Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Botez Mihai – deputat USR

Aveti o misiune grea. Trebuie sã gãsitI, din cei trei consilieri locali, un viceprimar destoinic. Oferta nu e prea generoasã. Aveti un profesor de gimnasticã fãrã catedrã, care nu intrã în calcul. Puteti sã-l puneti la ISJ Vaslui, mai ales cã e un bun profesor. Apoi un doctor, dar care nu credem cã va renunta la leafa sa de la spital, pentru câtiva firfirei de la Primãrie, asa cã vã mai rãmâne varianta cu Ana Maria Vintilã. Vedeti, tot la ea ati ajuns.

Solomon Adrian – deputat PSD

Stim cã sunteti pro-shaorma, anti-mascã si toatã lumea vrea sã stie cum vã pozitionati fatã de vaccin. De exemplu, Miticã Buzatu a anuntat cã se va injecta. Dar fiti atent! Cicã acest vaccin are si câteva contraindicatii. O lunã, pânã la doza de rappel, nu aveti voie sã mai mâncati shaorma. De asta nici seful nostru de la ziar nu se vaccineazã.

Bîca Iulian – senator PNL

Ca sã-i faceti în ciudã lui Solomon, toti postacii din campanie (ãia de îi acuza PSD cã furã paginile) i-ati angajat pe cabinetul senatorial. Bravo, sunteti cel mai tare senator în IT din judet. Acum sã nu se supere organul de partid, cã nu ati luat si alti membri pe statul de platã.

Irinel Stativã – deputat PSD

V-ati tras un consilier la cabinet pe cinste. Marele om de afaceri din Husi, Aurel Cãciulã, a ajuns angajatul dvs. Gurile rele spun cã acest aranjament e încã de pe vremea precampaniei electorale, când se cloceau listele. Atunci v-ati jurat unul altuia cã cine va fi pe locul trei, îl veti angaja pe cel de pe patru. Acum norocul v-a surâs dvs. si v-ati tinut de cuvânt.

Tudor Polak – deputat PNL

V-ati luat în serios treaba de parlamentar si nu ati asteptat sã se încheie vacanta cã si ati plecat cu jalba în protap pe la ministere. Vreti sã faceti pârâul Delea care trece prin zona Gãrii, la Vaslui, navigabil, sã se tragã Pavãl si cu Anuta cu bãrcuta. Nu-i rãu, numai sã vã iasã proiectul. L-a încercat si Buzatu si s-a împotmolit.

Edi Popica – deputat PSD

V-ati zborsit un pic la început la liberali cã au schimbat niste directori de scoli, dar v-a trecut repede. Nu v-am mai auzit sã spuneti nimic si sã demontati fãcãturile educatoarei, ajunsã sefã la ISJ. Ne asteptam sã vã tinã mai mult furia. Vã dãm un pont: cereti-i demisia directoarei de la Codreanu, pe motiv cã nu e în regulã cu evaluarea psihologicã si sã vedeti ce o sã sarã liberalii în sus.

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

Ne pare bine cã, în sfârsit, ati iesit de sub papuc si ati spus la toatã lumea cã vã vaccinati. De exemplu, sefa dvs. de cabinet a spus cã ea nu se vaccineazã, cã are gene originale de Zãpodeni si nu are nevoie. Acu’ sã nu mai interpretati chestia în manierã de promiscuitate si sã vã plângeti la Tribunal cã vã insultãm. Noi doar constatãm, nu suntem consilieri matrimoniali.

Mircea Gologan – prefect Vaslui

Alde Floriol si gasca vã plâng cã n-o sã mai fiti la Prefecturã sef. Noi le spunem cã nu e cazul sã intre în depresie! Veti continua, iar Vasluiul va avea chiar si subprefect tot de la liberali sau mã rog, sustinut de PNL. Dacã e sã se potriveascã, sã nu ne uitati. Cei care aduc vestile bune, de obicei sunt cinstiti cu un coniac de cinci stele, de la Barza Neagrã în sus.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Umblã vorba prin oras, cã treaba cu dizidenta fatã de Buzatu e doar asa, la misto, ca sã mai punã botul gâstile din partid sau gânsacii din presã. Noi ne-am prins demult, fiindcã de obicei dizidentii sunt repartizati fie la Pajisti, fie la spital. Noi apreciem teatrul pe care-l jucati. Chiar sunteti un actor bun.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Degeaba v-ati supãrat dvs. pe politistii locali. Or fi ei mai neprofesionisti, fatã de cei din Politia Nationalã, dar mãcar nu umblã cu morcovul în fund. Trebuie sã aveti un pic grijã la Catganã, cã el provine din acea zonã si, la un moment dat, se auzea cã i se cam vãd frunzele de la … . Asa cã fiti mândru. Ai dvs. politisti sunt ca brazii si nu poartã chilotei si portjartiere.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Lumea în Bârlad se plânge cã în ultima perioadã v-ati cam lãsat pe tânjealã. Au apãrut niste gropi pe la Podul Verde, de a devenit ros pentru soferi. Acum, cã s-a burucat si alde Bîca în Parlament, puneti-l la treabã ca sã-i sarã din cap schemele de tãtuc pe care si le-a luat de când a iesit senator.

Ciupilan Ioan – Primar Husi

Ati gândit-o bine la Husi. Ati bãgat tot partidul, cu tot cu presedinte, la buget. Cãciulã e consilier de deputat. Boeru e consilierul dvs., fostul viceprimar, city manager. Pãi ce, domnule, nu mai merg spãlãtoriile la Husi, de au ajuns patronii la mila statului ? Hai cã pe tânãrul Boeru îl întelegem, dar pe Cãciulã, nu. Mai urmeazã sã faceti SA din cele douã societãti ale primãriei si sã le trântiti si douã Consilii de administratie, ca sã mai gãsiti si alte sinecuri pentru membrii de partid
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