spot_imgspot_img
14.7 C
Vaslui
30-sept.-2023

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

- Advertisement -

Adrian Solomon – deputat PSD

Dupã ce ati fãcut anuntul cã nu mai locuiti, de la Crãciun, în blocul ANL, toatã lumea a vrut sã stie unde v-ati construit vila. Si mare le-a fost uimirea când au aflat cã aveti în curte steagul Israelului. Ei se asteptau sã-l vadã pe al nostru tricolor. Bine cã nu a aflat Simion chestiunea aceasta.

Edi Popica – deputat PSD

Când te crezi T-zeu, Dumnezeu te bate cu parul. Cum v-ati gândit sã vã rãstiti la oamenii de afaceri din judet, când ei au venit la întâlnirea cu dvs., politicienii, ca la o spovedanie? Chiar e bunã lectia de bunã purtare care v-a aplicat-o Porumboiu. Sã ziceti sãru-mâna cã nu ati luat un sut în dos.

Nelu Tãtaru – deputat PNL

De când ati dat semnalul regrupãrii în PNL, Buzatu si Dan Marian au început sã-l miste pe table de sah pe Marius Arcãleanu. Acest lucru aratã un pic de disperare. Totusi, ati putea sã îi învãtati pe tinerii politicieni liberali, care si-au luat zborul, cã nu baloanele galben-albastre aduc voturile, ci doar stimulentele de la „soimii patriei”.

Andrei Busuioc – senator AUR

Am înteles cã la întâlnirea de la Bumbãta, Buzatu nu mai încãpea de dvs. Ba chiar, în stilu-i caracteristic, se fãcea cã nici nu vã cunoaste si vã confunda cu turistii care treceau vama. Noi vã spunem sã nu fiti supãrat! O sã vã cunoascã în ziua alegerilor, atunci când se trage linia.

Irinel Stativã – deputat PSD

În viatã, oameni competenti si inspirati pun porecle care devin nemuritoare. De exemplu, Iliescu i-a zis lui Geoanã, Prostãnacu si asa a rãmas. Cam acelasi lucru vi s-a întâmplat si dvs. Porumboiu vi s-a adresat cu apelativul „Stãricã” si se pare cã veti rãmâne în memoria colectivã a vasluienilor cu acest nume.

Mihai Botez – deputat USR

E din ce în ce mai greu pentru partidul dvs. sã se impunã pe scena politicã, când cei de la AUR v-au preluat o parte din regia pe care în mandatul trecut partidul dvs. o juca în Parlament. Au schimbat un pic scenariul, dar recuzita e aceeasi. Si din acest motiv, USR nici nu se mai vede în sondaje.

Dumitru Buzatu – presedinte CJ Vaslui

Iesirea dvs., absolut gratuitã, împotriva lui Adrian Porumboiu dovedeste ura pe care i-o purtati acestui om de succes. Este o urã inoculatã de Pongo, partenerul dvs. de afaceri. Interesant ar fi ca organele competente sã se ocupe un pic de tranzactia fãcutã între dvs. si acest individ periculos, atunci când acesta a preluat de la dvs. firma Consbit, cu o cãrutã de datorii. Banii pe care i-ati încasat erau din cei 12 milioane de lei, furati de Pongo de la Clubul FC Vaslui.

Garincha Onofrei – prefect Vaslui

Cam dormiti la Prefecturã! Alde Arcãleanu umblã precum haiducii pe la toti oamenii dvs., le face tot felul de promisiuni si se laudã cã nu aveti ce-i face. Si dã exemplul sãu personal, spunând cã sunteti atât de slab, încât nu-l puteti da afarã din CJ de pe locul PNL, chiar dacã sunteti buricul pãmântului la Prefecturã. Sã stiti cã mesajul prinde la popor.

Dan Marian – vicepresedinte la CJ Vaslui

Vã dati mare pe la toti constructorii pe care vreti sã-i „frãncuiti” cã sunteti tare pe la DNA si chiar la Parchetul European. De fapt, dvs. stiti un polifrici de la serviciile secrete ale Armatei, care e copilul de mingi ale unui procuror cu outele tari. Însã cineva v-a demascat si „spionul” a intrat în carapace, chiar dacã un vãtaf îl tot împunge cu vãtraiul.

