spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Se pare cã unul dintre denunturile lui Buzatu, cel cu privire la banii spãlati de PSD-ul lui Ciolacu si Stãnescu, veniti de la AEP, vã cam încurcã socotelile. Cicã în Moldova, masinile de spãlat erau una la Vaslui si a doua la Piatra Neamt. Asa se explicã cã, în loc sã fiti bucuros cã ati câstigat alegerile, sã petreceti la Mira cum e obiceiul, sunteti negru se supãrare.

Eduard Popica – deputat PSD

Desi spuneti la prieteni cã nu mai candidati, deja ati bãtut în cuie sã deschideti lista la deputati, iar Solomon sã fie pe locul 2. Numai cã primarii din nordul judetului nici nu vor sã audã, mai ales cã Tifon al nostru are si el interesele lui si pune paie pe foc. Tifon o vrea pe Ramona la deputati.

Mihai Botez – deputat USR

Rezultatele dvs. nu au fost rele. Însã se putea mai mult. Vedeti totusi cã aveti niste organizatii care au fãcut blat cu PSD la aceste alegeri. Un exemplu este la Banca. În rest, puteti face o coalitie de dreapta la Vaslui, cum la fel de bine o puteti face si cu PSD.

Raisa Enachi – deputat PRM

Tot vã umflã puscãriasul concubin cã ati reusit o mare performantã transferându-vã la PRM, de parcã acest partid ar mai fi viu. În ciuda sabotajului constant pe care l-ati fãcut împotriva AUR, organizatia s-a descurcat foarte bine. Locul 5 pe tarã spune multe, iar Laura Gherasim e cu mult peste partid. Oamenii dvs. rãmasi în AUR, care au candidat s-au fãcut de râs în aceste alegeri. Vorbim de Matran de la Duda Epureni, de Postolache de la Rosiesti sau de Decebal Nelu de la Muntenii de Jos.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Acum ati testat real forta partidului. Scorul obtinut de dumneavoastrã pentru judet, de 25%, e mic. Dar la cum arãta votul pe judet, e foarte mult. La Vaslui si Bârlad ati avut doi candidati mediocri, unul cu 7%, altul cu 9% si din start ati plecat cu douã motoare gripate. Dar dumneavoastrã ati fost cu multe procente peste ei. Faptul cã la Suceava Flutur a pierdut CJ spune multe. 2024 nu a fost, la aceste alegeri, anul PNL. Dar la deputati se va schimba treaba, mai ales cã se vor face în decembrie, cu prezidentialele.

Irinel Stativã – deputat PSD

Acum, cã Solomon e noul baron, vã dã sperante cã veti prinde din nou lista la parlamentare. Numai sã vrea si Tifon, fiindcã degeaba l-ati convins pe Bîca sã stea cuminte. Din câte am înteles, senatorul s-a consolat cu ideea. Deja trage de Boros sã-i fie city manager. Stie cã locul lui e juruit Gabrielei Cretu.

Ciprian Trifan – presedinte CJ Vaslui

Am înteles cã deja aveti fite de baron. L-ati luat pe un bãiat de la Casa de Asigurãri la impins vagoane, la ceremonia de ieri, de parcã erati Buzatu. Si ce treabã aveti cu el, dacã acesta a mers în campanie cu un candidat ? Unde scrie cã nu are voie? Si de unde vine expresia aceasta de tip mafiot: „Sunt cu ochii pe tine ( n.r. bãiatul de la Casa de Asigurãri) si pe Garincha (n.r. prefectul)”.

Garicha Onofrei – prefect Vaslui

Am înteles cã deja unii liberali v-au sãrit la jugularã si v-au reprosat rezultatele slabe ale acestor alegeri. Noroc cu Nelu Tãtaru, care a ridicat scorul cu 10%, cã altfel PNL era undeva la 15%. Noi suntem mândri totusi de dvs. În cea mai micã comunã din judet, la Bogdãnita, ati reusit sã câstigati alegerile. Si asta conteazã, fiindcã aceasta este comuna dvs.

Mircea Gologan, subprefect Vaslui

Sunteti foarte bucuros si le explicati tuturor cât de destept ati fost cã ati trecut la PSD si l-ati trãdat pe Nelu Tãtaru, cel care v-a adus în politica mare. Chiar dupã alegeri, când mai smenuiati niste furtisaguri prin procesele verbale, ati venit îmbrãcat în tricou rosu, adicã culoarea învingãtorilor. Noi credem cã, de fapt, sunteti un luzãr.

Braniste Lucian – primar Vaslui

Acum, cã sunteti primar ales, ce rost mai are sã-l punem la acestã rubricã pe primarul Pavãl ? Suntem curiosi cum veti aborda noul dvs. mandat. Noi suntem usor dezorientati dupã ce am vãzut episodul de la sectia de votare din fata Politiei Municipale, unde ati intrat în sectie, desi nu mai aveati voie si l-ati luat de guler pe colonelul Carabinã, pe care l-ati dat afarã. Asa credeti cã veti rezolva problemele municipiului?

Boroș Dumitru – primar Bârlad

I-ati chemat pe noii consilierii de la PNL si AUR la o receptie la Primãrie, dar v-au dat cu flit. Chiar dacã aveti majoritate lejerã în CL, opozitia pare hotãrâtã. Cea mai bucuroasã cã ati câstigat alegerile este Monalisa de la contabilitate. Asteaptã sã o trimiteti din nou la mare, la perfectionare. Si Balena Albastrã trage nãdejde cã o s-o puneti viceprimar, dar sã vedem dacã vrea si Solomon.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Acum, cã ati câstigat alegerile, sã vedem dacã vã mai tineti de cuvânt si în prima sedintã de CL îl veti da afarã pe managerul de la spital, mister Popa. Cã asa vã lãudati în campanie. Puteti sã-l luati consilier personal. E foarte sfãtos, are si prafuri de la mama mare si e sapte clase la smecherii peste Sergiu Boeru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri