Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Botez Mihai – deputat USR

Sunteti prins          într-un joc periculos si, din pãcate, nu întelegeti cã acum sunteti pe post de fundas si protejati Guvernul, nu ca pe vremuri când erati în opozitie si hãrtuiati avanposturile pesediste. Treziti-vã si fiti constructiv, cã sunteti la guvernare. Nu consumati energia pe certuri mistice cu opozitia. Pierdeti! Arãtati bârlãdenilor, vasluienilor ce puteti face pentru ei. Aveti majoritãti în CL la Vaslui si Bârlad, si nimic!

Solomon Adrian – Deputat PSD

Sunteti negru de supãrare. S-a nãscut unul mai spurcat la limbarnitã în Parlament decât dumneavoastrã. Sunteti în pantaloni scurti, pe lângã Dan Tãnase de la Aur, care a provocat ultimul scandal din Parlament. Pãi acesta când a ordonat, useristul si-a pus coada între picioare si a fugit, lucru pe care dvs. nu l-ati reusit cu alt personaj rezist, fostul premier Rãzvan Ungureanu.

Edi Popica – deputat PSD

Acum, cã luati meditatii de la profesorul de “parlamentarism” Irinel Stativã,ne este si fricã sã mai scriem ceva de dvs. Nu de alta, dar ne poate lovi maestrul dvs. cu vreo cugetare, de ne lasã cu gurile cãscate. Acum, cã tot aveti meditator, ne permiteti sã vã dãm si câteva teme de rezolvat pentru vasluieni. Nu avem o autostradã, desi suntem pe coridor, care sã ne lege de centrele economice puternice. Nu mai avem fortã de muncã suficientã, iar viitorul ne va prinde în fundul gol, asa cã se impune un proiect pe termen lung de repopulare a zonei. Ce ziceti? Ati putea face ceva!

Gabriela Cretu – senator PSD

Sunteti foarte implicatã în ultima perioadã în proiectul de aderare a Republicii Moldova în Uniunea Europenanã. V-a dat Miticã vreo temã, cã el este foarte priceput în problema stângii vecinilor de pe celãlalt mal al Prutului. Cã din afacerile pe care acesta le face cu R. Moldova, judetul nostru a iesit foarte sifonat. Probabil cã rãnile venirii lui Plahotniuc la Vaslui încã nu s-au închis, iar moldovenii cu domiciliu la Vaslui o sã fie problema cea mai grea a judetului nostru pe viitor.

Tudor Polak – deputat PNL

Aveti o abordare un pic fantezistã în CL, la Vaslui. Lumea are multe asteptãri de la PNL în Vaslui si lucrul acesta s-a vãzut si în scorul de la locale. Dar dvs., în loc sã-i faceti agenda lui Pavãl, ca majoritari în CL, se pare cã v-o face el. Îi pune pe cei doi maimutoi sã facã misto, iar dvs. vã încãierati cu ei spre satisfactia jupânului, iar problemele reale cam trec “neanalizate”. La acest moment, Pavel are cel mai docil CL din câte a avut pânã acum.

Bîca Iulian – senator PNL

V-ati trezit! Ati început sã comunicati, însã suntem un pic speriati! La ce transmiteti prin comunicatele de presã, dar mai ales a problematicii abordate, avem senzatia cã vã pregãtiti de campania internã pentru presedintia partidului la nivel national. Practic, dvs. ati depãsit nivelul 1 si vorbiti de problemele tãrii, ca si cum pe cele ale Bârladului le-ati epuizat.

Dumitru Buzatu – presedintele CJ Vaslui

Aveti mare tupeu. Ati venit la Bârlad pe un cal alb, vestind pulimii cã le-ati adus apa si canalul în dar. Oare nu vã este rusine ca dupã cinci ani de piedici puse intentionat, sã vã afisati în fata bârlãdenilor si sã le aruncati un os, dupã ce atâta timp ati blocat intentionat investitiile în apã si canal, poate poate, administratia liberalã a Bârladului îsi va rupe gâtul. A trebuit sã vã ameninte Boros cã iese din ADIV-ul dvs, cã altfel nici acum nu se adjudeca licitatia.

