Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Solomon Adrian – deputat PSD

Am vãzut cã sunteti foarte îngrijorat cã se desfiinteazã Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie. Aici suntem de acord cu dvs., fiindcã s-au fãcut multe abuzuri în numele dreptãtii. Nici Vasluiul nu a fost ocolit, numai cã aici judecãtorii simpatizanti ai PSD fac tot felul de nelegiuri si credem cã lor le pare bine cã aceastã sectie s-a desfiintat. Sã nu intrati în coleziune cu ei.

Edi Popica – deputat PSD

Vã multumim pentru invitatia pe care ati fãcut-o ziarului nostru de a veni la deschiderea cabinetului dvs. parlamentar, unde Buzatu a avut prilejul sã ne mai înjure încã o datã. Ne pare rãu cã nu am fost prezenti si noi, cu toatã redactia, acolo, pentru a nu o lãsa pe colega noastrã, Cezara, în inferioritate. Tura urmãtoare nu va mai fi asa, chiar dacã stãpânul Buzatu se crede Atotputernic în judetul Vaslui.

Botez Mihai – deputat USR

Ati urlat patru ani cã Buzatu si-a pus familia în functii publice, însã acum dvs. procedati la fel. Ati urcat familia Vintilã pe functii babane, fãrã nicio jenã. Ne întrebãm : nu mai era nimeni capabil în USR sau Plus sã tinã relatia cu presa a prefectului? Nu de alta, dar activitatea surorii sale, viceprimarul Bârladului, poate fi umbritã de aceastã numire politicã.

Tudor Polak – deputat PNL

Se plâng consilierele colegilor dvs. de partid, din Parlament, cã nu le salutati pe holuri. Sunt un pic siderate, fiindcã vã stiau un tip politicos. Cel putin când ati fost secretar de stat, ati fãcut impresia unui tip amabil, chiar de treabã. Va schimbat atât de mult acest nou statut de deputat?

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Am vãzut în ultima perioadã cã Dan Marian vã poartã de grijã. E foarte interesat de activitatea dvs, dar mai ales de relatia cu presa. De exemplu, în elucubratiile sale, dvs. sunteti un fel de tartor al tuturor relelor din judet si din România. Noi stim cã e frustrat, dar acum vã pomeneste pânã si în delatiunile sale pe care le face la Tribunal, împotriva noastrã, ca jurnalisti.

Irinel Stativã – deputat PSD

De când a apãrut Edi Popica în peisaj, dvs. ati cam fost neglijat de Solomon. Dacã în trecut rupeati în douã shaormeriile, acum vã cam marginalizeazã. S-a vãzut acest lucru si la deschiderea oficialã a cabinetului de parlamentar a lui Popica. Dvs. stãteati într-un colt, stingher, iar Solomon îl peria de zor pe fin.

Buzatu Dumitru – presedinte CJ Vaslui

De când procurorii de la Vaslui, mutati la Iasi, la DNA, v-au albit dosarele, ati început sã prindeti tupeu si sã tipati cã sunteti fatã mare. Oare asa o fi ? Dar miliardele pe care i le-ati pasat lui Damian, omul care a tepuit statul român, de la ferma dvs. minune de la Cântãlãresti nu se pun. Credeti cã dacã acum unii tac si nu se revoltã, asa o sã fie vesnic. Dvs., în trecut, ne-ati amenintat, spunând cã o sã gãsiti un judecãtor care sã ne condamne pentru calomnie. Noi suntem convinsi cã o sã se gãseascã si un procuror pentru dvs., care sã vã întrebe cum v-ati construit averea fabuloasã.

Marcel Lãudatu – prefect Vaslui

Nici bine nu v-ati preluat mandatul cã a si început lumea sã vã critice. Unii s-au supãrat cã ati ciocnit un pahar de sampanie la investiturã, fiind în timpul programului, altii, cã nu stiu care invitat din salã nu are mascã. Nu disperati! Momente de acest gen vor mai fi. Sã vedem care va fi opinia criticilor, privind componenta cabinetului dvs, care s-a nãscut destul de greu, în opinia noastrã.

Mircea Gologan, subprefect Vaslui

Nici nu a apucat prefectul sã-l numeascã pe purtãtorul de cuvânt, cã i-ati si pasat grupul de comunicare cu presa, al institutiei. Înseamnã cã pentru dvs. a fost un stres continuu sã comunicati cu noi. Acum, cã sunteti mai relaxat, aplecati-vã pe niste probleme din judet, fiindcã sunt unii secretari care au luat-o razna de tot. Vedeti cazul de la Dumesti. E strigãtor la cer.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Misiunea dvs. la Primãrie, cu o majoritate ostilã în CL, se usureazã pe zi ce trece. Coalitia PNL-USR la Vaslui, mai are un pic si se bate singurã. Viceprimarul USR vrea sã predea on-line elevilor din biroul de la Primãrie, cel de la liberali dãrâmã parcurile de joacã pentru copii. Noroc cu problema de la Dedeman, cã mai au si ei cu ce iesi în fatã. Apropo! Dar acolo cum ati dat autorizatia de constructie celor de la noul hipermarket? Nu trebuia sã gânditi cãi de acces viabile?

Boros Dumitru – primar Bârlad

Aveti grijã sã nu vã ia imaginea înainte. E bine cã sunteti transparent si informati poporul si când mergeti la baie, însã uneori excesul de zel poate dãuna. Bârladul a ajuns într-un moment de cotiturã si se pare cã a ales drumul cel bun, dar bârlãdenii nu prea mai au rãbdare. O urgentã ar fi grãbirea lucrãrilor de pe centurã si, dupã mutarea traficului greu acolo, reabilitarea b-dului Epureanu.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Vedeti cã iar s-au tulburat apele la cimitir. Sapcã al dvs. nu vrea în ruptul capului sã fie un functionar transparent si se tot joacã nu nervii oamenilor care-si cautã mormintele apropiatilor. Nici la spital lucrurile nu sunt roz. Tensiunile au crescut, iar personalul medical e supãrat rãu pe echipa managerialã care conduce spitalul.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