Moldova. Ar trebui sã colectati peste 1 milion, cã vreo 70.000 le aduce Sârbu cu moldovenii pe care i-a înmatriculat la Vaslui.

Dumitru Buzatu

În sfârsit putem sã spunem cã sunteti genial. Sunteti singurul care a avut curaj sã-i spunã lui Dãncilã în fatã cã nu-i de candidat la prezidentiale. Sã vedem acum dacã nu cumva îl remaniazã pe Tudorel. Ar fi în stare! Femeile sunt rãzbunãtoare.

Eduard Popica

Ãla care v-a tamponat, ieri, în intersectia de la OMV, era din diasporã, de la USR. Ati vãzut cã avea numere de afarã! L-a pus noul sef de la USR Vaslui sã vã calce. Vrea cu orice pret sã vã înlãture de pe piatã, fiindcã îi este fricã de concurentã când n-o sã mai fiti prefect. El mai cântã pe la nunti si se teme sã nu-i stricati ploile.

Ciprian Trifan

Ati scãpat de Curtea de Conturi. Buzatu a rãmas cu niste cozi din cauza celor de la Protectia Copilului. Dvs. cu drumurile ati iesit nu bine, ci foarte bine. Noroc de nepotul lui Tibulcã, cã a preluat LDP-ul, cã altfel erati mâncat: si de Statul Paralel si de Curtea de Conturi.

Vasile Pavãl

Ati dat-o maxim cu Holograf la Zilele Vasluiului. Numai sã aveti grijã sã n-o merleascã vreunul dintre ei, cã vã stricã afisele. Oricum pentru pensionari si bugetari programul e chiar frumos. Cui nu-i place, sã meargã la Open Camp!

Dumitru Boros

Ati vãzut cã Opozitia vã filmeazã mai nou din dronã. E o chestie nouã, pe care ar trebui s-o foloseascã si Arcãleanu la Vaslui. N-ati vãzut, sãracul, se bãga în canale, pe când PSD vã filmeazã de sus. Noi vã sfãtuim sã-i tratati si dvs. la fel. Adicã, sus!

Ioan Buta

Pentru voturile pe care le-ati primit de la rromii din Murgeni, i-ati lãsat pe acestia sã facã ce vor în oras. Mâine, poimâine o sã se urce si-n capul dvs. O sã vedeti. E doar o chestiune de timp. Chiar acolo, în Murgeni, nu aveti Politie Localã, de ajung smecherii sã fure din tiruri ca la Sinesti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.