spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

„Iepurașii” Buzatu și Barbu au aliniat zeci de nevoiași la ușa partidului pentru a le da pachete de Paște

spot_imgspot_img
- Advertisement -

DARNICI… În fiecare an, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, la sediul Organizației Județene a PSD Vaslui se coace pomană cu iz electoral. La fel s-a întâmplat și joi, când zeci de nevoiași din toate colțurile municipiului Vaslui au făcut rând la partid pentru a primi pachetele cu produse alimentare. Cum „iepurașii” social-democrați cunosc foarte bine lipsurile şi slăbiciunile vasluienilor, s-a intervenit punctual, cu ce are lumea mai multă nevoie în această perioadă. Necăjiți, dar veseli, oamenii au făcut tot felul de glume în așteptarea micii pomeni electorale și nu s-au sfiit să stea la coadă chiar și câteva zeci de minute pentru a-si primi cadoul. Câțiva dintre cei care își așteptau rândul au recunoscut, cu nonșalanță, că nu au nicio problemă să accepte acest gen de pomană politică, motivându-și prezența la sediul partidului de următorul raționament: “dacă ei s-au îmbogăţit pe spinarea noastră, noi de ce să nu primim ce ne dau”? Din păcate, numărul celor care au nevoie de astfel de pachete crește de la un an la altul, în ciuda tuturor programelor guvernamentale și europene de ajutorare a celor nevoiași. Până când mentalitatea persoanelor care stau cu mâna întinsă la partid nu se va schimba, “iepurașii” Buzatu, Barbu, Ghețu și Prișan vor continua să coacă tot felul de pomeni din bani publici, pentru că nu-și imaginează nimeni că vreun social-democrat și-a sacrificat banii din propriul buzunar pentru a ajuta persoanele necăjite.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Ce au devenit asa zisii saraci ca de fapt sint votantii…..
  Campanie…

  Lui Prisan ii sau mai achitat o data de un primar Datoriile.. spre oamenii datori la magazinul din Brodoc. …acum… iar e darnic… sa invatat cu ciolanul de consilier, si…. cu … necontrolat de fisc.. la magazin…

  • Sa dea bine pe Playboy. In primul rand mi-ar fi rusine de oamenii aia pe care i-am adus in stadiul ala de dependenta de pomeni electorale. Cum il privesti in ochi pe cel pe care il umilesti in halul ala in timp ce tu pozezi ca mare binefacator. Cat de ieftin si de dezgustator este acest spectacol in anul 2023. Cei care si-au pus “binefacatorii” in functii primesc firimituri de la acestia in vazul tuturor. Daca doar unul din ei ar fi cerebral, balanta s-ar contrabalansa! Grotesc! Rusine PSD!

  • Pun pariu ca si tu ai vreun pachet ceva…daca nu ai la sigur ai pupat în ruc un HOT din PSD….acu judeci lumea, adică vrei să judeci….ca de judecat numai D-zeu o judeca…..tu doar comentezi de foame ca nu ai prins 10 pachete cum am inteles ca au facut multi nesimțiți de acolo.Iaca de asta este asa în cacatul asta de tara…unii sunt niste hapsani iar altii nu mai apuca nimic.

   • Ești foarte prost , pun pariu că ești unul dintre iepurii lu nea mitică, mă piș pe tine de limbist, iar cu pachetele să le mâncați voi până vă înecați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.