Hușenii, în număr mare la deschiderea cofetăriei “Dulcinella”! (FOTO, VIDEO)

INAUGURARE… Atelierul de cofetărie artizanală “Dulcinella” și-a primit ieri, primii oaspeți! Zeci de persoane au venit în Piața Tricolorului, nerăbdătoare să vadă oferta delicioasă a celor de la “Dulcinella” moldovenească. “Mă bucur foarte mult că sunteți aici în număr mare. Ne primiți mereu cu bucurie, cu dragoste. Vă plac bunătățile moldovenești și, cu inima deschisă, vrem să vi le aducem aici, la Huși. Dulcinella are o echipă mare și foarte inimoasă”, a spus Ion Paladi, ambasadorul acestor ateliere de cofetărie, cu o tradiție de 16 ani în lumea dulciurilor.

Hușenii s-au dovedit curioși să vadă cu ce noutăți apetisante vin creatorii brandului “Dulcinella”, astfel că, de la orele 11:00, s-au adunat în fața noii cofetării. Cu toții purtau mască, iar ca distanțarea fizică să fie menținută în limitele cerute, un polițist și un jandarm au venit să se asigure că nu se vor încălca regulile sanitare. Cântărețul de muzică populară, Ion Paladi, a fost cel care le-a vorbit oamenilor despre echipa “Dulcinella”, despre oferta, dar și speranțele acestui brand de tradiție în Republica Moldova. “În Republica Moldova avem 300 de angajați, iar în România deja am trecut de o sută. Este un lucru foarte bun. Vrem să ne extindem. Eu sunt ambasadorul acestor ateliere de cofetărie și mă bucur că am ocazia să promovez tot ceea ce este moldovenesc și ce avem noi mai bun în Republica Moldova”, a spus îndrăgitul artist.
4 COMENTARII

  1. la acea ora din zi lumea se afla la munca ,doar cadavrele ambulante ai iesit la reglat glicemia.Niste produse scumpe,otravite ce nu au legatura cu primitivii din Basarabia Saudita

  2. Către Huseni. A se înțelege ca, nu am nimic cu nimeni dar, când se face reclama(într-un fel) agresiva pentru oarece produse care, s-avem “pardon”, tot chimicale sunt în procent ridicat(ve-ti gusta cei ce nu știu produsele), ce rămâne de făcut cu producătorii autohtoni gen: atelierul de cofetarie/patiserie de pe Castroian parca(cum cobori spre combinat), apropo’s, felicitări pentru produse…. Bit cake (ce cozonaci și torturi… Bravo), cofetăria de la Cina… Buuuneeeeee plăcinte…? Deci, acum sunt răutăcios de-adevăratele. Dulcinella este a moldovenilor cazați prin bunăvoința unora câte 100 în garsoniera. Noi, avem cele descrise mai sus(nu știu exact denumirile…) Mai puțin Bit, ca au mașini de circula) și, dacă mai sunt, îmi cer iertare ca nu i-am mentionat. Ai noștri nu au un Paladi sa fie folosit ca “săgeată”. Oricum banii nu au miros😋😋
    Pofta bună. La capitolul aspect comercial… Nota bene Dulcinella. Bafta.

    • Nu va place ca nu va mai cumpara lumea jegurile de prăjituri? Bravo altora ca investesc in orasul ala, asa mai învățați si voi retete noi si mai umblați pe la preturi (“nederanjate” de nimeni datorita monopolului vostru). Ciocul mic si analizați la altii cum se fac prăjiturile! Ajunge cat v-ati batut joc de oameni cu prăjituri de 2 lei vândute la pret de aur! Sictir!

LĂSAȚI UN MESAJ