24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Iertat de Lidl, după ce a furat din magazin, micul hoț de la Stănilești a recidivat!

PRINS… După ce a sustras o sumă de bani, băiatul a prins curaj și a revenit și în următoarea zi, când a reușit să sustragă alți bani, dar și bunuri. A fost însă prins de polițiști și plasat sub control judiciar

TENTAȚIE… Minorul din Stănilești, în vârstă de 17 ani, care a fost iertat de Lidl, anul trecut, pentru că a furat produse din magazinul din Huși, a recidivat! Băiatul a ajuns în prezent sub control judiciar, după ce a spart de două ori aceeași societate comercială din comuna în care locuiește! După ce a sustras o sumă de bani pe data de 18 martie, băiatul a prins curaj și a revenit și în următoarea zi, când a reușit să sustragă alți bani, dar și bunuri. A fost prins de polițiști, iar instanța a considerat că trebuie pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Oamenii din sat spun că micul hoț are această meteahnă de mic și va fi greu de lecuit. „Fură de mic, nu ai ce îi face. Așa, se poartă cum trebuie cu lumea, dar numai ce auzi că iar a furat. Educația a lipsit și cu asta am spus tot”, au susținut vecinii băiatului.

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Huși au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Stănilești, județul Vaslui, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 19 martie 2022, tânărul de 17 ani ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale, din localitatea Stănilești, și ar fi sustras mai multe bunuri și bani. De asemenea, cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 17 ani ar fi pătruns în incinta aceleiași societăți comerciale și în data de 18 martie 2022, de unde ar fi sustras o sumă de bani. În urma probatoriului administrat, polițiștii hușeni l-au reținut pe tânăr pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here