24.8 C
Vaslui
16-aug.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Solomon Adrian – deputat PSD

Ati fost nas mare la bãiatul preotului de la Perieni, iar cu o zi înainte de nuntã ati tras un sprit cu socrul mare, cã a doua zi sãracu la o înmormântare de abia mai cânta. Noroc cã nu s-a mai urcat pe masã sã danseze ca altã datã. Ca nas vã dãm nota 5 pentru organizare. Ati suprapus nunta aceasta cu a unui alt fiu de preot, tot din zonã, care a fãcut-o la Panciu, iar lumea a trebuit sã se împartã. Numai Feraru le-a bifat pe amândouã.

Tudor Polak – deputat PNL

Dupã ce l-ati executat pe Vasile Pavãl în direct la o televiziune localã cu troleibuzele, acum au început si ãstia micii sã i-o tragã la turloaie. L-am vãzut pe Miticã Jora foarte focusat pe primarul care a refuzat initiativa Goscomului de a mãri padocul câinilor vagabonzi.

Raisa Enachi – deputat AUR

Acum, cã toate cãrtile au fost date pe fatã si lumea vã stie cu ce vã ocupati si în viata personalã, ar fi frumos sã le cereti scuze vasluienilor cã le-ati ascuns faptul cã diriguiti partidul în familie precum Buzatu. Cã situatia e cam la fel ca la dvs.. El sef de partid, sotia parlamentar.

Andrei Busuioc – senator AUR

Aveti grijã când mergeti la nuntã la Simion, cã la intrare o sã vã punã brãtãri la mânã, precum la hotelurile all-inclusive, ca sã stie ce meniu vã pune la masã. Cicã brãtãrile vor fi de trei feluri: rosii, galbene si albastre. Cicã la cea rosie, darul trebuie sã fie de peste 10.000 lei, iar meniul va fi pe mãsurã. La cele galbene, în plic trebuie sã pui de la 1000 de euro în sus, iar la cele albastre, 2000 de lei, ca la cei sãraci. Numai cã, cu brãtara albastrã, nu veti avea acces la masã.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

La ISJ Vaslui se vor împãrti din nou posturile de inspector. PNL va avea 50+ dintre ei, restul vor fi de la PSD. Sperãm ca cei doi inspectori care la ultimul CA au trãdat interesele partidului dând votul de aur la PSD nu vor mai fi pe listã. Nu de alta, dar aveti renumele cã sunteti nemilos cu asa-zisii liberali, care de fapt sunt cei mai înfocati pesedisti.

Mihai Botez – deputat USR

Ati pus foarte corect problema cã, de când a venit Grindeanu ministru la Transportul, la Centura Bârladului nu s-a mai dat înainte. Dar motivul nu este cel invocat de dvs, ci altul. Se doreste ca acea lucrare sã ajungã la firmele unui deputat PSD, iar singura modalitate de a-l scoate pe constructor din lucrare este blocarea lucrãrilor.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am înteles cã ieri v-ati întâlnit cu regizorul care lucreazã la spotul de prezentare al Festivalului „Constantin Tãnase” si v-ati recomandat Uzatu. E frumos cã chiar v-ati identificat cu acest personaj imaginar pe care noi l-am creionat. Totusi, de pominã a fost gestul sefei dvs. de cabinet, care dupã întâlnire v-a reprosat: „Da’ de mine de ce nu ai spus nimic ? Cã eu nu-s aia din meme regizate de el si de ticãlosii aia de la vrn!”.

Garincea Onofrei – prefect Vaslui

Ati fugit câteva zile în concediu, iar în urma dvs. gasca lui Boros vã coace o plângere penalã. Cicã au ei dovezi cã dvs. ati dat ordin sã fie trasformatã linia continuã de pe strada din fata benzinãriei Rompetrol din Bârlad, în linie discontinuã (ca sã puteti trece cu masina la magazine), în complicitate cu Sava de la Circulatie si cu cei de la Reiser.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

La nunta de la Mira, unde nas a fost Solomon, ati fost destul de retras si n-ati vorbit mai cu nimeni. Ati stat numai la masã încruntat.Toatã lumea s-a mirat, mai ales cã vã stia cã sunteti în relatii foarte bune cu grupul PSD de la Bârlad.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Dom’ le, mai puneti un pic frânã la cursurile de perfectionare pe care le face sefa de la Resurse Umane, cã au ajuns pânã si cei de la Evidenta Populatiei sã plece la mare pe banii contribuabililor. Nu de alta, dar scade productia de moldoveni-vasluieni si o sã se supere partidul pe dvs.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ne-a plãcut ideea pe care ati rãspândit-o în Husi cã ati vrut s-o puneti manager la spital pe consiliera Nacu de la PNL, dar noroc cã s-a întors super-managerul si v-a scãpat sã fiti prins iar cu minciuna. Aruncatul cu fumigene e o tacticã bunã pentru a deturna atentia de la dezastrul din spital, dar pânã la urmã va bubui buboiul si acolo.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Acum, cã termenul de predare a Soselei de Centurã s-a modificat pentru o datã necunoscutã, trebuia sã vã gãsiti alt șantier pe care gasca de jurnalisti angajati la Primãrie va trebui sã vã facã imagine. Vã sugerãm sã luati modelul lui Buzatu si sã mergeti prin comune la zilele satului. O dati mai bine !

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Dar pe parasuta(ta) din Basarabia, Raisa , cum de ati ocolit-o ?Poate aflati cu ce se ocupa in perioada 2015-2019 , ca lipseste din cv-ul depus la camera deputatilor si cica e bomba .

  2. Lui Trifan i se pregătește debarcarea din Psd si unii din actori sunt cei din grupul de la Bârlad…asa că nu avea cum să fie zâmbet si voie buna (vorba cântecului:,,cine sta la masa mea”)

      • Te referi la nespălatul de Buzamat? Asta încasează comisioane de peste tot. Mai are puțin și cere șpagă și de la angajații de la Reizer ca sa nu i dea afara. Ați auzit ce scoruri încasează de la părinții copiilor pt ai primi la Gradinita? Mare jeg poate fi acest Buzamat. Firma care face canalizările Motris pompează bănuții la Buzamat direct acasa cu BMW X5 și el nu are nici o jena la încasare. Dar se pare ca BMW are alta culoare politica și a început sa ciripească la Întâlnirile PSD Bacau. Buzamat ai comis o iarăși !!! Se cam strânge lațul când ești avar de comisioane!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.