6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – PSD Bârlad

Se îngroasã gluma în PSD. Odatã cu numirea senatorului de Vrancea la Ministerul Apãrãrii, partidul dvs. îsi aratã limita cu privire la resursa umanã din partid. Dacã PSD spunea mereu cã are câte douã sau trei variante de ministru pentru fiecare portofoliu din Guvern, iatã cã acum nu prea se vede. O sã vedeti ce repede va demisiona. Deja se lucreazã la plagiat.

Edi Popica -deputat PSD

Un pic de atentie atunci când o faceti pe dulãul. Pânã acum v-a scos din încurcãturã nasul, dar nu poate la nesfârsit sã-i cafteascã pe cei pe care-i provocati si nu le puteti face fatã. Vã prinde unul la un moment dat singur pe scenã si o sã v-o luati ca la Plevna.

Mihai Botez – deputat USR

Dupã ce vã cafteste Solomon, mai cresteti în sondaje un procent. Pãcat cã le pierdeti repede. Nu prea aveti tact si nici lipici la electorat. Ne mirãm, dacã e adevãrat cã ati fost ospãtar, acestia au din nastere aceste „calitãti”.

Tudor Polak – deputat PNL

Am înteles cã cineva v-a suflat la ureche cã stati foarte bine în sondaje. E firesc. Dacã-i stiti pe bãieti, cu douã beri puteti creste în sondaje si 10%. Dar trebuie sã aveti grijã sã nu iesiti cu 100% sau chiar cu 110%, cã atunci chiar cã iese scandal.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Aveti de gestionat cea mai grea perioadã ca presedinte. Trebuie sã identificati candidati potriviti pentru alegerile locale de peste doi ani, mai ales pe municipii si orase. Important este ca voturile de la alegerile locale sã se conserve si la cele parlamentare. Pânã acum, în PNL nu a fost asa. Sã luãm cazul lui Boros, care la parlamentare a cedat vreo 5000 de voturi la…AUR. Oare la al cui ordin?

Raisa Enachi -deputat AUR

Am vãzut cã al dumneavoastrã ibovnic ne dã sfaturi si ne persifleazã pe FB. Noi îl sfãtuim sã sadã linistit. Am auzit cã pe escroci, cei din R. Moldova, îi pot pescui si din România, dacã umblã pe zona de frontierã. Oricum, dvs. ati fi avut moral datoria ca dupã alegeri sã faceti o conferintã de presã si sã vã anuntati electoratul, mai ales cã nu vã stia nimeni în Vaslui, de problemele pe care le aveti în cuplu.

Dumitru Buzatu -presedinte CJ Vaslui

Domnule, a fost de mare meserie schema cu promovarea judetului la Realitatea TV. Ne asteptam sã mergeti acolo cu adevãratele personalitãti ale Vasluiului, adicã cu Adreea Rãducanu, Corneliu Porumboiu, Mirela Lavric, Mioara Velicu s.a.m.d. sau cu oameni de afaceri precum Constantin Dulute, Adrian Porumboiu, Familia Safir sau Familia Ciuburciu. Când colo, dvs. i-ati luat pe cei care s-au ghiftuit din averea poporului în cei 32 de ani de capitalism.

Garincea Onofrei -prefect Vaslui

Tare bine ati fãcut cã nu ati pus botul la fenta lui Trifan sã mergeti la Bucuresti, la emisiunea comandatã de gasca din PSD. V-ati fi fãcut de râs. Cã au fost doar „neamurile” lui Buzatu si cam atât sau colegii de clasã ai lui Tudorel. Apropo, cum de ati rãmas singur în prefecturã ? Care e misterul cã cei doi subprefecti si-au luat concediu deodatã ?

Dan Marian – vicepresedinte CJ Vaslui

Dati-vã stilistul afarã. V-ati îmbrãcat precum bãietii de la Râsesti, cu costum deschis la culoare si pantofi negri în picioare. Bine cã nu aveati si sosete albe. V-am vãzut foarte dezinvolt pe platoul de la Realitatea TV. Fãceati semn la invitati sã urce pe scenã, le strângeati mâna la terminarea discursului, de parcã dvs. le-ati fost antrenor si erati multumiti de prestatia lor. Într-un cuvânt, ati fost un fel de DJ al lui Buzatu.

Vasile Pavãl -primar Vaslui

Pânã acum tot spuneati la apropiati cã nu mai candidati.Acum, cã v-ati vãzut la TV, ati spus-o pe sleau cã mai vreti un mandat sau chiar mai multe. Cã mai aveti multe proiecte si bani europeni de aruncat pe geam. Ne-a plãcut aia cu „vasluienii pe care-i pãstoresc”. La care vã referiti ? La cei care au plecat la muncã în strãinãtate, scârbiti de România si Vaslui?

Dumitru Boros – primar Bârlad

La Bucuresti, la Realitatea, ati fost cool. Ati fost singura patã de culoare în marea de pesedisti. Dan Marian vã sorbea din ochi când vorbeati. De parcã el v-ar fi adus acolo. Ne-a plãcut si vestimentatia dvs. Cu butoni, cosyum tineresc, strâmt pe gambe si cu croialã sic. Dacã ar sã o imitãm pe Iulia Albu: nota 10

Ciupilan Ioan -primar Husi

La emisiunea „Drag de România mea”, ati ales sã fiti oenolog. Dar nu prea v-a iesit. Cum sã prezentati vinurile de la Liceul Agricol ca fiind mai tari ca cele ale lui Dulute. Noi stim cã cei de la liceu vã plãtesc promovarea în litri de vin, dar nici chiar asa. Pãi între vinurile de la Liceul Agricol si cele de la Averesti e o distantã cam de la Husi la Paris si înapoi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Frumoasa emisune aseara pe Realitatea tv.,doar ca ati uitat sa prezentati cel mai mare si mai important angajator SC Vanbet Srl.,o firma care a facut investitii uriase in judet, care asigura 1800 locuri de munca, care nu are afaceri cu statul si unde se munceste pe rupte!Adevarul este ca despre aceasta firma trebuie facuta o emusiune separata pt a intelege si politicienii despre ce se intampla acolo.Felicitari dl Bogos,lasati ca noi stim ,nu trebuie sa ne uitam la tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.