17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Adrian Solomon – deputat PSD

Toatã lumea v-a arãtat cu degetul sãptãmâna aceasta, considerându-vã omul negru din PSD pus sã-i albeascã pe plagiatori. De fapt, dvs. vreti indirect sã vã ajutati sefa, dacã îi trece unuia prin cap sã-i conteste lucrare de doctorat. Chiar dacã unora nu le vinã sã creadã, si dvs. aveti un sef. E vorba de Ramona de la Muzeul Judetean, fiindcã acolo vã este locul dvs. de muncã, ca istoric. Acum, când sunteti deputat, postul e blocat.

Edi Popica – deputat PSD

Ieri, pe Soseaua de centurã a Bârladului au fost vreo zece indivizi de la Ministerul Transporturilor sã verifice stadiul si temeinicia lucrãrilor efectuate. Multi bagã mâna în foc cã v-ati bãgat dvs. coada, fiindcã vã doriti ca actualul constructor sã plece de pe acest santier. Noi credem cã aceastã informatie are menirea de a intoxica si a învrãjbi lumea constructorilor, stiindu-se legãturile dvs. strânse pe care le aveti cu familia.

Tudor Polak – deputat PNL

Amendamentul pe care l-ati fãcut la Codul Fiscal, de diminuare a contributiei pentru asigurãrile sociale, de la 25% la 20%, a stârnit multã rumoare în societate. Pesedistii nu vãd cu ochi buni aceastã mãsurã, dar dvs. bãgati mâna în foc cã bugetul asigurãrilor sociale de stat (pensiile) nu va fi afectat. Din acest motiv, ati si fost prezent pe toate posturile de televiziune. Vedeti ce important a fost ca vremelnic sã ocupati functia de secretar de stat la Ministerul Muncii.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

La Comitetul Director, ati fost nemilos cu Boros, care mai avea un pic si jura cu mâna pe biblie cã nu-i simpatizant al noului partid al lui Orban. L-ati scutit astfel sã nu facã pãcate în post. Dar, degeaba! Pãcatul mândriei tot i-a rãmas. De nervi, l-a pus pe Tudor, consilierul sãu, sã-si punã pe FB, la profil, sigla PFL, asa cum se prescurteazã denumirea partidului lui Orban.

Mihai Botez – deputat USR

Sãptãmâna viitoare, iar aveti de gestionat un moment delicat în CJ, când Dan Marian iar mai face o încercare pentru a fi reales vicepresedinte. Îi încearcã si pe oamenii dvs. din CJ în încercarea sa de a-si face o majoritate. Încearcã prin Boros s-o convingã pe viceprimãrita dvs. de la Bârlad, desi acesta i-o poate recomanda pe Carmen Bularda, cã si asa a rãmas fãrã partid.

Gabriela Cretu – senator PSD

Vãzând postarea colegului dvs. de partid de la Iasi, senatorul Maricel Popa, care o certa pe vicepresedinta SUA, Kamalla Harris, cã a venit în România sã ordone servantilor transferul MIG-urilor cãtre Ucraina, iatã cã postarea dvs. de la începutul rãzboiului parcã prinde contur. Vã citez : „Statele Unite si Uniunea Europeanã au o parte din responsabilitate cã nu au stiut sã previnã agresiunea cu solutii diplomatice. Ele sunt datoare acum cu rãspunsuri! Nu îmbogãtind , o datã în plus, pe cei ce vând arme!”

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Niste bãieti rãi de la Departamentul de Luptã Antifraudã de la Bucuresti au descins pe drumul dvs. strategic. Au vizat o zonã între Floresti si Alexandru Vlahutã, unde cicã lucrãrile ar fi neconforme. Se pare cã si tinerii dvs. ingineri din CJ, care au în grijã aceastã portiune de drum, nu prea vor sã semneze procesele verbale de receptie. Oare de ce? Or fi si ei liberali?

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Desi ati votat excluderea lui Marius Arcãleanu, un val de tristete v-a coplesit. Multi dintre colegii dvs. au sesizat cã toatã sãptãmâna ati fost mai abãtut si s-au gândit cã o fi din cauza lui Arcãleanu. E firesc sã vã încerce astfel de sentimente, cã vorba aia : „Rãu cu rãu, dar mai rãu fãrã rãu!”.

Dan Marian- ex-vicepresedinte CJ Vaslui

Stiind cã nu vã puteti baza pe un vot din PSD, în cursa contracronometru pentru strângerea celor 18 voturi de care aveti nevoie pentru a fi reales, ati apelat la prietenii dvs. Asa cã, ati ajuns la Bârlad, unde ati stat la o cafea cu Boros, în încercarea de a-l convinge pe acesta sã o lãmureascã pe Carmen Bularda sã vã dea votul. Argumentele ar fi cã tocmai liberalii s-au descotorosit de ea.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Aveti o temere mare cã nu veti finaliza lucrãrile la proiectul cu liniile de troleibuz pânã în 2023, când aveti termen. Si aici vorbim de noul tronson care cuprinde strada Traian, de care nici nu v-ati apucat. Si acum, cã a început nebunia preturilor, nici nu credem cã o sã aveti vreo sansã sã vã încadrati cu banii, mai ales cã firele de cupru erau aduse din Ucraina. Si iar o sã mai rãmânem fãrã troleibuze în oras, dupã ce s-au bãgat atâtia bani în acest sac fãrã fund.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Aveti o consilierã frumusicã si inteligentã care a strâns la Comisia de Disciplinã din cadrul Primãriei o sumã record de plângeri. Se pare cã lui Tudor, un alt consilier de-ai dumneavoastrã, i s-a pus pata rãu de tot pe aceasta. Cei drept, tânara este si dotatã de la mama naturã, asa cã indivizii gelosi au si de ce. Vã sfãtuim sã vã aplecati mai atent asupra acestui caz, ca nu cumva sã i se facã vreo nedreptate fetei.

Ciupilan Ioan – primar Husi

Sunteti prins tare în tabãra de refugiati. Ati uitat de toate. Dramele ucrainencelor vã impresioneazã pânã la lacrimi si empatizati cu povestilor lor. Din acest motiv, ati lãsat pe planul doi treburile din oras. În lipsa dvs., consilierii se întrec cu tot felul de propuneri. Unii, vãzând ce ati pãtit dvs. când ati accidentat o femeie pe trecerea de pietoni, au propus ca toate zebrele din Husi sã fie revopsite. Altii vor sã suplimenteze numãrul indicatoarele din oras.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Pai se poate astia de la Transmir se plang ca nu au bani sa termine strategigul ,Popica sa da cu G-ul , dar vor construi ei varianta Barladului

  2. Astia sunt oamenii care n -au treaba . Tara arde si ei se piaptana . Primarul este in pofte cu ucrainiencele , directorul si-o trage prin telefon . Ce-i cu voi oameni buni . Leati terminat pe toate? Am avut neplacerea de a merge la urgente cu soacra mea.un frig de mureai.aia vorbeau mizerabil de parca erau la ferma nu intr-o institutie.RUSINE! Apoi am internat-o la interne. Ce sa vezi . Medicamente nu. Am cumparat ditamai reteta.asa mai bine statea acasa. Mori cu zile si nu intereaza pe nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here