-1.2 C
Vaslui
04-feb.-2023

Husana Husi încheie sezonul pe podium

- Advertisement -

Liga 3

SUCCES… ACS Husana Husi si-a premiat suporterii cu o victorie, la ultima reprezentatie din acest sezon pe stadionul “Municipal”. Husenii au câstigat pentru prima datã în fata Bucovinei Rãdãuti, scor 2-1, victorie care îi asigurã un loc pe podiumul Ligii 3 cu o etapã înainte de final.

Victorie pentru Husana Husi în ultimul meci jucat în fata propriilor suporteri. Husenii aveau neapãrat nevoie de un rezultat pozitiv în meciul cu Bucovina pentru a stopa seria negativã înregistratã în fata rãdãutenilor. Prima reprizã a fost una echilibratã cu un plus de maturitate din partea oaspetilor, care au deschis scorul în minutul 37, prin Ionel Stoian. Condusi la pauzã, bãietii pregãtiti de Florin Croitoru au întors scorul, dupã o reprizã secundã perfectã. Jose Cozma a restabilit egalitatea în minutul 65, iar George Dãnãilã (min. 81) a adus victoria, dedicatã suporterilor huseni. Cu o etapã înainte de finalul play-off-ului, Husiul va încheia sezonul pe locul 3, cu 38 de puncte, urmând ca în ultimul joc sã întâlneascã Foresta Suceava, în deplasare.

Victorie fãrã mari emotii

Sporting Juniorul Vaslui si-a respectat statutul de favoritã si a învins CSM Pascani, scor 3-0. la capãtul unei partide în care gazdele au rezistat doar o reprizã. Auras June a reusit o dublã, în minutele 46 si 75, iar Robert Albu (min. 66) a reusit un nou gol în poarta fostei sale echipe. S-a terminat 3-0, iar Vasluiul rãmâne pe locul 3 în play-out, cu 35 de puncte. În ultimele douã meciuri, vasluienii vor întâlni Somuz Fãlticeni (în deplasare) si Stiinta Miroslava (acasã).

Play-off, rezultatele etapei a 8-a:

Husana Husi – Bucovina Rãdãuti          2-1

Dante Botosani – Foresta Suceava       1-1

Play-out, rezultatele etapei a 8-a:

CSM Pascani – Sporting Vaslui    0-3

Ceahlãul Piatra Neamt – Somuz Fãlticeni 1-1

CSM Bacãu – Stiinta Miroslava 1-1

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.