1.9 C
Vaslui
03-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Tudor Polak – deputat PNL

Deschidem televizorul si, pe Realitatea TV, dãm de dvs. Încercãm România TV si… hop! apãreti si acolo, explicând românilor cum e cu pensiile. Dãm pe Digi TV, în încercarea de a scãpa de dvs si, culmea, sunteti si acolo, explicând treaba cu BMW-ul lui Bodea. N-am mai încercat pe B1 TV, cã sigur vã vedeam si acolo.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Ati fost prezent la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi cu ocazia unor activitãti festive si, când colo, ati dat cu ochii de managerul de la spitalul din Husi. Cu tupeu, acesta s-a asezat ca un mot în primul rând, demonstrându-vã cã are si dânsul o anumitã valoare. În discurs l-ati atins destul de tare, de au râs toti medicii prezenti, dar el nu s-a prins. Ba, la urmã, a venit sã vã strângã mâna.

Edi Popica – deputat PSD

Nu ati reusit sã-l urcati în bordul PSD de la Husi pe bunul dvs. prieten Mãdãlin Cãciulã, însã v-ati concentrat pe Escu, finul dvs., sã iasã presedinte la Tineret. Pânã la urmã, bilantul e pozitiv, însã tânãrul nu-l vedem cu potential. Trecutul pãrintilor îl trage tare în jos.

Solomon Adrian – deputat PSD

Primarul de la Stefan cel Mare se joacã cu focul. Tot îl bagã în fatã pe Tudorel Buzatu si crede cã acesta va mosterni functia de sef al PSD de la taicã-su. Toti membrii de partid stiu cã dvs. sunteti cel mai potrivit pentru a prelua succesiunea. Si chiar meritati. Numai sã vrea si Dan Marian, copilul nelegitim al lui Buzatu, fãcut dintr-o relatie ciudatã PSD-ALDE.

Raisa Enachi – deputat PSD

Au început sã se facã tot felul de mãsurãtori electorale prin judet si dvs. nu prea vã vedeti. Stati sub partid, sub 10%, în timp ce AUR la Vaslui e cotat cu 12%. Asta înseamnã cã nu aveti lipici la electorat.

Mihai Botez – deputat USR

Am vãzut cã în clasamentul celor de la Open Politics sunteti pe locul doi în topul parlamentarilor ca si activitate politicã. Se putea si pe locul 1, dar probabil v-au furat, exact ca în clasa I, când tot pe locul doi ati iesit. În politicã era bine sã vã clasati la alegeri pe locul II, dar mai aveti de muncã.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Nu este sãrbãtoare pe care s-o ratati prin comune sau în municipii. Pânã si sfintirile si praznicele ati început sã le frecventati. La fotbal sunteti printre suporterii înfocati, precum si la handbal. Întrebarea este: când mai munciti?

Onofrei Garincea – prefect Vaslui

Ati început sã jurati pe rosu si nu e bine. Cum vine chestia acesta, pe care ati spus-o public: „Ultimul om pe care l-as trãda în viata aceasta ar fi domnul doctor Tãtaru!” Sã întelegem din logica dvs. cã existã, chiar si teoretic, sansa sã îl vindeti în cele din urmã pe om?

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Bine cã ati inaugurat drumul de la Gârceni, cel de 18 kilometri, ca sã-si poatã lua si constructorul banii. Cã acesta a terminat lucrãrile de douã luni si cineva l-a tinut pe loc si nu a semnat receptia, doar sã-i facã în ciudã constructorul care a primit astfel banii cu întârziere.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

V-ati întors din tãrile calde cu un bronz nou. Chiar apreciem cã v-ati simtit bine în excursia prin tãrile europene cu cei de la Asociatia Municipiului, dar am fi fost si noi curiosi sã prezentati în CL de ieri un raport cu ce ati vãzut sau ce ati fãcut în aceastã deplasare, fiindcã v-ati decontat cãlãtoria din banii Primãriei Vaslui. Adicã ati fost în interes de serviciu.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vã tineti de glumite cu alde Bleoju, un om care nu cã are deloc simtul umorului. Cum de v-a trecut prin minte sã-l asmutiti împotriva lui Maricel Boul, pe motiv cã acesta a scris în editia trecutã cã si-a gãsit un post cãldut la Vanbet ?! Înseamnã cã vã asemãnati teribil de mult, ori aveti apucãturile acestuia.

Ioan Ciupilan – primar Husi

Ne-a plãcut faza cu artificiile date de Zilele Toamnei la Husi. Le-au vãzut cei din Pãdureni, iar lumea care a fost la concert a trebuit sã fugã din Piata Tricolorului ca potârnichile sã prindã si ei o parte din panorama oferitã de acest joc al luminilor pe cer. De altã parte, luati-vã o firmã ca lumea de pirotehnie, ca sã se bucure si husenii de aceste artificii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

 1. Vine o zi, vine o zi cand se va sfarsi.
  Nimeni nu va sti, nimeni nu va sti oare cand va fi.
  Vine o zi, vine o zi iar de voi pleca,
  Nimeni nu va sti, nimeni nu va sti cat voi regreta,
  Cat voi regreta, cat voi regreta…

 2. Cine e acest Buzamăt ?Ce legătura are cu Onofrei?
  Un “un neica nimeni” care din prostia lui Boros a ajuns director la Raizer,care mai are puțin si duce toata firma acasa (primarul impreuna cu consilierii locali dorm ?)Sau poate distruge firma cu aprobarea primarului.D-l Prefect un sfat :debarasati-va cat mai repede,asa cum la trădat pe Boros asa va trădează si pe dv.nu mai credeți tot ce spune el verificați informațiile .

 3. Buzamat vrea sa-l răstoarne pe Tătaru și-l dezorientează pe Onofrei. Dar Onofrei este mult mai inteligent și-i va trage teapa lui Buzamat.

 4. Onofrei organizeaza puciu impreuna cu Buzamat ,asa cum la mazilit si pe Boros…..dar o sa aiba o mare supriza ,Tataru nu-i Boros.Din cate se zvoneste Tataru nu-l mai are la inima pe prefect dupa intervenit pentru Buzamat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.