Vasile Pavãl – primar Vaslui

Ati spart ceva bani cu concertul de muzicã simfonicã din Copou. 30.000 de lei au fost onorariile artistilor care au concertat, masa si transportul 25.000 de lei, sonorizarea si publicitatea 15.000 de lei. Deci un total de 70.000 de lei, cu mult sub ce încaseazã maestrul Doga de la CJ Vaslui. Totusi, dacã Primãria plãteste, adicã poporul, de ce invitatii sunt alesi pe sprânceanã? Poate voia si vasluianul de rând un loc mai în fatã?

Dumitru Boros – primar Bârlad

Dacã ce zice Solomon e adevãrat cu privire la proiectul european privind transportul verde în oras, e de jale. Adicã, dacã ati crescut de nouã ori cofinantarea de la Primãrie fãrã un just temei, chiar cã e cazul ca DNA sã fie sesizat. Oare creditul pe care l-ati luat e pentru a da banii înapoi la UE, dacã lucrãrile nu se terminã pânã în decembrie 2023?

Ioan Ciupilan – primar Husi

La spital la Husi, douã doctorite, care au avut curajul sã spunã cã nu sunt antibiotice în spital si cã moare lumea, au ajuns sã fie sanctionate în Comisia de Disciplinã cu avertisment scris, iar doctorita care se juca pe telefon la UPU ori duduia care si-a fãcut parafã de sef înainte de examen nu au pãtit nimic. De ce? E vreo dublã mãsurã? Pãi, dacã se joacã dur, haideti s-o faceti cu toatã lumea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Anonimule, tu stii sigur ca aceea in carut are insotitor sau ai presupus tocmai pentru ca e invalida si trebuie transportata?? In orice caz doamne fereste sa ajungem sane trateze un medic care nu se poate descurca pentru el !

  2. Va ți activat bre,eu sunt curios bârfa Spitalului ce a pățit de sunt liniștiți, oare sunt mulțumiți și fericiți sau poate a înviat frica în ei?Tz,tz,tz….

    • Dar tu ca cetatean ce ai facut?? In tine ce a inviat? Esti multumit esti fericit?? Sa te duci colo sambata la urgență cu durere de rinichi si sa te trimita la vaslui pentru o ecografie . Sa stai aproape 24 de ore intre spitale si in ambulanță!! Sa vezi atunci barfa, fericire si multumire!!

  3. Sa scrii asta la horoscopul lu ciupilan este egal cu zero. Pai tu vorbesti de franghie in casa spanzuratului. Cine a iesit in media si a zis ca -s de vina medicii de lipsa de medicamente?? Ciupilan !! El a sanctionat atunci pe loc si irevocabil denigrand public imaginea lor! De ce nu a luat atitudine la cea care are handicap cu insotitor?? Oare pentru ca astea se iau din primarie?? Daca ai insotitor acasa cum poti presta munca intr-un serviciu de urgenta? Sa iasa sa zica ” eu ciupilan pentru ca e prietena cu sor’ mea ii dau handicap ii dau insotitor ii dau post in spital ii dau …ca doar pot” !!!! Iar cu parafa.. acolo cred ca e vorba de vreo boala care implica distorsionarea adevarului ..nu ma pricep e treaba de specialist!

  4. În general intr-o instituție cum e șeful asa devin și ceilalți, ca oile iar unul care are coloana e hartuit doar pentru ca e diferit ,”prosti Doamne dar multi”

  5. Nu este o dubla masura este un manager care face abuz de functie si se joaca cu lucrurile dupa bunul plac … dar vor veni si cei care trebuie sa vina sa il intrebe cum una cu handicap deci care conform legii nu se poate ingriji pe ea lucreaza in urgenta, cum poate consulta din carut si multe altele pe care legea le va cauta si gasi … si vor intra in belea si cei care i-au dat ” drepturile” ca un amarat nu are!! are tot unul de asta!Murise tatal meu si eram la usa la doamna si se zguduiau peretii de muzica! Cum sa nu te doara nici in fund cand stii ca nu te intreaba nimeni nimic si nu ti se zice nici da-te mai incolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.