24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Gabriela Cretu – senator PSD

În ultima perioadã, sunteti foarte interesatã de raza de actiune a Parchetului European, condus de Kovesi. Încercati din Parlament sã obstructionati cât puteti actiunile acestei institutii pe teritoriul României, în numele respectãrii drepturilor fundamentale ale omului. Noi vã felicitãm pentru initiativã, dar nu întelegem de ce vã lãudati cu aceastã chestie. Nu e treaba dvs., ca parlamentar , sã corectati propunerile de legi?

Solomon Adrian – deputat PSD

Ati devenit invitat permanent la televiziunea de partid proaspãt botezatã, iar prestatiile dvs. vã apropie atât de mult de ale lui Sosoacã, de jurãm cã sunteti fãcuti din aceeasi mamã. Cel mai tare ne distreazã vizualizãrile pe care aceastã televiziune localã din Bârlad le strânge de pe Facebook, fiindcã trebuie de stiut cã aceasta emite doar pe aceastã retea de socializare. Cam 16-17 vizualizãri si astea sunt de la sediul de partid.

Irinel Stativã – Deputat PSD

În ultima perioadã, sunteti vãzut tot mai des la sediul de partid de la Vaslui. În mandatul trecut stãteati mai tot timpul la Bârlad. Se pare cã Solomon si-a gãsit altã jucãrie si pe dvs. v-a abandonat. Sã nu disperati! De abia mâncati si dvs. sãnãtos, fiindcã noi stim cã Solomon vã ispitea cu shaormele.

Tudor Polak – deputat PNL

Sunteti foarte activ în Parlament. Am înteles cã lucrati de zor la un amendament privind deblocarea angajãrilor în sistemul public, care au fost sistate pe motiv de Covid. Nu-i rãu, fiindcã astfel se evitã procedeul ocupãrii unui post prin metoda „transferul”. Ati vãzut cã si DNA le investigheazã acum!

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Aveti o sarcinã dificilã. Trebuie sã alegeti echipa de subprefecti care trebuie sã-l flacheze pe cel nominalizat de Plus. Unul poate fi Gologan, însã toatã lumea se întreabã cine va fi cel de-al doilea. Noi bãgãm mâna în foc cã va fi de la Bârlad si nu va fi din aripa primarului Boros. Acesta a pus senatorul si acum, la nominalizarea subprefectului, spune pas.

Iulian Bîca – senator PNL

Ati trimis scrisori la toti primarii din judet, dupã modelul lui Edi Popica. Însã continutul este net diferit, chiar dacã ambele epistole încep la fel, felicitându-i pe primari pentru obtinerea mandatului de primar, dupã alegerile din toamnã. Nouã ne-a plãcut mai mult scrisoarea dvs. fiindcã acolo puneati o întrebare existentialã, de genul „În politicã pe ce drum vreti sã porniti? Pe cel de stânga sau pe cel de dreapta?”. Finalul e lingusitor si stricã tot farmecul scrisorii. El sunã prea comunist: „Sã faceti politica vasluianului!”

Buzatu Dumitru – presedinte de CJ Vaslui

Asteptati cu înfrigurare bugetul pe anul viitor si nu întelegeti de ce Cîtu tot amânã momentul. Aveti si dvs. niste obligatii de rezolvat, constructorii de casã stau cu limba scoasã, iar primarii de abia mai respirã. Eu v-as propune sã mai iesiti pe la televiziunile centrale si sã-i dati o „perversã” premierului ca sã vã tinã minte.Ei, ce bun ar mai fi fost acum un Bichinet ?!

Mircea Gologan – prefect Vaslui

Au început numirile de prefecti prin tarã si se pare cã Vasluiul va fi programat mai la coadã. Nu cã s-ar lua în ordine alfabeticã, însã verficarea lui Lãudatu de la PLUS, dureazã un pic mai mult. Omul e relativ nou pe scena politicã, iar cei de la 215 nu au încã mapa profesionalã actualizatã. Pânã atunci, bucurati-vã pe prerogativele de prefect si puneti pe cineva sã vã zugrãveascã biroul de subprefect.

Trifan Ciprian -vicepresedintele CJ Vaslui

A cãzut si prima zãpadã mai serioasã si o sã vedem cât de pregãtit sunteti. Poate iesiti prost si se supãrã Buzatu si va da LDP în subordinea lui Dan Marian. Cã de când asteaptã omul sã punã mâna la societatea care face drumuri vara si dezãpezeste iarna ! A auzit povestile de demult când LDP era un fel de pusculitã pentru constructorii „destepti” ai Vasluiului. Aveau nevoie de un avans? Te împrieteneai cu LDP, deveneai subcontractant si primeai primã de instalare.

Vasile Pavãl -primar Vaslui

Suntem curiosi sã vã întrebãm de ce unii investitori imobiliari din Vaslui au voie sã construiascã blocuri cu 10 etaje si de ce unii au voie doar trei. Bine, stim povestea cu planul de urbanism, noi întrebãm doar asa, ca de la primar, la ziarist. Fiindcã sunt unele voci care spun cã cei care vor sã facã blocuri turn au o anumitã firmã pe care o subcontracteazã la amenajãri interioare.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vedeti cã aveti niste probleme pe la Politia Localã. Au apãrut niste înregistrãri, precum cele de la Apele Române si unii se folosesc de numele dvs., dar nu de bine, ci în sens peiorativ. Ar fi bine sã trimiteti acolo un corp de control, pânã nu apar înregistrãrile prin alte pãrti. Sã stiti cã politiile locale sunt pietre grele pentru multi primari din România.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Au început unii la Arsura sã scormoneascã lucrarea pe care a avut-o Grossman la aductiunea cu apã. Nu stim ce vor, însã unii spun cã fâsurile trase de dvs. acum multi ani au stat ascunse prin nu stiu ce conductã si acum s-au eliberat. Mirosul ar fi ajuns pe la DNA, dar noi credem cã sunt doar niste supozitii.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here