20.7 C
Vaslui
05-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Tudor Polak – deputat PNL

Când l-ati vãzut pe Boros în Parlament, în biroul lui Solomon, v-ati convins în sfârsit cã acesta este mai mult pesedist decât liberal. Pãi si numele spune cã e ros si nu galben. Poate veti învãta din lectia aceasta cã nimic nu este din ceea ce pare a fi.

Adrian Solomon – deputat PSD

Cresterea puterii lui Dan Marian în PSD nu prea vã convine, mai ales cã acesta si-l doreste candidat la Bârlad din partea PSD-ului pe Boros, ceea ce înseamnã cã dvs. în scurt timp nu o sã mai contati în organizatia Bârlad. TotusI, am crezut cã PSD Bârlad are suficientã resursã umanã sã dea un candidat vandabil pentru pozitia de primar.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Aveti la Husi un manager de spital care moare de dragul dvs. Nu existã zi în care sã nu vã pomeneascã si în care sã nu le povesteascã amicilor cât de grozav este el ca medic si cât de neprofesionist sunteti dvs. Totusi, la el la cabinet noi nu am vãzut pacienti care sã stea la rând, precum stau la dvs. Ba, mai mult, asistentele din blocul operator fac pariuri când acesta opereazã, privind sansele de succes ale pacientului.

Mihai Botez – deputat USR

N-ar fi rãu sã vã interesati în ce bazã a fãcut primarul Vasluiului suplimentarea fondurile de la Bazar cu un million de euro. Pãi,dacã suma ar fi fost din prima de 22 de milioane de lei, poate s-ar fi înscris si alte firme la licitatie. Si dacã ne amintim bine, la momentul licitatiei, lucrarea a fost adjudecatã cu vreo 70% din pret.

Andrei Busuioc – senator AUR

Nu ar fi rãu sã vã interesati la Vaslui cam câti moldoveni locuiesc real din cei peste 80.000 cât sunt înscrisi la Evidenta Populatiei. Nu pentru a obtine o masã de votanti, ci doar asa, de dragul statisticilor, cã tot se face referendumul acum. Noi punem pariu cã mai multi de 100 nu sunt.

Edi Popica – deputat PSD

Dacã tot e la PSD Ministerul Transporturilor, nu ar fi bine sã vã interesati ce se mai întâmplã cu lucrãrile la Soseaua de Centurã a Bârladului ? Cã nu se mai lucreazã de luni bune si parcã vedem cã o sã rãmânã asa. Ar fi primul obiectiv major al Bârladului care s-ar face de la Revolutie încoace.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Dupã ce constructorul Cioncu de la Negresti si-a fãcut de cap în judetul Vaslui pe acolo pe unde a lucrat, acum l-ati exportat si la Iasi. Acesta se laudã cã dumneavoastrã l-ati împrietenit cu primarul Chirica si cu Marcel Popa. Dacã o fi asa, spuneti-i sã fie mai discret.

Onofrei Garincha – prefect Vaslui

Va veni un nou val de refugiati la Vaslui. Ati vãzut cã si Arafat a anticipat acest lucru, de asta a si inspectat tabãra de refugiati de la Husi. Sã fereascã Dumnezeu sã faceti vreun pas gresit, cã imediat vã reclamã dusmanul la Bucuresti.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Acum, cã lucreti în echipã completã si v-ati reluat fiecare din conducerea CJ atributiile, nu ar fi rãu sã faceti o conferintã de presã si sã spuneti cum cei de la LDP, firmã din subordinea dumneavoastrã, au fãcut acea licitatie prin care au dat unei companii prietene achizitia de material pietros în valoare de 20 de milioane de lei.

Vasile Pavãl -primar Vaslui

Bazarul o sã fie probabil cea mai scumpã investitie din Vaslui. I-ati mai suplimentat bugetul cu 1 milion de euro, cã rãmânea constructorul fãrã bani de racordul la gaze si la curent electric. Interesant va fi cã acest muzeu al micului întreprinzãtor particular are un numãr record de toalete. Cam 60 de bucãti, mai multe ca la stadion, unde sunt numai 12 si acolo capacitatea arenei e de 9.000 de locuri.

Dumitru Boros – primar Bârlad

V-ati întrebat tot timpul cum de numai un anume mason câstigã lucrãrile prin încredintare directã. E interesant cã în momentul la care se urcã documentatia pe SICAP, acesta la câteva minute si depune oferta, de parcã ar sti de dinainte ce va apãrea pe site. Interesant cã si la licitatiile cu plic închis acesta are un noroc fantastic. De exemplu, a câstigat o licitatie împotriva celor de la Reiser, iar pretul acestuia a fost cu 10 bani mai mic decât a lui Buzamãt.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Aveti un director la spital dupã chipul și asemãnarea dvs. Acesta si-a fãcut un bun obicei sã înjure seara femeile si sã le vorbeascã porcos. Dacã nu credeti, mergeti în spital si întrebati asistentele. Noi stim ce au pãtit fetele noastre din redactie cu acest individ needucat. Dar, într-un fel, vã seamãnã, cã si dvs. la un anumit moment aveati acelasi limbaj în preajma doamnei consiliere Popa.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here