spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Pe internet circulã un banc bun. Cicã, dacã te sunã un numãr necunoscut, nu rãspunde! Este sigur Ciolos, care vrea sã te numeascã ministru. Apropo, ce faceti dacã vã sunã acesta si vã propune sã fiti ministru, contra niste voturi de sustinere a Guvernului?

Edi Popica – deputat PSD

Stiu cã aveti un bun prieten, fost politist, acum mare agricultor – lichidator. E vorba de Maximiuc. Cicã îsi ceartã inginerii de la firmele pe care le lichideazã, cã nu au plantat la timp grâul si nu a rãsãrit, iar ei nu-si mai pot lua subventiile. Dar stiti cu ce arã? Direct cu semãnãtoarea.

Mihai Botez – deputat USR

Vã propunem sã vã bãgati si dvs. în Guvernul lui Ciolos. Noi credem cã v-ati potrivi la Finante. Aveti scoalã, ceva experientã de chelner, deci sunteti mai calificat decât fostii. Cel putin dvs. nu o sã impozitati spaga chelnerilor.

Polak Tudor – deputat PNL

Sunt grele negocierile. Dar aveti si dvs. ocazia sã mergeti la celebra vilã Lac 2, unde se fac si se desfac Guvernele. Cât despre ce va urma, noi spunem cã va urma un Guvern interimar pânã la primãvarã, ca acum patru ani în Germania si dupã cred cã o sã se coacã de alegeri anticipate.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Alde Bîca tot se agitã la Bucuresti si negociazã cu Orban guverne. Probabil se crede foarte important si nu de multe ori acesta se si comparã cu dvs. Când se priveste în oglidã îsi spune cã e Tãtaru. Apropo, stiti cum o sã se cheme partidul lor? PFL, adicã Partidul Forta Liberalã. Pesedistii cred cã o sã-si schimbe numele în MDF.

Gabriela Cretu – senator PSD

Ati lansat concursul „Senator pentru o zi”, dupã o idee mai veche a fostului dvs. consilier Alexandru Barbu. Nu-i rãu, chiar e o idee bunã, dacã le dati si leafa corespunzãtoare, cu tot cu suma forfetarã. Cine stie, poate pe viitor, unul dintre ei, chiar o sã ajungã parlamentar.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Aveti un focar mare în CJ de Covid. Mai bine de jumãtate din angajati sunt în carantinã. Au luat obiceiul dvs. de a nu purta mascã si iatã cã s-au infectat. Ar fi bine sã faceti si o dezinfectie în Palatul Administrativ, cã cine stie, sãptãmâna viitoare sã nu fie târziu. Puteti aduce si popa sã tãmâieze, cã poate pleacã dracul din institutie.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

A mai trecut o sãptãmânã si tot nu v-au numit prefect. Probabil cã stiau cã sunteti în izolare si au zis cã ce rost ar avea sã vã numeascã. Poate o fi cu noroc sãptãmâna aceasta, fiindcã ar trebui sã punã cineva piciorul în prag si sã facã un pic de controale prin oras. La Vaslui, o fi incidenta de 4, dar stiti cã în realitate e de aproape 16%.

Onofrei Garincea – subprefect Vaslui

Stati pe burtã si asteptati sã vedeti ce sef vã va veni la Bucuresti. Spre deosebire de Mircea, dvs. nu aveti pile la PSD, asa cã trebuie sã fiti cuminte, pânã se coace noul guvern. Cã, de va veni la Putere noul partid PFL, a lui Ludovic Orban, o sã vã punã Bîca si Boros pielea pe bãt

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Nu fiti supãrat pe sergentul de la sah. Omul e nevinovat. Poate e putin cam lacom, dar sã stiti cã el nu v-a crezut pe cuvânt cã la rectificare o sã îi dati bani. Si, apropo, în cei 7000 de lei alocati, nu au fost si banii pentru cupe si diplome sau alte materiale promotionale. Ele erau fãcute, când dvs. aprobati banii în CL.

Dumitru Boros – primar Bîrlad

Ati început o prietenie cu subprefectul Onofrei, spre disperarea lui Bîca. Chiar dacã relatia e la început, timiditatea pare factorul disturbator. Se pare cã nu prea sunteti convins cã PFL nu e solutia potrivitã. Si cam aveti dreptate. Cine naiba mai are bazã în pefeleuri?!

Ciupilan Ioan – primar Husi

Nu ati fost inspirat când ati intrat live pe Facebook cu husenii. V-au cam luat la împins vagoane, probabil sãtui de mangleala zilnicã pe care le-o serviti. Erau furiosi de starea drumurilor din oras, mai ales cele de pe strãdutele lãturalnice.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.