Maricel Lãudatu – Prefect Vaslui

Sunteti încã în perioada de acomodare si încã mai beneficiati de luna de miere cu presa. Asa, la prima impresie, lumea din Prefecturã e multumitã cã le vorbiti politicos, însã se tem. Au învãtat cã mâta blândã zgârie rãu si sunt usor circumspecti. Mai aroganti sunt consilierii dvs, care se cam dau rotunzi cu multinationalele în care au lucrat ei. Ce nu stiu însã e cã ce se mânca pe pâine acolo, la Prefecturã, nu prea se potriveste.

Garincha Onofrei – subprefect Vaslui

Aveti prima cumpãnã. Mâine se socoteste din nou incidenta la Bârlad si poate nu închideti din nou restaurantele. Oricum, la Bârlad, doar prostii le tin închise, fiindcã campioni la petreci clandestine sunt bârlãdenii. Si la aceastã manevrã îsi dau concursul si unii cârciumari. Din acest motiv nici nu scade incidenta. Aveti grijã ce decizie luati mâine, ca sã nu vã spargã capul concetãtenii dvs. când veti veni acasã.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

La ce CL de paie aveti, e normal sã vã jucati cu liberalii, precum soarecele cu pisica. Chiar aveti timp si de concedii, fie ele medicale sau de odihnã. Le-ati delegat sefilor de servicii atributiile dvs si conduceti primãria si din vacantã, iar cei doi papagali de viceprimari ascut creioane. Unde mai pui cã unul dintre ei îsi si permite sã vinã la Primãrie pe la 12.00, dupã ce îsi terminã orele la scoalã. Normal cã i-ati mirosit cã sunt habarnisti si îi tratati ca atare.

Boros Dumitru – primar Bârlad

Nu vã mai bateti cu fundul de pãmânt, cã în ultima perioadã o cam dati cu bâta în baltã. În plin scenariu rosu, dvs. vã jucati de-a pandemia si nu faceti nimic pentru a reduce cazurile. Politia Localã nu-si face treaba, iar focarele care vã bagã în incidentã nu vreti sub nicio formã sã le lichidati. Si la spital ati laut o decizie hilarã. Ati schimbat managerul, în plinã pandemie, la spitalul suport al judetului, dupã ce pânã acum stimabila Bors s-a descurcat bine.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Vã credeti smecheri. Ati obstructionat presa la penultima sedintã de CL, când ati trecut contractele anelistilor cu datorii la buget si ati încercat si acum, dar nu prea v-a mai iesit. Poate considerati cã presa e o jucãrie cu care dvs. vã distrati. Ne confundati cu bãietii aceia de prin Husi, care-si spun cã sunt jurnalisti, însã ei sãracii sunt pe post de tonomat. Dar, mai vedem! Oricum, chestia cu prelungirea contractelor anelistilor care au înregistrat datorii uriase e cam bãtãtoare la ochi.
2 COMENTARII

  1. Cum sași facă treaba dacă poliția locală e condusă de un pensionar senil , și se vede ca proștii muncesc numai sch1, iar pupincuriști Balaban, Carp,Lăcusta(Fătălau Gălateanu) și Sperila lucrează numai sch2 si 3, că le suge mielu Chelaru jegosul arestat.

  2. Stimabila Borș a girat angajarile alea pe bani mulți și ilegale prin brancardierii și infirmieră. Tot în mandatul stimabilei Borș vă lăsau ăștia de la Morgă morții cu fundul gol. Asa că mai usor cu “stimabila”…piate se schimbă ceva în bine. Respect domnul primar!

LĂSAȚI UN MESAJ