Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Nelu Tãtaru – deputat PNL

Votul de încredere pe care i l-ati dat lui Cîtu a produs fiori în organizatia de la Bârlad. Ei se asteptau sã fiti cu Orban, dar nu prea întelegem de ce. Logica lor era într-un fel alta. Îsi doreau sã fiti cu Orban. Curios e cã si acesta a înteles miscarea dvs si în declaratiile publice a spus cã vã întelege.

Tudor Polak – deputat PNL

Aveti de trecut un test duminicã, când sunt propagate alegerile la Municipiu. Galant, desi puteati închide convocatorul alegerilor de marti, i-ati mai dat o sansã contracandidatului dvs. sã-si adune membri si sã le plãteascã cotizatiile, lãsând deschis acel convocator pânã mâine.

Solomon Adrian – Deputat PSD

Iar ati luat-o razna în Parlament. Probabil de la cãldurã sau ati empatizat cu liberalii care sunt în febra alegerilor interne. Apropo, cã tot pomenea Ciolacu de motiune, când o mai depune ? Nu de alta, dar sã stie si Bâca! Îi trebuie un pic de exercitiu pânã învatã cã bila albã trebuie sã fie introdusã în urna albã, iar cea neagrã în urna corespunzãtoare.

Edi Popica – deputat PSD

Aveti concurentã în Bârlad. Si-a deschis si doctorul Tãtaru cabinet parlamentar si pariu cã va fi rândul mai mare la el, decât la dvs. Fiindcã sunt convins cã acesta va oferi consultatii medicale. Poate în primele zile o sã mai abordeze subiecte politice, dar usor, usor, lumea o sã vinã la consultatii, fiindcã din pãcate în judet avem putini doctori pasionati si dispusi sã consulte oameni.

Mihai Botez – deputat USR

Ati stat foarte retras la vizita ministrului Ioana Mihãilã la Vaslui. Nu am înteles de ce, dar probabil cã aveti dvs. un motiv. L-am vãzut pe prefectul Lãudatu foarte implicat si mai mereu în preajma acesteia. Oricum, evenimentul a iesit bine si primul ministru din tabãra USR-Plus venit la Vaslui a lãsat o impresie bunã.

Cretu Gabriela – senator PSD

Ne bucurãm cã v-ati reunit în familie. Pozele sunt emotionante! Ne bucurãm cã încã o mai ascultati pe sora dvs. cea mare, care din câte vedem trudeste în Italia, alãturi de alte sute de mii de femei. Sperãm ca, vãzând acea minoritate prin ochii sorei dvs, sã faceti ceva si pentru acea diasporã care astãzi e într-o derivã. S-ar întoarce acasã, dar nu vãd luminita de la capãtul tunelului.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

În trecut, l-ati chemat de vreo cinci ori pe ambasadorul Belarus în Vaslui. De ce nu o mai faceti si acum? Nu mai aveti curaj? Cã în trecut tare vã mai mândreati cu acest lucru. Apopo, nu-i faceti lui Lukasenko un buletin de Vaslui s-o steargã din tarã când i s-o apropia funia de par ? Puteti chiar sã-i oferiti azil politic, la dvs., la Cãntãlãresti. Si mai spuneati de noi cã suntem cu rusii.

Marcel Lãudatu – Prefect Vaslui

Ati trecut cu bine primul test din CV dvs., ca prefect. Vizita ministrului Sãnãtãtii a fost intensã si bine organizatã. Acum sã vedem dacã vã aduce si voturi în plus la alegerile interne de partid. Nu spunem cã Botez ar fi un presedinte rãu, dar parcã noul partid format din fuziunea USR si Plus are mai multã nevoie de un lider ca dvs, calm si calculat, decât unul vulcanic precum acesta.

Mircea Gologan – subprefect Vaslui

Nu mai popositi prin biroul lui Ciprian Trifan, cã erau unii de alãturi sã facã infarct când au deschis usa. De exemplu, Dan Marian s-a jurat cã îsi pune secretarã ca sã nu mai pãteascã rusinea de sãptãmâna trecutã când venise sã-i prezinte un trofeu lui Trifan si dvs. I-ati stricat surpriza. Cã de era avertizat, nu mai intra în birou ca sã-si desconspire oamenii.

Vasile Pavãl – primar municipiul Vaslui

Nu-i a bunã treaba dacã renuntati la trolee, în detrimentul autobuzelor electrice. Nu cã n-ar fi bune acestea, dar e deja a doua oarã când se monteazã stâlpi si cabluri pentru troleu si sunt scoase fãrã sã fie folosite. Cã nu se stie cine face o plângere si o sã fie la Primãria Vaslui, precum la cea a lui Chirica, un soi de pelerinaj pentru mascati.

Dumitru Boros – primar municipiul Bârlad

Zilele culturale vã dau mari bãtãi de cap. S-au trezit toti acum, de la Muzeu, Teatru sau de la Academie si vor sã intre în program. Ei nu stiu cã dvs. aveti alegeri interne si tintiti sus de tot. Chiar si presedintii PNL din comunele din sudul judetului au remarcat acest lucru. De când v-ati decis sã jucati la nivel mare îi sunati si îi invitati la cafea, la Bârlad. Dar nu prea stiu de ce! Cei care sunt si primar se tem cã îi puneti sã semneze contracte de consultantã juridicã.

Cristi Rusu – primar Negresti

Sunteti primul politician care ati spart gheata la alegerile interne din organizatiile mari ale judetului. Ati câstigat fãrã probleme si sã vedem dacã aveti mânã bunã. Urmeazã Vasluiul, apoi Husul si la urmã Bârladul. Mai este si Murgeniul, dar acolo mai întâi trebuie pus Panica consilier judetean si dupã aceea vor fi alegeri.
1 COMENTARIU

  1. Vă doriți să pună Ciolacu moțiune? Pen’ ce? Băi dar sunteți dragastoși așa cu Șaormel…vă e teamă să nu intrați în gura lui?

LĂSAȚI UN MESAJ