Local

Hușenii petrec: la iarbă verde sau acasă, cu miel la proțap sau bunătăți la gratar!

Vremea superbă, numai bună de petrecut în aer liber, i-a făcut pe hușeni să iasă astăzi, cu sutele, în natură, zonele înverzite din preajma orașului ocupându-se, de la primele ore ale dimineții, cu oameni dornici să se bucure de sărbătoarea Paștelui. Ultima modă în materie de delicatese se dovedește a fi mielul la proțat, însă nici gratarul clasic, cu mititei, nu a rămas mai prejos. Cei care însă au rămas acasă, se întrec în postări pe facebook, unde își prezintă mesele îmbelșugate, cu bucate alese, servite într-o atmosferă de petrecere. ă”E sărbătoare, ne distrăm cu toții. Profităm că suntem cu familia, cu prietenii, că e vremea așa de frumoasă! Am venit în pădure la Dobrina, căci e prea frumos afară, pentru a sta în casă. Diseară mergem la o petrecere, cu toți cei dragi. Abia așteptăm! Doar este Paștele, nu?! L-am așteptat foarte mult și ne bucurăm de el”, au spus hușenii, găsiți la gratar, în prima zi de sărbătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button