spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Când vã umblã cineva la cutiuta cu verzisori negri pentru zilele albe, sãriti repede cu gura. Cam asa ati fãcut si cu doctorul Tãtaru, dupã ce ati aflat cã PNL si USR la Bârlad vor sã schimbe CA la CUP sI, implicit, directorul general. Oare asa mare o fi deranjul, ori pur si simplu ati vrut sã-i arãtati fostului ministru cã sunteti un sef de comisie mai tare-n clantã decât toti.

Edi Popica – deputat PSD

E greu sã fii si deputat si ziarist. Parlamentar poate ajunge oricine, s-a vãzut si în cazul lui Bordeianu, dar sã fii ziarist e mai greu. În primul rând, ca jurnalist, îti trebuie un pic de scoalã, un pic de coloanã vertebralã si corectitudine. Nouã ne-a plãcut meme-ul pe care l-ati pus pe FB, cu umbrela si „nesimirea viceprimarului”, numai cã nu prea ati verificat informatia. Ati vãzut cã v-ați primit imediat replica, taman de la personajul pe care dvs. l-ati considerat un soi de sclav. Asa cã lãsati-vã de jurnalism si fiti politician în continuare.

Irinel Stativã – deputat PSD

Va venit inima la loc când ati vãzut cã cei de la Curtea Constitutionalã au decis cã parlamentarii pot pãstra pensiile speciale. Sunteti la al patrulea mandat consecutiv si pensia dumneavoastrã va fi mai mare decât a sotiei care este magistrat. Ei, acum de abia se vede cã nu ati ars gazul degeaba prin Parlament.

Mihai Botez – deputat USR

Am vãzut cã, împreunã cu liberalii, tineti la respectarea legii cu privire la modul cum sunt conduse societãtile Primãriei. Dacã ati ales acest drum, ar fi bine sã retrageti omul dvs. din AGA de la Reiser, fiindcã la acest moment sunt trei si contravine OUG 109. La Reiser trebuie sã fie maxim doi în AGA.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Postarea pe care ati fãcut-o de 1 Mai i-a pus pe jar pe unii internauti, dupã ce site-urile de stiri din capitalã vã dãdeau drept bolnav, parcat pe un pat de spital. Dar, spre disperarea pesedistilor din judet, scenariul acesta nu s-a întâmplat, iar imaginea care i-a speriat pe toti e de la dvs. din birou, ce-i drept cu un Nelu Tãtaru obosit dupã o zi de lucru. Fiindcã dvs., când faceti gãrzi, chiar munciti, nu cum crede managerul cã trageti mâna de coadã.

Tudor Polak – deputat PNL

În ultima perioadã, sunteti foarte activ în politica localã. Sã nu fie de deochi, chiar faceti treabã. Acum i-ati bãgat mortul în casã primarului dupã ce ati anuntat sedinta extraordinarã de CL, în care vreti sã transati în manierã liberalã numirea noii conduceri. Dar ceea ce-l doare tare pe primar e decizia dvs. de a cere un raport detaliat cu îndeplinirea mãsurilor dictate de Curtea de Conturi. Poate îl mai întrebati pe edil si când aduce troleibuzele în oras, cã nu de alta, dar ruginesc liniile trase de trei ani în oras.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

O mai tineti minte pe celebra duduie de la Pompieri care face pe zbirul si nu dã avizele PSI pentru o sumedenie de clãdiri din judet. Chiar si dvs. ati avut de suferit ca institutie din cauza ei si ati spus în diverse cercuri cã Vasluiul a pierdut peste jumãtate de milliard de euro din cauza ei. Noi credem cã aceastã femeie face intentionat ceea ce face si cã cineva îi tine „spatele”. Apropo, stiti cu cine este prietenã intimã? Chiar cu sefa dvs. de cabinet!

Daniel Onofrei – prefectul judetului Vaslui

L-ati enervat rãu de tot pe boul ros. Acesta a început sã vadã galben în fatã de furie si si-a pus tonomatele la treabã. Au început sã arunce cu lãturi pe site-urile lor mediocre, dar subtire tare. Mai bine ar folosi-o boul ros pe noua lui angajatã de la administrativ. Chiar dacã nu are studii superioare, femeia se pricepe rãu de tot la anchete jurnalistice.

Mircea Gologan – subprefectul judetului Vaslui

V-ati cam plictisit si în noul anturaj al PSD-ului. V-ati dat seama cã Miticã, dupã ce v-a asumat în partid, s-a cam detasat de dumneavoastrã. Stiti de ce? Pãi ,nu prea mai aveti cu ce sã-l serviti. Pe vremuri, trãgeati cu urechea pe la liberali si ulterior veneati si raportati. Acum nu prea mai aveti ce, cã liberalii v-au fãcut vânt din cuibul lor.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ce noroc pe capul dvs. A venit controlul de la Curtea de Conturi, numai cã partidul s-a îngrijit ca în loc de o echipã sã vinã o singurã persoanã. Pãi, sãraca femeie nu are timp sã facã nici mãcar opisul cu documentele pe care sã le verifice, dar altminteri sã le mai si studieze. Prin urmare, e lesne de înteles cã o sã iesiti curat ca lacrima, iar prejudiciul creat bugetului de stat numai din „înmatricularea” la Vaslui a moldovenilor o sã fie sters cu buretele. Si vorbim numai în acest caz de 16 milioane de euro. Nu mai spunem de eterna gaurã de la Transurb.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Am vãzut cã ne combateti tare pe FB primãriei. Dar oare nu ar fi cazul sã publicati acolo, dacã asa e moda, si contractul pe care Municipiul Bârlad l-a încheiat cu Cabinetul Senatorial a lui Bîca ? Sã stie tot poporul cât plãteste acesta chirie, pe un spatiu în care dvs. ati mai cheltuit în plus de la buget si renovarea sa.

Cazacu Eduard -primar Murgeni

Oamenii de la Aquavas au scumpit apa, iar dvs. în CL nu ati reusit sã-i convingeti pe consilieri sã treacã hotãrârea care reglementa aceste modificãri. Acum ar trebuie sã sesizati Protectia consumatorilor cã s-au împãrtit facturi cu pretul la apã mãrit, fãrã temei legal. Dar nu o faceti, fiindcã dvs. tineti cu ursul. S-a vãzut si în sedinta de la APC Vaslui, adicã pro scumpiri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

    • O fi nebuna dar are drag de Mitica si partidu lui! Ca doar nu degeaba il are pe barbata-su angajat sef Serviciu Productie-Contractare la CUP Barlad. Pe unde, vorba unor colegi, da la serviciu din an in Paste!
      Intreb pentru un prieten: Ce produce CUP Barlad care este o gaura neagra pentru bugetul orasului de are un Serviciu de Productie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.