5 C
Vaslui
07-dec.-2022

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Edi Popica – deputat PSD

Lasã-ne, nene, cu pensiile speciale, cã nu de alta, dar pe unde te duci tot spui cã parlamentarii nu au astfel de pensii. Mai bine te-ai concentra pe bãtaia aceasta dintre nasul tãu si Mi’ãitã. E mai cool! Sau profileazã-te pe Cântarea României! E mai profitabil.

Adrian Solomon – deputat PSD

Chemati-l pe Mi’ãitã si pe Raisa Enachi la niste cursuri despre pensii, indemnizatii, dar mai ales despre ajutoarele de stat. Bãietii le confundã si zãu cã au nevoie de un profesor. Dumneavoastrã o dati si bine, cã aveti tot arsenalul unui profesor autentic, de genul: „Bãi Loazelor, nu aveti nimic în cap!”

Tudor Polak – deputat PNL

Ar trebui sã iesiti la rampã, cã tinerii pesedisti din Patrula Cãtelus au început sã latre. Ai dumneavoastrã fac si ei ce pot, dar nu prea au plãmâni sã fie auziti. Sunt acoperiti de Barbu! Vedeti cã acesta se laudã cã vã înnoadã la Transurb, fiindcã este tare si mare în AGA.

Nelu Tãtaru – deputat PSD

Ne-au plãcut prestatiile dvs. când nu ati permis ca în alegerile interne de la femei si de la oameni de afaceri sã-si bage nasul unii si altii. Au fost alegeri pe bune, cu oameni noi, nu cozi de topor ale unora si altora. Urmeazã si alegerile la seniori. Si secretarul general si unii parlamentari au pregãtiti oameni pe teavã. Sã vedem cine o sã iasã.

Raisa Enachi – deputat AUR

Stimabilã doamnã, nu confundati pensiile cu indemnizatiile si nici ajutoarele sociale cu indemnizatiile sociale. Cã ati fãcut o interpelare de toatã jena, ba mai mult, ne-ati si jignit pe noi, vasluienii. Ati spus cã acum sunt sãraci precum au fost în primele luni din 1990. Pãi duduie, atunci vasluienii chiar aveau bani, nu glumã. Cã a avut grijã tata Ceausescu. Acum sunt vai mama lor. La Vaslui, pe atunci erau de toate. Eram invidiati de multi din tarã, cã aici pâinea nu era la cartelã, iar salam si cașcaval era la discretie.

Mihai Botez – deputat USR

Nu puneti la inimã vorbele lui Solomon. Au fost si altii care au încercat sã-i tinã piept, dar nu au reusit. Tãriceanu, Rãzvan Ungureanu sunt doar câteva exemple. Asa cã, beti un pahar cu apã si încercati sã nu-l mai provocati. E un sfat prietenesc.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Am rãmas surprinsi când am aflat cã la Bucuresti, la emisiunea de la Realitatea nu v-a însotit sefa de cabinet, asa cum scrie în fisa postului sãu. Ati fost doar cu Dragos Cazacu, nici mãcar ceilalti consilieri care vã cãrau ba haina, ba buletinul nu au fost. Trebuia sã-l luati de Alexandru Barbu. Omul recitã poezii, mai ceva decât Cãlinescu în anii 1980.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Am înteles cã v-ati luat un teren agricol din rezerva Primãriei Voinesti. Ar trebui sã-l udati, fiindcã în ziua de astãzi mai rar asa transfer. Nu stim unde ar fi trebuit sã fie terenul pe care-l mosteniti de drept, dar suntem convinsi cã „actualul” meritã toti banii.

Ciprian Trifan – vicepresedinte CJ Vaslui

Poate verificati un pic ce avocat are Muzeul Judetean angajat în procesul cu banii furati de la casierie, fiindcã avem o informatie cã e acelasi cu avocatul personal al unei persoane ce lucreazã acolo. Nu de alta, dar ar fi culmea ca CJ Vaslui sã finanteze si avocatul personal al acestei dudui, precum a fãcut-o managerul penal de la Spitalul din Jimbolia, stimabilul Secureanu.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Am vãzut cã dupã ce s-a terminat Cântarea României ati legat o frumoasã prietenie cu primarul de la Hoceni, Vasile Tabãrã, si el un pãstor în toatã regula. Sã stiti cã aveti ce învãta de la el. Cum sã bati alegãtorii care ies la vot dupã ora 18.00, care sigur nu voteazã cu PSD, ci cu USR sau PNL. Sau cum se închid cu lacãtul panourile electorale.

Ioan Ciupilan – primar Husi

V-ati oferit sã-l duceti pe primarul Vasluiului cu masina la Bucuresti, la mega emisiunea de la Realitatea TV si l-ati abandonat la întors. A trebuit sãracul sã se roage de unul, de altul, sã-l aducã acasã. Noroc cu primarul de la Hoceni, care mai avea loc în masinã, cã altfel venea omul cu trenul acasã.

Dumitru Boros – primar Bârlad

Vedeti cã firmele de constructii îsi cam bat joc de lucrãri prin Bârlad. Ba nu-s bune sorturile de piatrã, ba conductele de canalizare sunt prea sus. Ce fac dirigintii de santier sau oamenii din Primãrie de la investitii? Dvs. tot vã duceti pe Soseaua de Centurã, care nu are nicio legãturã cu Primãria si neglijati proiectele Bârladului, de care sunteti direct rãspunzãtor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Nomis sare la “cap” la toată lumea și astfel s-a întunecat vederea la fiecare..nimeni nu vede…argila furată ( fără acte – nimeni nu vrea sa se sesizeze), lidonit in loc de piatra Sparta de munte ..și noi vrem sa avem calitate. Nu vom avea calitate atât timp cât cei de la Primarie, proiectantul și dirigintele de Santier vor avea buzunarele desfăcute sa cada ceva in ele. Nu-i așa dle Primar? Nomis firma de casa PSD-PNL ii mulțumește pe toți și Bârladul e vai de mama lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.