1.4 C
Vaslui
04-dec.-2022

Iat-o pe Plãcintã, mireasã! (foto)

- Advertisement -

Imagini de la nunta secretã a “generãlesei” de la ISJ Vaslui

SECRET MARE Gabriela Plãcintã s-a mãritat ieri, în mare secret cu ofiterul Constantin Florin David . Cununia religioasã a avut loc la biserica din curtea spitalului din Bârlad, muzica si dansul, la terasa C& D. Nasi au fost Cãtãlin si Smãrãdita Ignat. A fost o nuntã restrânsã, la care au fost invitati doar câteva rude, prietenii apropiati si sefii cei mari pe linie de partid. Evident, nu au putut lipsi deputatul Solomon si presedintele CJ, Dumitru Buzatu. În schimb, primarul Constantinescu nu a fost vãzut printre nuntasi.

Inspectorul general de la ISJ Vaslui, Gabriela Plãcintã, a preferat o nuntã restrânsã, invitatii fiind alesi pe sprânceanã. Niciun coleg de la ISJ Vaslui nu a fost invitat cu exceptia, bineînteles, a nasei Smãrãndita Ignat, contabilã la aceastã institutie. Interesantã, de altfel, noua legãturã (nasã-finã) între sefa si contabila care “învârte banii” la ISJ Vaslui. La fel de interesantã a fost si alegerea bisericii pentru cununia religioasã. Aceasta a fost tinutã la ctitoria primarului Constantinescu, cunoscutã printre bârlãdeni ca Biserica “Sfânta Spagã”. Este biserica construitã în curtea spitalului din Bârlad, iar alegerea a fost fãcutã pentru cã poate fi pãzitã foarte bine de ochii curiosilor. De altfel, înainte si pe parcursul cununiei, patrule de politisti locali au tinut locul sub observatie ca nu cumva vreun fotograf profesionist sau amator sã pãtrundã în intimitatea acestui eveniment.

RELIGIOSI Dumitru Buzatu si Gabriela Cretu au tinut sã fie prezenti si la slujba religioasã
GRÃBITI Deputatul Adrian Solomon a venit cu sotia direct la petrecerea de la terasã

PAZNICI Mirii au fost pãziti cu strãjnicie de politistii comunitari din Bârlad.

Corala Fantasia a cântat în bisericã

“Generãleasa” nu s-a multumi cu vocea dascãlului, astfel încât i-a adus pe copiii de la Corala Fantasia. Din pãcate, trei dintre acestia au avut nevoie de îngrijiri medicale datoritã cãldurii si oboselii. În rest, acestia si-au fãcut din plin datoria: au cântat ca niste îngeri si au fãcut un pod de flori pentru perechea fericitã, la iesirea din bisericã.

Nuntã de zi

Imediat dupã cununia religioasã, mirii si nuntasii s-au deplasat la terasa C& D din Bârlad, acolo unde a avut loc petrecerea. Aici a venit si deputatul Solomon cu sotia. Dumitru Buzatu si Gabriela Cretu au venit mai devreme, acestia asistând si la cununia religioasã de la bisericã. Printre invitati a mai fost vãzut, la capitolul pesedisti, si Traian Petcu. Mai multe detalii nu au putut fi observate pentru cã nunta a fost, asa cum v-am mai spus, secretã!

CUNUNIE Emotii la ISJ Vaslui: doamna inspector-sef s-a mãritat la finele sãptãmânii trecute, însã, din motive necunoscute, Gabriela Plãcintã a tinut ca felicitãrile, masa si dansul sã aibã loc într-o discretie totalã! Câteva detalii însa tot au scãpat în public: sotul este Constantin Florin David, cãpitan în cadrul Garnizoanei Bârlad, iar luna de miere, proaspetii cãsãtoriti o petrec chiar în aceste zile, în Turcia. Casã de piatrã!

Domnisoara Gabriela Plãcintã, profesoarã de geografie si inspector general al ISJ Vaslui, a devenit de vineri, 11 aprilie, doamna David. Ea s-a cãsãtorit în mare secret la Starea Civilã din Bârlad, cu Constantin Florin David. Sotul doamnei inspector general este cãpitan al Armatei Române, venit de la Brãila în Garnizoana Bârlad si, din spusele unor persoane apropiate, cei doi au o relatie frumoasã de ceva timp. Am încercat sã contactãm mirii, pentru a-i felicita, însã cu mare greutate, doamna inspector general Gabriela Plãcintã (actualmente David), ne-a precizat cã nu vrea sã confirme sau sã infirme stirea, pentru cã este viata ei privatã si nu doreste sã discute despre ea. Tocmai de aceea, îi respectãm dorinta, felicitãm cuplul proaspãt cãsãtorit, plecat imediat dupã cununie în luna de miere în Turcia si le dorim “Casã de piatrã!”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.