5.4 C
Vaslui
07-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni

Array
- Advertisement -

Gabriela Cretu

V-ati întretinut minute bune cu premierul Dãncilã, de parcã ati fi prietene de o sutã de ani. Ati fãcut probabil schimb de retete de murãturi sau de prãjituri, fiindcã nu credem cã ati abordat problemele judetului Vaslui sau cele ale finantãrii proiectului autostrãzii Tisita-Albita. Si tinuta afisatã de dvs. la acest eveniment spune multe. Parcã erati un clovn

Irinel Stativã

Frumos din partea dvs. cã ati condus-o pe Viorica pânã la scara elicopterului. Cu ocazia asta a vãzut si dânsã ce SUV smecher aveti. Pãi dacã tot v-a mãrit salariile si v-a fãcut pensii speciale, era cazul sã-i aratati cã nu mai conduceti o amãrâtã de Dacie, precum prostii care plãtesc taxe si impozite în România.

Aurel Cãciulã

De când familia dvs. si-a luat hotel la Husi, vã permiteti sã fiti si arogant. Aruncati cu milioanele în stânga si-n dreapta, dupã care vã rãstiti la jurnalistii care si-au pus întrebarea fireascã de unde aveti asa mari averi. Ca si în cazul senatoarei Cretu, tinuta dvs. de model playboy purtatã la vizita premierului, aratã când de mult vi s-a urcat puterea la cap.

Adrian Solomon

Ne place cum combateti coruptia la Bârlad. E ca în timpul în care liberalii aflati la putere strângeau cureaua, dar nu se luau de Cataramã. Asa si dvs! îi înfierati pe cei din grupul lui Boros care au luat terenuri abuziv, dar când ați ajuns la oamenii PSD-ului ati spus “Pas”. Cum adicã sã nu-si dea demisia Rãducanu din CL, dupã ce a umblat la oala cu smântânã?

Daniel Olteanu

Dacã vreti sã contati politic, atât dvs., cât si partidul, implicati-vã si-n subiectele locale, cum ar fi cel al ternurilor luate de copiii VIP-urilor. Iesiti si demontati mafia din Bârlad, fiindcã asta asteaptã lumea de la politicieni. Vedeti cã mai vine o bombã la Primãrie: Titi, fostul primar si-a depus cerere de pensie specialã. Nu ratati si subiectul acesta!

Mihai Botez

Dupã ce l-ati pus pe lãutare la Vaslui, l-ati ratat pe Sandokan la Husi. Pãi se poate dom’le! I-ati ratat perechea bãiatului care acum se luptã sã-i fure locul lui Pavãl. Stiti pe cine ar trebui sã mai cooptati în partid. E un manelist bunisor de la noi din judet, unul Marocanu’. Ar fi fi bun pentru Bârlad!

Dumitru Buzatu

Nu trebuia sã vã justificati în fata premierului de ce ati votat cu Plesoianu, în CEX-ul de la Bucuresti. Noi stim cã ati vrut sã audã si partidul de la Vaslui, care intrase în trepidatii cã nu sunteti în gratiile Vioricãi. Oricum dvs. ati rãmas ultimul mohican, mai de valoare din PSD, care-i purtati trena Vioricãi Dãncilã la prezidentiale. Credeti în acest proiect?

Eduard Popica

Ati stat deoparte la aceastã vizitã, fiindcã statutul de apolitic nu vã permitea sã-i pupati mâna premierului. Totusi ne-a plãcut cã ati condus-o discret la elicopter, veghind de la distantã, ca nu cumva sã se împiedice înainte de a urca în aparatul de zbor. Apropo, cã tot am dat informatia cã sunteti scouter la CSM. De unde l-ati pescuit pe filipinez?

Ciprian Trifan

Dvs. pãreati cel mai serios din toatã gasca de la PSD care a venit sã se întâlneascã cu Dãncilã. Buzatu a venit îmbrãcat în stil Che Guevara, adicã muncitoresc, Gabriela Cretu ca un clovn, Cãciulã ca un papitoi, altii în stilul lui Dragnea cu cãmasa albã. Numai dvs. în costum, precum zecile de primari care au tratat cu mult respect aceastã întâlnire.

Vasile Pavãl

Dom’le ne-ati spart cu filipinezul pe care l-ati adus la CSM. Mai bine îl naturalizati si-l aduceti înapoi pe Mike Tenwanjera, cã oricât de bãtrân ar fi, e mai bune decât toate ciurucurile pe care le-ati adus la Vaslui. Pãi, parcã fusese vorba cã faceti echipã numai cu vasluieni, dar vedem cã tot de la Ruginoasa aduceti jucãtori, ca de filipinez noi credem cã a rãmas în Vaslui de la Hora din Strãbuni.

Dumitru Boros

Suntem curiosi dacã o sã-i plãtiti pensia specialã. Dupã ce a scãpat de dosarele penale (Dumnezeu sã-l odihneascã pe acel biet constructor care s-a spânzurat), acum are tupeul sã mai vrea si pensie specialã. Nu-i mai dã Dobro chiria, de apeleazã la mila bugetului? E interesant cum noi românii vom plãti pensiile speciale celor care au furat si distrus România.

Ioan Ciupilan

I-ati dat o limbã lui Dãncilã, cã nu se mai spalã femeia la fund o sãptãmânã. Cum adicã vine chestia cã aceasta o sã intre în turul II si o sã câstige alegerile. Credem cã ati stat prea mult în soare la vânãtoare. Dacã ia 15%, sã vã pupati singur. Noi credem cã ati spus la întâlnirea cu ea aceste minciuni gogonate, cã poate vã bagã în lucru soseaua de centurã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.